• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve 1 yaşında kızım var(Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömırler versin🙏). Bekarken de göğüslerim vücuduma oranla hep büyüktü. Fakat evlendim hamile kaldım iyice büyüdüler. Kızım doğdu sadece 3 ay emzirebildim sütüm de olmadı. Tabiki bundan önceki sürecinde bekarken kayseri eğitim ve araştırmaya gittim annem ile doktorun odasına girer girmez doktor sorun nedir diye sordu göğüslerim dediğim an yapamayız dedi. Herneyse doğumdan sonra göğüslerim acayip büyüdü acayip sarktı ben size şöyle soyleyim 19 yaşındaki bir kizin çoğusu 100 beden olur mu? Yeni evliyim gecelik olsun renkli silikonlu iç çamaşırları olsun giyemiyorum tek seçeneğim var toparlayicilar. Sonraki sürecin nasıl ilerledi derseniz ben emzirmeyi kesince hemen doktor arayışına girdim tek çarem ozel hastaneydi emzirme döneminden en az 6 ay geçmesi gerekiyormus süt bezleri çekilmesi için. Bekledim ve ocağın 18 inde Ameliyat günü aldım annem geldi eşim ben Ankaradan izmire gittik. Doktorum merak edenler "GÖRKEM ÇALIŞKAN" benim bisey söylememe gerek yok google yazdığınız zaman yaptığı işleri görürsünüz. Neyse izmire gittik doktor beyin muayenehanesine tâbi ben koca bi valizle gittim ameliyattan sonra 1 hafta kalmalıyım izmirde fln. Doktor beyin odasına girdim o kadar tatlı o kadar iyi bir adam ki sanki karşınızda doktor değil arkadaşınız var ben haliyle doğum kilolarımdan 5 ini verdim ama 76 kilo ile gittim doktorum bana aynen şunu söyledi Ezgicim seni ameliyat ederim ama şuan değil senin vermen gereken 10 kilon var çünkü bu kilomla edersem aşırı kilo veriminde sarmalar olacak ve ben de böyle bir işe imza atamam dedi. Orda ben ağlamaya başladım çünkü çok hazır gitmiştim bitti artık görüşlerimden kurtuluyorum umuduyla ordan çıktım ve kendime bir söz verdim bu kiloları verip geri gelicem dedim ve Rabbim izin verirse bu ayın sonunda gideceğim dağa doğrusu haftaya fln
Bu arada arkadaşlar ben Ameliyat sürecini youtubeden paylaşmak istiyorum ameliyata giriş çıkış kontroller ne diyorsunuz?
Haa bu arada doktorum görüşümden en az 3 kilo doku alacağını söyledi.
Merhaba bende görkem beyde byaramdan önceki cuma gögüs küçültme oldum ve cok memnunum

Aynı durumdayız canım bende küçük istiyorum. Kalın askılı sütyenler kullanmaktan hıc askılı elbiseler giyemedim. Hakkımızda hayırlısı🙏
Bende bu ameliyat ı istiyorum ama çocuk ta düşünüyorum çocuk olmadan yaptıran varmı emzirme falan nasıl oluyor bazı doktorlar koruyaoruz süt bezlerini diyor bilgi sahibi olanlar yardımcı olablir mi

Bende bu ameliyat ı istiyorum ama çocuk ta düşünüyorum çocuk olmadan yaptıran varmı emzirme falan nasıl oluyor bazı doktorlar koruyaoruz süt bezlerini diyor bilgi sahibi olanlar yardımcı olablir mi
Merhaba canım benim doktorumun ismi Görkem çalışkan kesinlikle tavsiye ederim ama doğum yapmayı düşünüyorsan yakın zamanda bence doğum yap ole ol çünkü aşırı kilo alımında veriminde göğüslerim çok sarkar benim 1 çocuğun var biz de 2. Sini emizirebilir miyim diye sordugumzda çok titiz çalıştığını süt bezlerime zarar gelmeyeceğini söyledi doktorum. Ben bekarken olmayı çok düşündüm ama gittiğim doktorlar 17 yaşında bu ameliyatı gerçekleştiremeyiz çünkü doğum yapacağım zaman aşırı sarmalarım olacağını söyledi ama özele gitmemiştim ben

