- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.641
gecmis olsun.. insallah kolaylıkla atlatirsiniz.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..HAstaneye yatışım yapıldı kızlar dua edin banaHeyecanlıyım .14:30 gibi alacaklarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun.. insallah kolaylıkla atlatirsiniz.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..HAstaneye yatışım yapıldı kızlar dua edin banaHeyecanlıyım .14:30 gibi alacaklarmış
Çok teşekkür ederim şükür eve geldim ama narkozun yan etkisi biraz drvam ediyor minnak minnak oldulargecmis olsun.. insallah kolaylıkla atlatirsiniz.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Çok sevindim sağlıkla atlatmanıza.. ağrı durumu nasıl?Çok teşekkür ederim şükür eve geldim ama narkozun yan etkisi biraz drvam ediyor minnak minnak oldular ❤ Saglıkla kolaylıklada iyileşmey nasipmetsin rabbim hepimize
Benim canım cok kıymetlidir agrı eşiğimde cok düşük ama yinede dayanabiliyorum arkadaslar . Zamanla azalacak Allahın izni ile Ağrı kesici de veriyor dr zaten . Benim 35 cm sarkıkti 1 kg 200 gr yag dokusu çıkmış . İnşallah sizlerde rahatlarsınız oh ber dediğimiz günlerimiz çabucak gelsinÇok sevindim sağlıkla atlatmanıza.. ağrı durumu nasıl?
Amin.. çabucak ıyılesırsınız ıns.
Darısı başımıza olsun
Yeniden çok geçmiş olsunBenim canım cok kıymetlidir agrı eşiğimde cok düşük ama yinede dayanabiliyorum arkadaslar . Zamanla azalacak Allahın izni ile Ağrı kesici de veriyor dr zaten . Benim 35 cm sarkıkti 1 kg 200 gr yag dokusu çıkmış . İnşallah sizlerde rahatlarsınız oh ber dediğimiz günlerimiz çabucak gelsin![]()
Amin çok teşekkür ederimYeniden çok geçmiş olsun
İnsallah en kısa zamanda ağrı sızı kalmaz
Amin insallah teşekkür ederiz burayı bizleri de bilgilendirdiğin için. Allah sağlık ve şifalar versin![]()
Yapıyor.Ben 2 estetik ameliyatı yaptırdım kendisine.Ama meme ameliyatı değildi:1- abdominoplasti ve liposuction ile beraber, ve mide , sırt, üst kol yağ aldırma liposuction , çok memnun kaldım, ayrıca çok ilgili idi, sirenleri bile kendisi çıkardı, çok özel ilgi ve ihtimamı gösterdi, sonuçlar ise mükemmeldi.Çünkü ben bir çocuk felci geçirmiş engelli olarak bu kadar düzgün bir vücuda sahip olabileceğini tahmin etmiyordumMerhaba göğüs büyütme ameliyatida yapıyor mu acaba bilginiz varmı
merhaba fotoyu nasıl görebilirim acaba ? :)Bu arada 7. Gün fotomu ekledim kızlar yorumları bekliyorum
Selam kizlar Al,lah herkezi bu yuklerden kurtarsin bende yakinda guzel haberler vericem pes ettim sanmayin ... sevgiler
Aynı durumdayız canım bende küçük istiyorum. Kalın askılı sütyenler kullanmaktan hıc askılı elbiseler giyemedim. Hakkımızda hayırlısıBen 80 beden istedim acikca kucuk olsun baska birsey istemiyorum dedim doktoruma onceden xl giyerdim asla l beden kıyafet olmazdi simdi de m bile cok rahat oluyor önceki bedenim 100 küsürdü