- 19 Mayıs 2012
- 127
- 140
- 303
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.261
bugün ameliyatimin 5.gunuydu. 4 yasindaki kizimi kucagima oturtup sevebildimYani 1 hafta sonra kucağına alabildin mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ameliyatimin 5.gunuydu. 4 yasindaki kizimi kucagima oturtup sevebildimYani 1 hafta sonra kucağına alabildin mi canım?
yani refakatcin olsa tabiki kendini guvende hissederdin , manevi destek olurdu hem ama cokta gerek yok. hemsireler oluyo onlar yardimci olur. bence alarm kur yada rica et ki seni en az 2 saatte bir uyandirsinlar, bol bol yurumelisin ameliyat sonrası cok onemli. simdiden şifalar dilerim elifElif benim adım canım seni sordum ben çok iyi cuma gördüm onu demişti ama memeden sorunu yok lipo ağrısı varmış dedi
Benimkiler biraz daha aşağıdalar demekki seninkinden benden 700 gram garanti alırım dedi senden cok aşırı büyük ve sarkık cünkü 120bedene zor sığdırıyordum.
Hastanede o gece tek kalmam gerekecek eşim gececi ve izin alamadı vermediler kızlarıma kaynanam bakıcak bakalım nasıl bir gece geçireceğim umarı güzel bir sonuç olur bu gece 12den sonra bişi yemicem
O gece uyumam ki canım ben simdi bile heyecan var zaten telefon yanımda olucak alarm kurar kalkarım artık dediğin gibi yürürüm inş sonuctan memnun kalırım onca zahmete giriyoruz borç harç bulduk para maddi acıdan baya sarsıcak bizi ama ağrılarım dinmiyor ve kambur kaldım hep öne doğru eğri durmaktanyani refakatcin olsa tabiki kendini guvende hissederdin , manevi destek olurdu hem ama cokta gerek yok. hemsireler oluyo onlar yardimci olur. bence alarm kur yada rica et ki seni en az 2 saatte bir uyandirsinlar, bol bol yurumelisin ameliyat sonrası cok onemli. simdiden şifalar dilerim elif
hersey gonlunce olsun , guzel haberlerini bekliyorum. :)O gece uyumam ki canım ben simdi bile heyecan var zaten telefon yanımda olucak alarm kurar kalkarım artık dediğin gibi yürürüm inş sonuctan memnun kalırım onca zahmete giriyoruz borç harç bulduk para maddi acıdan baya sarsıcak bizi ama ağrılarım dinmiyor ve kambur kaldım hep öne doğru eğri durmaktan
Sağol canım hayırlısı ile girip cıkayım 11.20 gece ultrason çekilcem işte sonra yavaştan levente geçerizhersey gonlunce olsun , guzel haberlerini bekliyorum. :)
Bende dün oldum serbest meme bası tekniği ile 120 beden den 80e indimKızlar Meraba. 16.12.2019 oldum ameliyatı meme kucultme. Bakirkoy Devlet Hastanesi. Dr. Gengiz Ozdemir. Guzel bir doktor. 3000 bin tele odedim. 140 TL sutyene aldim. Bu kadar
Bende dün oldum serbest meme bası tekniği ile 120 beden den 80e indim
Levent estetica da oldum 10bin
İkinci bebeğimi sütten keseli 2,5 ay oldu. Bu memelerle geçireceğim son yaz olacak inşallah. Seneye bu zamanlar ben de meme küçültme ve dikleştirme yaptıracağım. Sırt çevresi 75-80 beden ancak kup olarak E ya da kalıp küçükçe F.. Saçmalığa bakar mısınız.. Sizleri okuyunca acayip hevesleniyorum ve geçmesi gereken şu 6 ay hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor..
Oooo şu an yeni bir dünyanın kapılarını açtın benim için :)) Aslında mastit olduğumda gittiğim bir cerrah vardı. Zamanında annemin göğüslerini de yapmıştı (sağlık sorunları sebebiyle annemin memelerinin iç dokuları alındı). Tedavim için beni muayene ettiğinde başka çocuk istemiyorsan emzirme işi bitince gel yapalım demişti bana.. Yeterli dokum varmış, silikona gerek yokmuş ki asla istemiyorum silikon.benm gittiğim dokta sütten kesilme süresi 2 ay yeterli bizim için demişti... ben önümüzdeki yazı da böyle düşünemiyorum düşünüyorsan yaza kalma derim
bence azcık daha sabredin, daha erken gibi geldi bana ama siz bilirsiniz tabiOooo şu an yeni bir dünyanın kapılarını açtın benim için :)) Aslında mastit olduğumda gittiğim bir cerrah vardı. Zamanında annemin göğüslerini de yapmıştı (sağlık sorunları sebebiyle annemin memelerinin iç dokuları alındı). Tedavim için beni muayene ettiğinde başka çocuk istemiyorsan emzirme işi bitince gel yapalım demişti bana.. Yeterli dokum varmış, silikona gerek yokmuş ki asla istemiyorum silikon.
Bak şu an gündemimi değiştirdin :)))
Bir ara gidip konuşayım kendisiyle.
nasılsın elif , hastaneden çıktın mı ?Bende dün oldum serbest meme bası tekniği ile 120 beden den 80e indim
çok geçmiş olsunBende dün oldum serbest meme bası tekniği ile 120 beden den 80e indim
Sormadım canım perşembe soracagım ağrı oldu ilk gece simdi sızlıyor sadece sağol cnm hızlı oldu evetgeçmiş olsun baya hızlı oldu senin işlemler :) cup olarak B mi oldun? nasıl ağrı sızı var mı rahat mısın?
Çıktım cnm bugün 11de drenler çıkar çıkmaz perşembe dikişler alıncak sanırım cok acıdımı sende dikişler alınırkennasılsın elif , hastaneden çıktın mı ?
Meme ucumda his kayboldu benim çok büyük diye bende küçük istiyorum diye bu yönteme başvurduk canım bir anda zayıflamış gibi oldum aslında zayıfmısım ben memeden ötürü kilo var sanıyorumİnternette araştırma yaparken defne
çok geçmiş olsun
şimdi nasılsınız
Serbest meme başı tekniği ile ters t arasında ne gibi bir fark var acaba , ters t tekniği ile yapılan bir ameliyat videosu izledim , sonucu çok güzel oldu ama korkutucu
İnsallah hayırlısıyla sağlıkla bizler de istediğimize kavuşuruz
2 ay hiçbir doktor kabul etmiyor kestim 5.ayımda oldum ben şuanbenm gittiğim dokta sütten kesilme süresi 2 ay yeterli bizim için demişti... ben önümüzdeki yazı da böyle düşünemiyorum düşünüyorsan yaza kalma derim
dikisler kendi eriyecek. persembe pansumana cagirnistir. mumkun degil dikis almaz persembe. zor kısım bittiii gitti elifcim bizim icin. artık agrı sızı dusunme çünkü bitti en kotu acilar. :)Çıktım cnm bugün 11de drenler çıkar çıkmaz perşembe dikişler alıncak sanırım cok acıdımı sende dikişler alınırken