Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

6 ay oldu ama hala midem çok sert eskiye gorede çok sis
Acaba memeler küçüldüğü için size öyle geliyor olabilir mi? Bana karın lipo yapılma sebebi buydu dr ameliyat sonrası o bölgenin beni rahatsız edeceğini ve memnuniyetimi etkileyeceğini söylemişti çok acılı oldu ikisi birlikte ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum sadece meme olsaydı karnım özellikle o mide bölgesi gözüme batacaktı hatta bunu şu an farkettim ki sanırım yeterince küçülmediler deme sebebim bu olabilir bu hiç aklıma gelmemişti eski şişkin mide ve göbeğim olsa memeler gözüme küçük görünecekti hay Allah hiç bu açıdan bakmamıştım

Hap için acele etme öyleyse henüz kendim fayda görmeden gereksiz masrafa sokmak istemem benim ödemim barizdi bacaklarım ayak bileklerim fenaydı her zaman taktığım halhalı taktım iki ucu zor kavuştu o derece,yarın 20 gün bitecek biraz kendiliğinden indi zaten yürüyüş yapıyorum az az,senin mide bölgesel bir problem olabilir 6 ay olmuş biraz sporla desteklesen ?

Ve dediğim gibi bence memeler küçülünce gözüne batmaya başladı yani belki de mide bölgen ameliyat öncesinde de aynıydı büyük ihtimalle memenin büyüklüğü sanki o bölge inceymiş efekti veriyordu

Günlük sporumu yapıyorum canım belkide dediğin gibidir önceden göğüslerden göbeğimi görmezdim küçük göğüslerin tadını çıkaramadım şu mideden

Kızlar iz giderici krem kullanıyor musunuz? Doktorum bana Scarvex kullanabilirsin dedi..bu kremi kullanan var mı?ya da kullanıp da memnun kaldığınız krem var mı? Yol gösterin dostlar

Çok sağol canım ben kantaronu günde iki defa sürüyorum tabi daha yeni sürmeye başladım öyle hemen etki vermez zaten ben olmazsa contractubexi de alayım sonra pişman olmayayım bu kremi aile hekimine yazdırmamıza gerek yok dimi devlet karşılamıyo
Kızlar iz giderici krem kullanıyor musunuz? Doktorum bana Scarvex kullanabilirsin dedi..bu kremi kullanan var mı?ya da kullanıp da memnun kaldığınız krem var mı? Yol gösterin dostlar
Bana doktorum contractubex ya da kantaron yağı kullanabilirisn dedi ben 2 haftadır falan kantaron kullanıyorum ama pazartesi kremi alıcam bu gidişle

Bildiğim kadarıyla karşılamıyor biraz pahalı ama büyük bir tüp bir süre gider sen de benim gibi sabah kantaron akşam contratubex yap hiçbirşey kullanmamaktan iyidir

Ne kadar doku çıkardılar sizden, ameliyat olali kaç ay oldu. Sizin duygunuzu çok iyi anlıyorum. Ben de artık kafama takmicam diyorum ama her gün aklımdan çıkmıyor. Ben boyut için birşey demedim sadece hissi koruyun dedim Dr küçülttü baya ama sonradan yine büyümeye basladi. Bana ilerde tekrar ameliyat olabilirsin dedi. Siz küçültme ameliyatini tekrar mi oldunuz yoksa revizyon gibi bişey mi

Birbirimizi izliyorduk diye hatirliyorum eski sistemde ama fotograflarimiz silindi o yüzden takip edemiyoruz galiba

Öncekinde 870 gr gibi birşeydi toplamda. İkinciyle birlkte toplam 1300 gr doku çıkarıldı. Artık o bilgiyede çok itimadım kalmadı. Ben her kontrole gittiğmde büyüklükten memnun kalmadıgımı söylüyordm, üçüncü ay kontrolune gittiğimde yine aynı şeyi söyleyince doktorum tekrar küçültürüm istersen dedi. Hatta bu sefer meme ucuna dokunmayacağım için risk yok tamamen içini boşaltabilirim gibi havalı bir cümle kurdu bende inandım. Kücück bir göğüs fotosu seçtim gösterdiği slayttan. Sonuç yine iri memeli bir kadınım, yine ön planda göğüslerim yine yine...

Selam kizlar. Aranizda lazer ile gogus kucultme hakkinda bilgisi olan var mi. Cok fazla sayfa var tek tek okuyamadim. Suan 18 aylik hala emen bir bebegim var. Hizli bir kilo verme surecindeyim. Kucultmek istiyorum ama silikon istemiyorum. Lazerde silikon koyulmuyormus. Bilgisi olan yaptiran vs varmi ?

Büyümesinin nedeni göğüs ucuna giden damardan kaynaklaniyor benim doktorumun onun aciklamasini cok guzel yapti bu yuzden tekrr büyümesin diye serbst meme ucu ameliyati yapti ve iyiki de yapmışım cok küçük ve guzel duruyor

Fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Bu iş için ne kadar parayı gözden çıkarmam lazım devlet hastaleri bu operasyon için nasıl sizce?
anadolu yakasında uçuk fiyatlı olmayan dr- hastane paylaşabilir misiniz?
bayındır ahstanesi ali rica erçöçen hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba, siz karar evrdiniz mi? fiyattan dolayı devlet alternatifini de değerlendirmek istiyorum kom 80d kullanıyorum ama bunda bile rahat değilim siz karar verdiniz mi? bu hastanede hangi drlar iyi acaba bilginiz var mı?

merhaba, fiyat olarak ne tuttu acaba?

Siz sorunca aklıma geldi kaşlarımı yaptırdığım biri vardı tüp mide sonrası memeden başladı yaptırmaya ilk halini göstermişti sonrasını görünce inanamadım çok büyük sarkmış bir memeyi minicik ve çok biçimli yapmışlardı hatta ben ondan sonra karar verdim meme olmaya, o numune hastanesinde bir kadın dr var adı İrem ya da İdil gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam gençte bir doktordu bana çok söyledi gel sende yaptır diye şimdi keşke gitseydim ona diyorum sonra karın yaptırdı aynı doktora karın ameliyatını çok beğenmedim ama meme gerçekten 10 numara olmuştu bir araştırın isterseniz

haydarpaşa numuneden baktım şimdi Ayşe İrem İskenderoğlu sanırım bahsettiğiniz dr.. devlet hastanesinde operasyon olanlardan yorum almak isterim

haydarpaşa numuneden baktım şimdi Ayşe İrem İskenderoğlu sanırım bahsettiğiniz dr.. devlet hastanesinde operasyon olanlardan yorum almak isterim
Evet dr ismini sordum doğru ama kendisi Doğum yaptığı için şu an izindeymiş bu arada onu da öğrendim zamanınız varsa beklersiniz (dünya para verdim benim meme operasyonum o kadar güzel olmadı )ama tabiki araştırmaya devam edin benim söylediğim sadece bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…