• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ben daha ameliyat olmadım ama ben salı günü ankaradan izmire gidicem ameliyat için doktorum bana eger kalacak yerin yoksa 5 gün kalmamın yeterli olacağını söyledi bilemiyorum beni o kadar şık kontrole çağırır mi ama ayda 2 kere de gidemem ben
[/QUOT
Inşallah iyi geçer ameliyatın canım çekindiğin tüm sıkıntılara degiyo 😍

Selam kızlar :KK24: ben de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı için gün aldım inş 15 temmuzda izmirde oluyorum ameliyatımı çok heyecanlıyım ben şimdi eski sayfalara biraz göz atıcam inş ameliyattan sonra da burdan tekrar haberleşiriz

arkadaşlar merhaba ben 5 yıllık üyeyim ama sessiz kaldım uzun süredir :) ben bu ay sonu gibi izmirde Görkem Çalışkana Memem küçültme ameliyatı olmak istiyorum.. 75 dd kullanıyorum acayip sarkık. Bir gögsüm 30 cm diğer 35 cm sarkık :KK43: ben doğumumu sezeryanla yaptım ve akciğerim pıhtı attı . şu an en büyük korkum ya anesteziden uyanamazsam gibi bir kaygıbozuklu var :KK43: dr m 2. cocuk düşünüyorsan emziremezsin dedi. ama 37 yasındayım 2. cocuk yaparmıyım ilmiyorum yaparsamda 41 den önce ameliyat olamam demek bu. gençlik gitti zaten o sebeple ben mama hatta pirinçunu ile büyümüşüm benim çocuğumda ki olursa mama ile büyüsün diyorum.
biraz cesarete ihtiyacım var sanırım annelikle ilgili bu endişe ve korku
görkem beyde ameliyat olan arkadaş varmı ?
ameliyat sonrası nasıldınız ? ben sezeryanda 10 günde yardımsız kalkabildim bunda nasıl olur bilmiyorum. birde bayram öncesi hemen düşünüyorum ki işe 10 gün rahatlıkla ara verebileyim
Merhaba mesajları okuyorum da sizi gördüm sonraki sayfalara da daha bakamadım ben de Görkem çalışkana ameliyat olucam siz oldunuz mu nasıldı acaba bana da emziremezsin dedi çünkü benim de 2 kızım var artık onu göze alıyorum zaten 3. Çocuk düşünmüyprum o yüzden serbest meme ucu tekniği olucak büyük ihtimalle

Gerçekten titiz çalışıyor . Benim 35 cm sarkık gögüslerim için serbest meme ucu tekniği kullanacagını bu sebeple 2. Cocugu yaparsam emziremeyecgımı söyledi ama ameliyattan çıktığımda o yöntemi kullanmasına gerek kalmadığını söyşedi 😁
Bana da aynısını söyledi inş benimkinde de gerek kalmaz

Selam kızlar :KK24: ben de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı için gün aldım inş 15 temmuzda izmirde oluyorum ameliyatımı çok heyecanlıyım ben şimdi eski sayfalara biraz göz atıcam inş ameliyattan sonra da burdan tekrar haberleşiriz
Hadi bakalım güzel haberlerini burdan okuruz inşallah 😊tam sıcaklarda oluyosun ama sürekli kuru tutman gerekecek dikiş yerlerini

Hadi bakalım güzel haberlerini burdan okuruz inşallah 😊tam sıcaklarda oluyosun ama sürekli kuru tutman gerekecek dikiş yerlerini
Çok teşekkür ederim canım aslında 20 gün kadar önce olucaktım ama bazı durumlar gelişti ertelemek zorunda kaldım bi de öğretmenim ancak tatilde yapabilirdim o yüzden bu tarihe kaldı artık bir şekilde atlatıcaz bu yola girildi korkmuyo değilim ama aslında daha çok heyecanlıyım atlattıktan sonra tecrübelerimi yazarım buradan

Çok teşekkür ederim canım aslında 20 gün kadar önce olucaktım ama bazı durumlar gelişti ertelemek zorunda kaldım bi de öğretmenim ancak tatilde yapabilirdim o yüzden bu tarihe kaldı artık bir şekilde atlatıcaz bu yola girildi korkmuyo değilim ama aslında daha çok heyecanlıyım atlattıktan sonra tecrübelerimi yazarım buradan
Evet bende görkem beyde ameliyat oldum . Süt kanallarımı ellememiş biraz ödemliler tabi ölçüleri sanki biri büyük gibi ama ödemden dedi dr . Benim altta birleşim yerimde kalemin arkasındaki yavarlak kadar açılma oldu ki ben hep klimalı orttamdayım ama iyileşiyor enfeksıyonda şükür . Güzel haberlerini alalım seninde inşlh