Çocuk düşünüyorum ama hemen değil yani bu şekilde de bıktım artık kıyafer bulmakta zorlanıyorum özellikle yazın hiç çekilmiyor ne giysem fırlıyor hemen

Çocuk düşünüyorum ama hemen değil yani bu şekilde de bıktım artık kıyafer bulmakta zorlanıyorum özellikle yazın hiç çekilmiyor ne giysem fırlıyor hemen
Seni o kadar iyi anlıyorum ki göğüsler o kadar pişiyor koku yapıyor ne giysem olmuyor hatta bazen sütyeni altına sokuyorum göğüslerini yani yarim giyyrm sütyeni çok zorr

Benim tanıdığım 2 kisiye doktor emzirirsin dediler ve 2 si de emziremedi. Benim doktorum direk bana dedi bir daha cocuk emziremezsn.

Mersindeki bir doktordu kuzenim ve uzaktan bir akrabamiz onda kucultme gerceklestirdi ikisine de emzirirsin dediler ama ikisi de emziremediler. Benim doktorum samsundan

Merhaba canım benim doktorumun ismi Görkem çalışkan kesinlikle tavsiye ederim ama doğum yapmayı düşünüyorsan yakın zamanda bence doğum yap ole ol çünkü aşırı kilo alımında veriminde göğüslerim çok sarkar benim 1 çocuğun var biz de 2. Sini emizirebilir miyim diye sordugumzda çok titiz çalıştığını süt bezlerime zarar gelmeyeceğini söyledi doktorum. Ben bekarken olmayı çok düşündüm ama gittiğim doktorlar 17 yaşında bu ameliyatı gerçekleştiremeyiz çünkü doğum yapacağım zaman aşırı sarmalarım olacağını söyledi ama özele gitmemiştim ben
Gerçekten titiz çalışıyor . Benim 35 cm sarkık gögüslerim için serbest meme ucu tekniği kullanacagını bu sebeple 2. Cocugu yaparsam emziremeyecgımı söyledi ama ameliyattan çıktığımda o yöntemi kullanmasına gerek kalmadığını söyşedi 😁

Gerçekten titiz çalışıyor . Benim 35 cm sarkık gögüslerim için serbest meme ucu tekniği kullanacagını bu sebeple 2. Cocugu yaparsam emziremeyecgımı söyledi ama ameliyattan çıktığımda o yöntemi kullanmasına gerek kalmadığını söyşedi 😁
Meme ucu tekniği dediği meme ucunu bağımsız kesip o şekilde dikerek olan mi

Arkadaşlar selam. Ben de meme küçültme ameliyatı oldum ama birkaç sorunum ve sorum var. Ameliyat olanlar beni çok iyi anlar o yüzden cevaplarsanız çok sevinirim.
Ameliyatımın 12.günü tabi hala şişlik ve sertlikler oldukça fazla. Yaz ayında olduğum için de ter şu an en büyük düşmanım. İzmirdeyim.
Şimdi şöyle ki benim memelerim şu an istediğimden daha büyük durumda. Doktorum bu görüntünün üçte birinin gideceğini beklememi söyledi ama ne kadar küçülebilir ki? benim şu an beğenmediğim yerim özellikle koltuk altında yer alan meme dokusu şiş yani önceden de böyleydi ve bu zaten enine büyük gösteriyor. Doktorum orada meme dokusunu oldukça aldım bunlar hep ödem diyor ama içimde kuşku var. Ameliyat olup üzerinden zaman geçirenler cevap verebilir mi? Ödemler gidince ciddi bi fark oluyor mu?
Boyum 160 cm kilom 48 eskiden 75DD giyiyordum.
Sevgiler
Merhaba, koltuk altındaki şişlikleriniz indi mi acaba?

Back