• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra ev süpürebiliyoruz? Benim bu salı 4 hafta olacak ve ev süpürmedim
Bunu bende merak ediyorum 15 günde bir gelen yardımcım var ama yetmiyor haliyle hergün muhakkak süpürürdüm ben şarjlı süpürgemle dolanıyorum arada ama içime sinmiyor haliyle

Benim bedenim gerçekten büyüktü 85dd bile küçük geliyodu son zamanlarda 85c olsaydım ameliyata gerek duyar mıydım bilmiyorum son zmaanlarda canıma tak etmişti benim çünkü
Ve serbest meme ucu tekniği olduğu için istediğim ölçüye küçültebildi doktorum
Serbest meme ucu tekniği ne ? Çok merak ettim benimki de mi öyle oldu acaba ? Benim küçültme olmadı aslında istedim ama dr ısrarla alınacak fazla dokun yok dedi sarkmayı toparladığında giden fazla deriyle sanırım bir miktar küçüldü işte aslına bakarsanız bir çok kadının aksine seksi ve dik memeler yerine küçük tercih ederdim son halini almasını bekliyorum

Serbest meme ucu tekniği ne ? Çok merak ettim benimki de mi öyle oldu acaba ? Benim küçültme olmadı aslında istedim ama dr ısrarla alınacak fazla dokun yok dedi sarkmayı toparladığında giden fazla deriyle sanırım bir miktar küçüldü işte aslına bakarsanız bir çok kadının aksine seksi ve dik memeler yerine küçük tercih ederdim son halini almasını bekliyorum
Serbest meme ucu tekniği meme ucunu çıkarıp memeyi küçülttükten sonra tekrar meme ucunun yerine dikilmesine deniyor..çok büyük memeleri küçültmek için kullanılan bir teknik..sizinkinde bu teknik kullanılmamıştır yüksek ihtimalle

Serbest meme ucu tekniği meme ucunu çıkarıp memeyi küçülttükten sonra tekrar meme ucunun yerine dikilmesine deniyor..çok büyük memeleri küçültmek için kullanılan bir teknik..sizinkinde bu teknik kullanılmamıştır yüksek ihtimalle
Meme ucu etrafında dikiş var benim bant var üzerinde ama benim anladığım kadarıyla öyle yapılmış gibi Salı günü kontrolüm var bir sorayım

Merhaba,
ameliyat sonrası ne kadar yatak istirahati gerekiyor ? ağrı -acı nasıl? ben de bu ameliyatı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

Meme ucu etrafında dikiş var benim bant var üzerinde ama benim anladığım kadarıyla öyle yapılmış gibi Salı günü kontrolüm var bir sorayım
Aynen sizinkinde çıkarılacak doku çok fazla değilse doktor sizde onu kullanmamıştır benimki çok büyüktü ve sarkıktı o yüzden

Merhaba,
ameliyat sonrası ne kadar yatak istirahati gerekiyor ? ağrı -acı nasıl? ben de bu ameliyatı düşünüyorum ama karar veremiyorum.
Karın germe ameliyatı olmuş biri olarak meme hiçbirşey diyebilirim aman aman bir ağrı acı olmuyor ameliyat sonrası bir süre eğilme uzanma spor yapma süpürge açma gibi kasları zorlayan hareketler Yok sadece toparlanma süreci böylelikle daha kolay ve kısa olabilir ben iyileşme sürecindeyim tecrübe ediyorum söylediklerim anlatımlardan bildiklerim

Aramızda birkaç ay önce ve daha uzun süre önce ameliyat olmuş olan arkadaşlar varsa 15. Gün ve hala büyük görünüyor memelerim küçülme oluyor mu şişler inince? Kilo alsam eski haline dönmesi çok muhtemel

Aramızda birkaç ay önce ve daha uzun süre önce ameliyat olmuş olan arkadaşlar varsa 15. Gün ve hala büyük görünüyor memelerim küçülme oluyor mu şişler inince? Kilo alsam eski haline dönmesi çok muhtemel
Kaç beden küçültüldü ki sade şişlikler iniyo yumusuyo küçülme çok olmuyo

85c 85 b oldu ben ne kadar küçültme istiyorum desem de dr toparlama ve dikleştirme dedi fazla dokun yok dedi eşliye göre sadece sarkık değiller
Ay bilemedim şimdi canım benim ki baya küçüldü ben istemeden doktorum dedi sonradan tekrar büyüme olabiliyo olabildiğince küçük yapalım diye o kadar zorluğu çekipte küçülmemesi uzucu

Aynen sizinkinde çıkarılacak doku çok fazla değilse doktor sizde onu kullanmamıştır benimki çok büyüktü ve sarkıktı o yüzden
Evet sordum benimki o teknik değilmiş dediğiniz gibi aşırı büyük memelerde öyle yapılıyormuş benimkini dokuyla birlikte yukarı taşıdım dedi his kaybı kesinlikle Yok çok şükür 🙏

Ödemin inmesiyle meme çevresinde 1-2 cm değişim oluyor sadece , küçülme olmuyor ama maalesef .

Kızlar ameliyat izlerinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz doktorum contr....diye devam eden kremi ya da kantaron yağı kullanabilirsin dedi ben şuan için kantaron yağı kullanıyorum günde 2 defa kremi de alıp kullansam mı diye düşünüyorum siz neler yaptınız

Kızlar ameliyat izlerinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz doktorum contr....diye devam eden kremi ya da kantaron yağı kullanabilirsin dedi ben şuan için kantaron yağı kullanıyorum günde 2 defa kremi de alıp kullansam mı diye düşünüyorum siz neler yaptınız
Banada aynı kremden söyledi 120 tl ye aldim pahali biraz gunluk kullaniyorum ama cok bi degisiklik göstermedi sanki ciltten cilde degisiyor mu bilmem

Banada aynı kremden söyledi 120 tl ye aldim pahali biraz gunluk kullaniyorum ama cok bi degisiklik göstermedi sanki ciltten cilde degisiyor mu bilmem
Yani genelde aşırı bir etkisi olmadığını söyleyen yorumları okuduğum için acaba o kadar para vermesem mi acaba dedim doktorumdan da bitkisel bi alternatif duyunca kantaron yağıyla devam ettim devlet karşılamıyo herhalde bu kremi değil mi

Yani genelde aşırı bir etkisi olmadığını söyleyen yorumları okuduğum için acaba o kadar para vermesem mi acaba dedim doktorumdan da bitkisel bi alternatif duyunca kantaron yağıyla devam ettim devlet karşılamıyo herhalde bu kremi değil mi
Bana reçete yazmadı dr bi kağıda yazdı krem ismini öyle aldım para tuzağı gibime geldi ama belkide benim cildimde ise yaramadı sen kantaronu bırak.a ama

Back