Evet bende görkem beyde ameliyat oldum . Süt kanallarımı ellememiş biraz ödemliler tabi ölçüleri sanki biri büyük gibi ama ödemden dedi dr . Benim altta birleşim yerimde kalemin arkasındaki yavarlak kadar açılma oldu ki ben hep klimalı orttamdayım ama iyileşiyor enfeksıyonda şükür . Güzel haberlerini alalım seninde inşlh
İnşallah bakalım dört gözle bekliyorum senin kaç bedendi kaça düştü canım benim şuanda komun barbara modeliyle 85 dd veya 85 e oluyo doktor 85 b te düşürürüm demişti muayenede minyon bi kadın değilim küçük olsun istiyoeum yoksa çok iri görünüyoeum doktor uygun olanı bilir diye düşündüm

Merhaba mesajları okuyorum da sizi gördüm sonraki sayfalara da daha bakamadım ben de Görkem çalışkana ameliyat olucam siz oldunuz mu nasıldı acaba bana da emziremezsin dedi çünkü benim de 2 kızım var artık onu göze alıyorum zaten 3. Çocuk düşünmüyprum o yüzden serbest meme ucu tekniği olucak büyük ihtimalle
Merhabalar neden serbest meme ucu tekniğini kullanacak, çok mu büyük. Sadece süt verme olarak düşünmeyin, serbest meme ucunda his de gidiyor.

Merhabalar neden serbest meme ucu tekniğini kullanacak, çok mu büyük. Sadece süt verme olarak düşünmeyin, serbest meme ucunda his de gidiyor.
Büyük ve sarkık o yüzden ameliyattan önce sizden izin almam lazım ameliyatınızı öyle yapabilirm dedi ama his konusunda olumsuz bişey söylemedi onu bir daha sormam lazım hatta sigara içiyo musunuz diye sordu içmedğimi söyledim o zaman bir şansımız var dedi

Ne kadar oldunuz acaba ameliyat olalı tamamen his kaybı oldu mu
10 nisan da oldum su anda his kaybi var doktorum zaten bastan soyledi his kaybin olacak diye. Şöyle diyim eğer cinsellik benim için cok onemli diyorsaniz yapmayin ama benim sagligim daha onemli diyorsaniz ve ilerisini düşünürseniz kesinlikle olun benim boyun ve sırt ağrım komple gitti kendimi bu kadar iyi hissetmemisim bu yaşıma kadar. Benden toplam da 2700 gr alındı iyiki yapmışım diyorum nefes alis verisim bile degisti.

10 nisan da oldum su anda his kaybi var doktorum zaten bastan soyledi his kaybin olacak diye. Şöyle diyim eğer cinsellik benim için cok onemli diyorsaniz yapmayin ama benim sagligim daha onemli diyorsaniz ve ilerisini düşünürseniz kesinlikle olun benim boyun ve sırt ağrım komple gitti kendimi bu kadar iyi hissetmemisim bu yaşıma kadar. Benden toplam da 2700 gr alındı iyiki yapmışım diyorum nefes alis verisim bile degisti.
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için sürekli soru soruyoum ama senin sarkıklık kaç cmdi ve kaç bedenden kaç bedene düştün aşağı yukarı aynıyız o zaman doktor bana çünkü sarkıklık ve büyüklük çok fazla dedi başka türlü ameliyat biraz zor dedi 35 cm sarkıklık var
Yaşım 33 cinsellik önemli tabiki ama sağlığım daha önemli gerçekten çok zorlanıyorum artık omuz ağrısı sort ağrısı her şey var doktorum olmam gerektiğini söyledi zaten sadece emzirme konusunda geri dönüş olmadığı için iyi düşünün dedi yoksa sağlık açısından olmam şart

Benim biri 35 cm digeri 36 cm di ben beden olarak soyle diyim xl giydiğim zaman goguslerim bile zor sigiyordu simdi m bile cok rahat giyiyorum doktoruma olabildigince küçük olsun istiyorum dedim ergenligimden beri goguslerim büyük cok zorlandim kiyafet konusunda cok şükür simdi hem sagligim hem yasam standartlarim cok cok düzeldi simdiki aklim olsaydi 20 yasinda yapardim beklemezdim 9 sene

Çok teşekkür ediyorum bilgiler için sürekli soru soruyoum ama senin sarkıklık kaç cmdi ve kaç bedenden kaç bedene düştün aşağı yukarı aynıyız o zaman doktor bana çünkü sarkıklık ve büyüklük çok fazla dedi başka türlü ameliyat biraz zor dedi 35 cm sarkıklık var
Yaşım 33 cinsellik önemli tabiki ama sağlığım daha önemli gerçekten çok zorlanıyorum artık omuz ağrısı sort ağrısı her şey var doktorum olmam gerektiğini söyledi zaten sadece emzirme konusunda geri dönüş olmadığı için iyi düşünün dedi yoksa sağlık açısından olmam şart
Bu arada eger bir 5 sene daha olmasaydim kambur olacaktm hafif bir kamburluk olusmus zaten

Bu arada eger bir 5 sene daha olmasaydim kambur olacaktm hafif bir kamburluk olusmus zaten
Anladım canım ben de aynı düşüncedeyim zaten ama tabi his kaybı emzirememek düşündürüyodu ama biraz da insanın kendini düşünmesi lazım nasipse 13 gün sonra olucam ameliyatımı kurtulucam burdan da sizinle paylaşırım memnun kaldım mı kalmadım mı

Back