Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bende görkem beyde byaramdan önceki cuma gögüs küçültme oldum ve cok memnunum

Aynı durumdayız canım bende küçük istiyorum. Kalın askılı sütyenler kullanmaktan hıc askılı elbiseler giyemedim. Hakkımızda hayırlısı
Bende bu ameliyat ı istiyorum ama çocuk ta düşünüyorum çocuk olmadan yaptıran varmı emzirme falan nasıl oluyor bazı doktorlar koruyaoruz süt bezlerini diyor bilgi sahibi olanlar yardımcı olablir mi

Bende bu ameliyat ı istiyorum ama çocuk ta düşünüyorum çocuk olmadan yaptıran varmı emzirme falan nasıl oluyor bazı doktorlar koruyaoruz süt bezlerini diyor bilgi sahibi olanlar yardımcı olablir mi
Merhaba canım benim doktorumun ismi Görkem çalışkan kesinlikle tavsiye ederim ama doğum yapmayı düşünüyorsan yakın zamanda bence doğum yap ole ol çünkü aşırı kilo alımında veriminde göğüslerim çok sarkar benim 1 çocuğun var biz de 2. Sini emizirebilir miyim diye sordugumzda çok titiz çalıştığını süt bezlerime zarar gelmeyeceğini söyledi doktorum. Ben bekarken olmayı çok düşündüm ama gittiğim doktorlar 17 yaşında bu ameliyatı gerçekleştiremeyiz çünkü doğum yapacağım zaman aşırı sarmalarım olacağını söyledi ama özele gitmemiştim ben

Çocuk düşünüyorum ama hemen değil yani bu şekilde de bıktım artık kıyafer bulmakta zorlanıyorum özellikle yazın hiç çekilmiyor ne giysem fırlıyor hemen

Çocuk düşünüyorum ama hemen değil yani bu şekilde de bıktım artık kıyafer bulmakta zorlanıyorum özellikle yazın hiç çekilmiyor ne giysem fırlıyor hemen
Seni o kadar iyi anlıyorum ki göğüsler o kadar pişiyor koku yapıyor ne giysem olmuyor hatta bazen sütyeni altına sokuyorum göğüslerini yani yarim giyyrm sütyeni çok zorr

Benim tanıdığım 2 kisiye doktor emzirirsin dediler ve 2 si de emziremedi. Benim doktorum direk bana dedi bir daha cocuk emziremezsn.

Mersindeki bir doktordu kuzenim ve uzaktan bir akrabamiz onda kucultme gerceklestirdi ikisine de emzirirsin dediler ama ikisi de emziremediler. Benim doktorum samsundan

Gerçekten titiz çalışıyor . Benim 35 cm sarkık gögüslerim için serbest meme ucu tekniği kullanacagını bu sebeple 2. Cocugu yaparsam emziremeyecgımı söyledi ama ameliyattan çıktığımda o yöntemi kullanmasına gerek kalmadığını söyşedi

Meme ucu tekniği dediği meme ucunu bağımsız kesip o şekilde dikerek olan mi

Merhaba, koltuk altındaki şişlikleriniz indi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…