• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba :) Sırf bu başlığa yazabilmek için siteye üye oldum. Aylardır bu başlığı takip edip birçok kişinin olumlu/olumsuz tecrübesini okuduktan sonra yıllardır yapmayı düşündüğüm şeyi yapıp geçtiğimiz cumartesi ameliyatımı oldum. Buradan bu kadar bilgi edindikten sonra kendi tecrübemi de paylaşmayı bir görev bilerek buraya yazıyorum. :)
Öncelikle 27 yaşındayım ve İstanbul’da ikamet ediyorum. Ameliyatım Medipol Koşuyolu’nda Prof. Dr. Mustafa Keskin tarafından yapıldı. Tam bu kısımda @Evr38’e çok teşekkür ediyorum çünkü aylardır kendisini takip ediyorum eksileriyle artılarıyla en net gösterge benim için kendisi olmuştur :) Benim de çoğunluk gibi derdim büyük ve sarkık göğüslerdi. Benim sarkıklığım 29 cm idi, cup olarak ise victoria secret’ta 36 ddd bedenine denk geliyordu. Benim için en korkulu kısım anesteziydi açıkcası. Korkum uyanamamaktan ziyade uyuyamamaktı, daha doğrusu uyuduğum düşünülüp ameliyata başlanacağıydı veya ameliyat sırasında uyanacağımdı. Gerçekten bu kısım beni çok zorluyordu, korkularım ağır basıyordu ama burada o kadar kişinin ameliyatını okuyunca ve anestezi uzmanlarıyla da konuşunca olumsuz düşünmemeye karar verdim. Bu kısmı özellikle çok detaylı yazıyorum çünkü benim gibi anesteziden çok korkan bir ablamız daha vardı belki ona biraz cesaret verebilirim diye düşünüyorum. Şöyleki ameliyathaneye gayet bilincim yerinde indim ve ne zaman uykuya daldığımla ilgili hafızamda hiçbir şey yok. Sadece anestezi doktorumun birazdan başlıyoruz demesini hatırlıyorum. Sonrasında ise hatırlamadığım rüyalar ve çok net bir uyanış. Ameliyat sonrasında ise ağrım neredeyse yok denecek kadar azdı. Küçüklük konusunu burada çok fazla okuduğum için doktorumla konuştum ama süt bezlerim için çok fazla küçülemeyeceğini söylemişti bana. Ona rağmen şu an kullandığım ameliyat sütyenim 85B :)
Çok uzattım biliyorum ama şunu çok içtenlikle söyleyebilirimki gerçekten ameliyat zorlu ağrılı veya acılı bir süreç değil. Bugün 4.günüm ve ameliyattan çıktığımdan beri aynı şeyi söylüyorum. İnanın o zahmeti çekmeye değmezmiş. Ben biraz süreci anlatmaya çalıştım ama eksik kalan sormak istenilen bir şey varsa seve seve cevaplamaya hazırım :)
merhaba ben de İstanbul'da yaptırmak istiyorum fiyat bilgisi verir misiniz?

Ben dün ultrason çektirdim her iki memede de ikişer kist cıktı doktor önceden vardır bu kistler doku çok olduğundan gozukmemistir dedi nasıl görmez bilmiyorum tekrar ameliyat olmakta istemiyorum çok agri yapiyo bana ameliyatim sonrasinda bile bukadar agri cekmedim

Ben dün ultrason çektirdim her iki memede de ikişer kist cıktı doktor önceden vardır bu kistler doku çok olduğundan gozukmemistir dedi nasıl görmez bilmiyorum tekrar ameliyat olmakta istemiyorum çok agri yapiyo bana ameliyatim sonrasinda bile bukadar agri cekmedim
Ameliyat öncesi memografi istemediler mi sizden?

2 kez yaptırdım genel cerrah doku çok olduğu icin gozukmemistir dedi
Çok ilginç ilk defa duyuyorum ameliyat esnasında da görünmemiş mi ? Belki de ameliyat sonrasında oluşmuştur ameliyatım bu kadar ağrılı değildi demişsiniz olsaydı farkederdiniz gibi geldi bana çok geçmiş olsun

Arkadaslar merhaba...bende bu siteye yeni katilanlardan biriyim...meme kucultme ve aslinda diklestirme ameliyati olmak istiyorum..(kilo al vêr yine al iyice sarkma oldu)doktor olarak onepte Galip AĞAOĞLUdan fiyat aldim bu doktoru cok iyi tanimiyorum.. daha once yaptigi ameliyatlarin prensip olarak resmini gostermedigini soyledi.fiyat olarakta 6000 tl gibi bisey istedi..meme estetigi yaptiran arkadaslar istanbul icin doktor ismi onerebilirmi. yada arakdaslarin biribirlerine resim gonderdigini okuyorum.Banada gonderebilirmisiniz? sevgilerle...
Merhaba yazalı bayağı zaman olmuş ama ne yaptınız acaba ben şuna tam bu durumdayım...

Kist mamgrofide ultrasonda çözülmeyecek bişey değil. Ameliyattan sonra oluşmuştur. Bende de ameliyattan sonra oluştu her iki meme ucuna doğru elime geliyor fındık gibi ama çok ağrı oluyor. Doktorun dediği yağ kistiymis eğer 3aya kadar erimezse ufalmazsa siringayla cekiceklermis

Çok ilginç ilk defa duyuyorum ameliyat esnasında da görünmemiş mi ? Belki de ameliyat sonrasında oluşmuştur ameliyatım bu kadar ağrılı değildi demişsiniz olsaydı farkederdiniz gibi geldi bana çok geçmiş olsun
[/QUOT daha oncede iki kez çektirdim gogus agrım vardı elle de muayene oldum bende sürekli kontrol ediyodum kitle var mı diye hiç elime gelmedi hareketlerimi kisitlicak şekilde ağrı oluyo şuan oğlumu kucağıma alıp sağ gogsume dayayamıyorum ilac yazdı inşallah gecer

Kist mamgrofide ultrasonda çözülmeyecek bişey değil. Ameliyattan sonra oluşmuştur. Bende de ameliyattan sonra oluştu her iki meme ucuna doğru elime geliyor fındık gibi ama çok ağrı oluyor. Doktorun dediği yağ kistiymis eğer 3aya kadar erimezse ufalmazsa siringayla cekiceklermis
Aynen benimde fındık büyüklüğünde cok sert ilaç kullanıyo musun

Corall merhaba, siz çok kucultmediklerinden memnun değildiniz yanlış hatırlamıyorsam, sonradan küçüldü mu acaba merak ettim. Hatırlarsanız ben de hissin gitmesinden dertliyim.
Merhaba , ölçü kesinlikle küçülmüyor. Hatta büyüme bile var diyebilirim.Doktorum , süt bezlerini korumak için bu kadar mümkün olabileceğini söyledi. His kaybım kalmadı benim .

Aynen benimde fındık büyüklüğünde cok sert ilaç kullanıyo musun
İlaç vermediler kendince küçülmesini beklicez olmazsa alicaklar, ağrısı çok oluyor ama genel cerrah benim tarif ettiğim kadar bir ağrı yapmayacagini söylüyor, anlamadım pek

Mutlu olmanıza sevindim 85 c idim b cup oldu benim de sizin önceki bedeniniz kaçtı?
Benim bedenim gerçekten büyüktü 85dd bile küçük geliyodu son zamanlarda 85c olsaydım ameliyata gerek duyar mıydım bilmiyorum son zmaanlarda canıma tak etmişti benim çünkü
Ve serbest meme ucu tekniği olduğu için istediğim ölçüye küçültebildi doktorum

Back