• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aynen canım ama ameliyatı varmış levent kısmına gidebiliriz yarın ona muayne olup ona olucam ameliyatı ne kadar küçüktme oldu memede memnunmusun
daha pek bisey anlamadim ödemlerim cok var . ama meme ameliyati gercekten agrisiz bi ameliyat. ama benim sirtim belim liposuction oldugum icin cok agriyo. tek meme olsam hakikaten agrısız bi ameliyatmış

daha pek bisey anlamadim ödemlerim cok var . ama meme ameliyati gercekten agrisiz bi ameliyat. ama benim sirtim belim liposuction oldugum icin cok agriyo. tek meme olsam hakikaten agrısız bi ameliyatmış
Küçülme olmadımı yani
Peki liposaction etkisi hemen belli ettimi bende istiyorum lipo ondan yani

Küçülme olmadımı yani
Peki liposaction etkisi hemen belli ettimi bende istiyorum lipo ondan yani
memede kücülme diklesme anında etki oldu tabiki oldu olmaz mı hiç. liposuction yerlerim mosmor ve şiş şiş ödemli. ayrıca korse oldugu icin bi degisiklik yok malesef simdilik

memede kücülme diklesme anında etki oldu tabiki oldu olmaz mı hiç. liposuction yerlerim mosmor ve şiş şiş ödemli. ayrıca korse oldugu icin bi degisiklik yok malesef simdilik
Anladım canım o morluk oluyormuş ama normalmiş yani ben yarın 1 de muayne olcam Küçükçekmece den levente gidicem mecburen

Mhb arkadaşlar yeni meme dikleştirme amaliyatı olmuş biri olarak tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim bugün 3.gün meme amaliyatı olalı hala dikişliyim amaliyat öncesi korkularım vardı ama önce beyinde bitiyor hersey bi cesaret araştırıp karar verip yattım hastaneye amaliyata girerken korkum vardı ama gözümü açtığımda amaliyat bitmişti ilk gün biraz ağrılı gecti agrı kesicilerle atlattım 2.gün agrım dan cok gögsümde ki drenler korkuttu acaba cıkartırken acıcakmı diye ama doktorum bi gün daha kalmasını uygun görüp o gece agrı kesici ve antibiyotik tedavisi uygulandı 3.gün hastaneden çıkmadan drenlerim çıkartıldı korkulacak kadar olmadığını gördüm ve rahatladım başımda refakatçim olmadıgı için aracı kullanarak geldim eve geldiğimde hafif agrı ve sızlama oluyor ama değer yaptırmak isteyenler korkmasın ben gibi dekolte giymek isteyen varsa cesaretini toplasın derim 5. Gün doktorum duş alabileceğimi söyledi sporcu sütyenini 1 ay boyunca kullanmam gerektiği anlatıldı agrı kesici ve antibiyotik yazdı şimfi 3 gün önce amaliyat olmus biri için yasadıklarımı sizle paylaşmak istedim silikon takılmış gibi oldu

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Mhb cnm ben yeni hastaneden çıkmış biri olarak merak ettiklerini cevaplayabilirim ister istemez iz kalıyor bunu bilerek amaliyat olun derim ama sonuç herseye değer ben diklestirme amaliyatı oldum ve memnunum

Herkese merhaba
Dr.ferruh bingü’ün instagram postlarına bakan var mı acaba? 12 aralıkta ameliyatının üzerinden 45 gün geçmiş birini paylaşmıştı ve dikliği, biçimi bana çok güzel geldi. Sanki gittiğim doktorun bana gösterdiği memeler bu kadar güzel değildi gibi geldi bana. Özellikle ameliyat olanlara soruyorum. Sizin de memeleriniz o videodaki gibi görünüyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.

bus_e bus_e Cnm gittim levente döndüm simdi p.tesi 3 te olcam ama tek meme küçültme dikleştirme olcam lipoda cok ağrı olur dedi sende desin korktım bende leventte mehmet haşim günere olcam hazırlık yapmam lazım

Bir de arkadaşlar eski paylaşımlara baktım ama çok örnek göremedim ameliyat sonrası fotoğralar için daha çok bir sene sonra ki hallerini merak ediyorum, paylaşabilecek olanlar olursa gerçekten sevinirim çünkü kendim dışında başka göğüs küçültme ameliyatı yaptıran göremedim o yüzden de kendiminkini karşılaştıramıyorum. Özellikle meme ucu farklılık konusunda ve asimetri konusunda.

