- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.241
İncirli ethica doktor mehmet haşim günersen hangi doktora gideceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncirli ethica doktor mehmet haşim günersen hangi doktora gideceksin
Aynen canım ama ameliyatı varmış levent kısmına gidebiliriz yarın ona muayne olup ona olucam ameliyatı ne kadar küçüktme oldu memede memnunmusunsen yarin 5 te mehmet hasim guner beye mi muayne olucaksin
daha pek bisey anlamadim ödemlerim cok var . ama meme ameliyati gercekten agrisiz bi ameliyat. ama benim sirtim belim liposuction oldugum icin cok agriyo. tek meme olsam hakikaten agrısız bi ameliyatmışAynen canım ama ameliyatı varmış levent kısmına gidebiliriz yarın ona muayne olup ona olucam ameliyatı ne kadar küçüktme oldu memede memnunmusun
Küçülme olmadımı yanidaha pek bisey anlamadim ödemlerim cok var . ama meme ameliyati gercekten agrisiz bi ameliyat. ama benim sirtim belim liposuction oldugum icin cok agriyo. tek meme olsam hakikaten agrısız bi ameliyatmış
hayırlısı olsun hakkınızda. tek memeyse hicc korkmayın. hic ağrı olmuyo çok sükür.28 aralıka gün aldım ben de ekrem keskinde olacağım
memede kücülme diklesme anında etki oldu tabiki oldu olmaz mı hiç. liposuction yerlerim mosmor ve şiş şiş ödemli. ayrıca korse oldugu icin bi degisiklik yok malesef simdilikKüçülme olmadımı yani
Peki liposaction etkisi hemen belli ettimi bende istiyorum lipo ondan yani
Anladım canım o morluk oluyormuş ama normalmiş yani ben yarın 1 de muayne olcam Küçükçekmece den levente gidicem mecburenmemede kücülme diklesme anında etki oldu tabiki oldu olmaz mı hiç. liposuction yerlerim mosmor ve şiş şiş ödemli. ayrıca korse oldugu icin bi degisiklik yok malesef simdilik
Mhb cnm ben yeni hastaneden çıkmış biri olarak merak ettiklerini cevaplayabilirim ister istemez iz kalıyor bunu bilerek amaliyat olun derim ama sonuç herseye değer ben diklestirme amaliyatı oldum ve memnunumarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Bir de arkadaşlar eski paylaşımlara baktım ama çok örnek göremedim ameliyat sonrası fotoğralar için daha çok bir sene sonra ki hallerini merak ediyorum, paylaşabilecek olanlar olursa gerçekten sevinirim çünkü kendim dışında başka göğüs küçültme ameliyatı yaptıran göremedim o yüzden de kendiminkini karşılaştıramıyorum. Özellikle meme ucu farklılık konusunda ve asimetri konusunda.
Sizin resimleriniz varmı bende bir yıl oldu ameliyat olalı ve 2 cm e yakın asimetrim var resimlerim vardı fakat silindi albümüm burdanBir de arkadaşlar eski paylaşımlara baktım ama çok örnek göremedim ameliyat sonrası fotoğralar için daha çok bir sene sonra ki hallerini merak ediyorum, paylaşabilecek olanlar olursa gerçekten sevinirim çünkü kendim dışında başka göğüs küçültme ameliyatı yaptıran göremedim o yüzden de kendiminkini karşılaştıramıyorum. Özellikle meme ucu farklılık konusunda ve asimetri konusunda.
ay cok sevindim süper, hayirli olsun. incirli de mi olcaksin leventte mi ? lipoda cok agrı olur mu dedi doktor. keske bana da. deseydi bende olmazdım. bana hicte demedi,hafif kas agrısi olur demisti. fiyat ne aldın. doktoru icine sindi mi , çok ilgili bi doktor. tekrar hayirli olsun. hic korkma. cok memnun kalcana eminim benbus_e Cnm gittim levente döndüm simdi p.tesi 3 te olcam ama tek meme küçültme dikleştirme olcam lipoda cok ağrı olur dedi sende desin korktım bende leventte mehmet haşim günere olcam hazırlık yapmam lazım
Leventte olcam canım orayla anlaştık evet ilgili doktor bana cok gerek olmadığını liponun ama istersem yapacagını cok ağrın olur dedi bana hatta busenin de oldu dedi morarıcak filan diye söyledi korktum benay cok sevindim süper, hayirli olsun. incirli de mi olcaksin leventte mi ? lipoda cok agrı olur mu dedi doktor. keske bana da. deseydi bende olmazdım. bana hicte demedi,hafif kas agrısi olur demisti. fiyat ne aldın. doktoru icine sindi mi , çok ilgili bi doktor. tekrar hayirli olsun. hic korkma. cok memnun kalcana eminim ben
her memeden 350 gr kadar sanırım. biraz daha alabilirdim ama vucuduna olmazdi dedi. bence işinin ehli, nasıl uygunsa oyle yapar. benimde 35 cm .di .simdi ameliyat sonrası daha ölcum filan yapmadı. senin adın ne , bende seni sorarım ona :) ayni seyleri daha cok yeni yasadim ya cok iyi anliyorum seni. emin ol ağrın olmayacak . cok hafif sızlama,kaşıntı filan.Leventte olcam canım orayla anlaştık evet ilgili doktor bana cok gerek olmadığını liponun ama istersem yapacagını cok ağrın olur dedi bana hatta busenin de oldu dedi morarıcak filan diye söyledi korktum ben
Tek meme küçültme dikleştirme + korse 10bin canım.
Mememi ölçtü 38 37 cm çok sarkık ve dolgun meme dedi ameliyat şart dedi ptesi 3 te olcam işte
21 e cekemicek 24 25 cnm çekerim 21 çekersem doku kaybı olur dedi
3.5 4 saat bulucakmış senin ne kadar doku cıktı canım
Elif benim adım canım seni sordum ben çok iyi cuma gördüm onu demişti ama memeden sorunu yok lipo ağrısı varmış dediher memeden 350 gr kadar sanırım. biraz daha alabilirdim ama vucuduna olmazdi dedi. bence işinin ehli, nasıl uygunsa oyle yapar. benimde 35 cm .di .simdi ameliyat sonrası daha ölcum filan yapmadı. senin adın ne , bende seni sorarım ona :) ayni seyleri daha cok yeni yasadim ya cok iyi anliyorum seni. emin ol ağrın olmayacak . cok hafif sızlama,kaşıntı filan.
Bebeğin kaç aylık canım benim ki 4 aylık sütüm çok azdı bitti.. bende küçülttürmek istiyorum ama 1 yaşına kadar beklesem sonrasında nasıl kucağıma almadan idare edebilcem diye düşünüyorum..Evet 6 ay sonra benim merak ettigim kucuk bebekle surec nasil isler bebek olmasa bir an tereddüt etmezdim ama onunla ilgilenemeyeceksem ona haksızlık etmek istemem
Yani 1 hafta sonra kucağına alabildin mi canım?Ben napıyorum sorusunu, o anımı hatırlıyorum, tam bir yıl geçti üstünden. Emin ol pişmanlık duymayacaksın, olumlu düşün. Liponun ağrısını bilemem biraz hareketlerini kısıtlayacaktır ama meme kücültme çok ağrılı bir ameliyat değşl gerçekten. Kücük çocuğu olanlarda yardımcı olacak birini ayarlarsanız 6-7 güne kucak sorun olmuypr çok. Benim oğlumda üç yaşındaydı ameliyat oldugumda.