Merhaba.Semi78 Forumda yaptırdığınız meme küçültme ameliyatı ile ilgili yazdıklarınızı okudum.Galiba istediğiniz kadar bir küçülme olmamış.Yine hala büyük diye yazmışsınız.Hayal kırıklığı yaşamışsınız,sonuç istediğiniz gibi olmamış.Ben de 5 ay önce bu ameliyatı oldum.Hastanede 4 gece kaldım.O süreçte daha küçülmüştü.Ama sonra eve gelince sanki şişti,büyüdü.Ameliyattan 3 ay sonra sanki biraz çekilip küçüldü.Ben de sevinmiştim.Ama kısa bir süre sonra tekrar şişti,büyüdü.Özellikle şu son bir kaç haftadır o kadar büyüdü ki. sırtımda ve omzumda hala ağırlık var.Ben açıkcası çok daha küçük bir şey istiyordum.Bu ameliyatı bir arkadaşım başka doktora olmuştu.O çok memnun kaldı.Bana kuş gibi hafifleyeceksin demişti.Ama malesef ben kuş gibi hafifleyemedim hala.Dışardan bakınca göğüsler aynı duruyor diyenler oldu.Moralim sizin gibi çok bozuldu.Ben bir hata yaptım.Ameliyata girmeden doktor nasıl istediğimi sordu.Ben de dümdüz yapar diye korktum ve çok küçük göğüs sevmiyorum,vücuduma göre normal olsun dedim.Keşke küçültebildiğiniz kadar küçültün deseydim.Çok pişmanım.Ameliyata 63 kilo girdim.Ameliyattan sonra anestezinin de etkisiyle 67 kiloya çıktım.Şimdi çabalaya çabalaya 64 kiloya düştüm.Aslında ideal kilom 61-62 olmalı.2-3 kilo vermek istiyorum ki göğüsler de küçülsün diye.47 yaşındayım.Yalnız bir taraftan da 3 yıldır menopozdayım.Yani 3-4 ayda bir adet görme şeklinde devam etti.En sonunda da 9 aydır şu an adet görmüyorum.Menopozda da karın ve göğüsler çok şişiyor.Galiba benim menopoz ve ameliyat birbirine karıştı.İkisinin ödemi karıştı gibi.Bu ameliyatı olan kişiler ödemlerin,şişlkiklerin tam olarak bir yılda geçtiğini,memelerin tam şeklini bir yıl sonra aldığını söylüyor.Bir yılın sonunda çekile çekile memeler küçülüyormuş.Doktor da aynı şeyi söyledi.İnşallah umutla bekleyeceğim.Doktor bana da derimin ince olduğunu söyledi.Galiba sarkmaya çok müsait.Benim özel için param yoktu.Bulunduğum şehirde tıp fakültesinde tek doktor vardı.Mecburen o bayan doktora gittim.Aslında doktor doçent,hoca.İşini titiz yapan iyi bir doktor.Dikişlerim gayet düzgün.Meme başları çevresindeki dikişler de düzgün.Ama malesef şu an çok küçülme yok.Doktor 80/B yaptığını söyledi ama sanki 80/C yapmış gibi duruyor.Ben de sabırla bir yılı geçmesini bekleyeceğim.Bu ameliyatı çok zor oldum.Tam bir sene gide gele uğraştım.Ben de hayal kırıklığı içindeyim.Daha küçük bir şey istiyordum.Tekrar ikinci bir ameliyatı göze alamam herhalde.