Bir de arkadaşlar eski paylaşımlara baktım ama çok örnek göremedim ameliyat sonrası fotoğralar için daha çok bir sene sonra ki hallerini merak ediyorum, paylaşabilecek olanlar olursa gerçekten sevinirim çünkü kendim dışında başka göğüs küçültme ameliyatı yaptıran göremedim o yüzden de kendiminkini karşılaştıramıyorum. Özellikle meme ucu farklılık konusunda ve asimetri konusunda.
Sizin resimleriniz varmı bende bir yıl oldu ameliyat olalı ve 2 cm e yakın asimetrim var resimlerim vardı fakat silindi albümüm burdan

bus_e bus_e Cnm gittim levente döndüm simdi p.tesi 3 te olcam ama tek meme küçültme dikleştirme olcam lipoda cok ağrı olur dedi sende desin korktım bende leventte mehmet haşim günere olcam hazırlık yapmam lazım
ay cok sevindim süper, hayirli olsun. incirli de mi olcaksin leventte mi ? lipoda cok agrı olur mu dedi doktor. keske bana da. deseydi bende olmazdım. bana hicte demedi,hafif kas agrısi olur demisti. fiyat ne aldın. doktoru icine sindi mi , çok ilgili bi doktor. tekrar hayirli olsun. hic korkma. cok memnun kalcana eminim ben

ay cok sevindim süper, hayirli olsun. incirli de mi olcaksin leventte mi ? lipoda cok agrı olur mu dedi doktor. keske bana da. deseydi bende olmazdım. bana hicte demedi,hafif kas agrısi olur demisti. fiyat ne aldın. doktoru icine sindi mi , çok ilgili bi doktor. tekrar hayirli olsun. hic korkma. cok memnun kalcana eminim ben
Leventte olcam canım orayla anlaştık evet ilgili doktor bana cok gerek olmadığını liponun ama istersem yapacagını cok ağrın olur dedi bana hatta busenin de oldu dedi morarıcak filan diye söyledi korktum ben
Tek meme küçültme dikleştirme + korse 10bin canım.
Mememi ölçtü 38 37 cm çok sarkık ve dolgun meme dedi ameliyat şart dedi ptesi 3 te olcam işte
21 e cekemicek 24 25 cnm çekerim 21 çekersem doku kaybı olur dedi
3.5 4 saat bulucakmış senin ne kadar doku cıktı canım

Leventte olcam canım orayla anlaştık evet ilgili doktor bana cok gerek olmadığını liponun ama istersem yapacagını cok ağrın olur dedi bana hatta busenin de oldu dedi morarıcak filan diye söyledi korktum ben
Tek meme küçültme dikleştirme + korse 10bin canım.
Mememi ölçtü 38 37 cm çok sarkık ve dolgun meme dedi ameliyat şart dedi ptesi 3 te olcam işte
21 e cekemicek 24 25 cnm çekerim 21 çekersem doku kaybı olur dedi
3.5 4 saat bulucakmış senin ne kadar doku cıktı canım
her memeden 350 gr kadar sanırım. biraz daha alabilirdim ama vucuduna olmazdi dedi. bence işinin ehli, nasıl uygunsa oyle yapar. benimde 35 cm .di .simdi ameliyat sonrası daha ölcum filan yapmadı. senin adın ne , bende seni sorarım ona :) ayni seyleri daha cok yeni yasadim ya cok iyi anliyorum seni. emin ol ağrın olmayacak . cok hafif sızlama,kaşıntı filan.

her memeden 350 gr kadar sanırım. biraz daha alabilirdim ama vucuduna olmazdi dedi. bence işinin ehli, nasıl uygunsa oyle yapar. benimde 35 cm .di .simdi ameliyat sonrası daha ölcum filan yapmadı. senin adın ne , bende seni sorarım ona :) ayni seyleri daha cok yeni yasadim ya cok iyi anliyorum seni. emin ol ağrın olmayacak . cok hafif sızlama,kaşıntı filan.
Elif benim adım canım seni sordum ben çok iyi cuma gördüm onu demişti ama memeden sorunu yok lipo ağrısı varmış dedi
Benimkiler biraz daha aşağıdalar demekki seninkinden benden 700 gram garanti alırım dedi senden cok aşırı büyük ve sarkık cünkü 120bedene zor sığdırıyordum.
Hastanede o gece tek kalmam gerekecek eşim gececi ve izin alamadı vermediler kızlarıma kaynanam bakıcak bakalım nasıl bir gece geçireceğim umarı güzel bir sonuç olur bu gece 12den sonra bişi yemicem

Evet 6 ay sonra benim merak ettigim kucuk bebekle surec nasil isler bebek olmasa bir an tereddüt etmezdim ama onunla ilgilenemeyeceksem ona haksızlık etmek istemem
Bebeğin kaç aylık canım benim ki 4 aylık sütüm çok azdı bitti.. bende küçülttürmek istiyorum ama 1 yaşına kadar beklesem sonrasında nasıl kucağıma almadan idare edebilcem diye düşünüyorum..

Ben napıyorum sorusunu, o anımı hatırlıyorum, tam bir yıl geçti üstünden. Emin ol pişmanlık duymayacaksın, olumlu düşün. Liponun ağrısını bilemem biraz hareketlerini kısıtlayacaktır ama meme kücültme çok ağrılı bir ameliyat değşl gerçekten. Kücük çocuğu olanlarda yardımcı olacak birini ayarlarsanız 6-7 güne kucak sorun olmuypr çok. Benim oğlumda üç yaşındaydı ameliyat oldugumda.
Yani 1 hafta sonra kucağına alabildin mi canım?

Back