• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet dr ismini sordum doğru ama kendisi Doğum yaptığı için şu an izindeymiş bu arada onu da öğrendim zamanınız varsa beklersiniz (dünya para verdim benim meme operasyonum o kadar güzel olmadı )ama tabiki araştırmaya devam edin benim söylediğim sadece bir örnek
çok teşekkür ederim

yok hayir ultrason sonucun oolacakki gun verebilsin garibim benimkileri girunce son olds Aztec buyuklugune 2 kilo cikar herhalde dedi öyle bir muayene odası gibi oda değildi sanirim bugun nobetciydi iykide gittim müzayedede ücretsiz oldu ama bana biraz heyacanli ve toy gibi geldi belkide gittiği diğer iki doktor çok tecrübeli olduğundan olsa gerek neyse sonuç itibariyle ben bir günde ultrason sonucumla gidersem ameliyat günü alabileceğim yarın medipolde randevum var mustafa keskin e ona da bir gorunucem ona gitme sebebi sağlık sorunu olarak gösterilirse belki s
Allianzin karsilayip karsilamayacagini oğrenmek bakımlı sonuç yok birde ekrem keskine gidip hangi doltor olacağına karar vermek ha bu arada 4 marttada kartal da randevum var valla ıstanbullu talan et cem bu gidisle

özel sigorta karşıladı mı acaba? benm de yatarak var heyet raporu alsam karşılar mı ki

Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor
hangi hastanede ameliyatı oldun bezmialemde mi?

3000. sayfaydan beri okudum :) ama doktor önerilerisi olarak fazla bir seçenek göremedim :( Mustafa Keskin, Mustafa Ünal, Ekrem Keskin bu isimler var hep...
Central hospital - Serol Mehmet İnceoğlu hakkınd abilgisi olan var mı? 2 doğumumu da bu hastanade yaptım meme küçültmeyi de bu hastanede yapmak istiyorum ama doktoru bilmiyorum hiç :(

3000. sayfaydan beri okudum :) ama doktor önerilerisi olarak fazla bir seçenek göremedim :( Mustafa Keskin, Mustafa Ünal, Ekrem Keskin bu isimler var hep...
Central hospital - Serol Mehmet İnceoğlu hakkınd abilgisi olan var mı? 2 doğumumu da bu hastanade yaptım meme küçültmeyi de bu hastanede yapmak istiyorum ama doktoru bilmiyorum hiç :(
Valla doktoru bilmek diye birşey yok zaten ben bunu anladım üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yapıyorlar. Bence gidin doktorla görüşün sizi ikna eder içinize sinerse olursunuz.

Valla doktoru bilmek diye birşey yok zaten ben bunu anladım üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yapıyorlar. Bence gidin doktorla görüşün sizi ikna eder içinize sinerse olursunuz.
Canım merhaba uzun süredir girmiyordum siteye yeni gördüm ikinci ameliyatını şimdi öğrendim memnun kalmamana çok üzüldüm 1 yılda tam şeklini alıyormuş diyorlar belki de öyledir😪

haklısın... ben de öyle düşünüyorum hayırlısı artık...

Ben dün ultrason çektirdim her iki memede de ikişer kist cıktı doktor önceden vardır bu kistler doku çok olduğundan gozukmemistir dedi nasıl görmez bilmiyorum tekrar ameliyat olmakta istemiyorum çok agri yapiyo bana ameliyatim sonrasinda bile bukadar agri cekmedim
Ameliyata bağlı oluşmuştur onlar doktorunuz söylemiyordur. Bende de oldu ve ikinci aml olmak zorunda kaldım

Öncekinde 870 gr gibi birşeydi toplamda. İkinciyle birlkte toplam 1300 gr doku çıkarıldı. Artık o bilgiyede çok itimadım kalmadı. Ben her kontrole gittiğmde büyüklükten memnun kalmadıgımı söylüyordm, üçüncü ay kontrolune gittiğimde yine aynı şeyi söyleyince doktorum tekrar küçültürüm istersen dedi. Hatta bu sefer meme ucuna dokunmayacağım için risk yok tamamen içini boşaltabilirim gibi havalı bir cümle kurdu bende inandım. Kücück bir göğüs fotosu seçtim gösterdiği slayttan. Sonuç yine iri memeli bir kadınım, yine ön planda göğüslerim yine yine...
Allah Allah çok üzüldüm sizin adınıza, neden bir kerede istediginiz kadar çıkartmadı acaba?Belki duyarlılığını kaybetmemeniz için bu şekilde yapmıştır. Ne kadar çok doku çıkarılırsa his o kadar kaybedilebiliyormus. Benimkilerde yüzde 40 büyüdü diyebilirim. Bana da tekrar ilerde küçültme gerekebilir dedi ama tekrar ameliyat olma düşüncesi bile beni korkutuyor. En küçük memenin resmini secipte sonuç öyle olmayınca doktorun savunması ne oldu? Yoksa ameliyattan belli bir süre sonra mi büyüdüler.

Büyümesinin nedeni göğüs ucuna giden damardan kaynaklaniyor benim doktorumun onun aciklamasini cok guzel yapti bu yuzden tekrr büyümesin diye serbst meme ucu ameliyati yapti ve iyiki de yapmışım cok küçük ve guzel duruyor
Geçmiş olsun. Ne kadar doku çıkarttılar sizden? His durumu konusunda bu teknikle ilgili bilgi verildi mi?

Back