• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçen persembe oldum 23 mayista hayir 1 kilo bile bise kaldiramiyorum ilkbas esofmanimi cekemiyordum ama simdi kendi isimi hallediyorum elimi yukari hala kaldiramiyorum dikislerim olduqumu icin uzun bi surede alamam oqlumu kucaqima cekyatda ayri yatiyorum 3 yastik ust uste yatiyorum tam uzandiqim zaman dikislerim qerilyo doktr acilma olur dedi yukari doqru yat dedi
Bende 22 may çarşamba günüydü tek sorunum oglum 10 gün dolduktan sonra kaldır dedi ama dizinde oturtman şartıyla. Inşallah bi sorun olmaz çok geçmiş olsun sizide Allah yardımcımız olsun

Bende 22 may çarşamba günüydü tek sorunum oglum 10 gün dolduktan sonra kaldır dedi ama dizinde oturtman şartıyla. Inşallah bi sorun olmaz çok geçmiş olsun sizide Allah yardımcımız olsun
Valla bana demedi canm allah yardmcmz olsun dediqin qibi cok zor dikislerini aldilarmi senin cuma qunu kontrole qdicem bende alacam derse dicem 1 hafta daha kalsin dikisler acilma olur diye korkuyorum :(

Valla bana demedi canm allah yardmcmz olsun dediqin qibi cok zor dikislerini aldilarmi senin cuma qunu kontrole qdicem bende alacam derse dicem 1 hafta daha kalsin dikisler acilma olur diye korkuyorum :KK43:
Şimdi geldim kontrolden hiç bisorun yok dedi dikişlerde öyle kolay kolay açılma olmuyormuş dedi. Dikiş aldırmıyorum eriyen dikiş olduğu için kendiliginden kayboluyormuş yek sorun içerden kanama olmasın dedi oda ağır kaldırmakla kontrol edilebilir bebeğine nasıl bakıyorsun

Şimdi geldim kontrolden hiç bisorun yok dedi dikişlerde öyle kolay kolay açılma olmuyormuş dedi. Dikiş aldırmıyorum eriyen dikiş olduğu için kendiliginden kayboluyormuş yek sorun içerden kanama olmasın dedi oda ağır kaldırmakla kontrol edilebilir bebeğine nasıl bakıyorsun
Benim cock 3 bck yasinda canim suan.esim yillik izinde ama dqer hafta.bende nasilntek yapcam bilmiyorm banyoda yaptim rahatti belki bnmde eriyen dikistir sormadim hic bakalim hayrlisi

Herkese merhaba :) Sırf bu başlığa yazabilmek için siteye üye oldum. Aylardır bu başlığı takip edip birçok kişinin olumlu/olumsuz tecrübesini okuduktan sonra yıllardır yapmayı düşündüğüm şeyi yapıp geçtiğimiz cumartesi ameliyatımı oldum. Buradan bu kadar bilgi edindikten sonra kendi tecrübemi de paylaşmayı bir görev bilerek buraya yazıyorum. :)
Öncelikle 27 yaşındayım ve İstanbul’da ikamet ediyorum. Ameliyatım Medipol Koşuyolu’nda Prof. Dr. Mustafa Keskin tarafından yapıldı. Tam bu kısımda @Evr38’e çok teşekkür ediyorum çünkü aylardır kendisini takip ediyorum eksileriyle artılarıyla en net gösterge benim için kendisi olmuştur :) Benim de çoğunluk gibi derdim büyük ve sarkık göğüslerdi. Benim sarkıklığım 29 cm idi, cup olarak ise victoria secret’ta 36 ddd bedenine denk geliyordu. Benim için en korkulu kısım anesteziydi açıkcası. Korkum uyanamamaktan ziyade uyuyamamaktı, daha doğrusu uyuduğum düşünülüp ameliyata başlanacağıydı veya ameliyat sırasında uyanacağımdı. Gerçekten bu kısım beni çok zorluyordu, korkularım ağır basıyordu ama burada o kadar kişinin ameliyatını okuyunca ve anestezi uzmanlarıyla da konuşunca olumsuz düşünmemeye karar verdim. Bu kısmı özellikle çok detaylı yazıyorum çünkü benim gibi anesteziden çok korkan bir ablamız daha vardı belki ona biraz cesaret verebilirim diye düşünüyorum. Şöyleki ameliyathaneye gayet bilincim yerinde indim ve ne zaman uykuya daldığımla ilgili hafızamda hiçbir şey yok. Sadece anestezi doktorumun birazdan başlıyoruz demesini hatırlıyorum. Sonrasında ise hatırlamadığım rüyalar ve çok net bir uyanış. Ameliyat sonrasında ise ağrım neredeyse yok denecek kadar azdı. Küçüklük konusunu burada çok fazla okuduğum için doktorumla konuştum ama süt bezlerim için çok fazla küçülemeyeceğini söylemişti bana. Ona rağmen şu an kullandığım ameliyat sütyenim 85B :)
Çok uzattım biliyorum ama şunu çok içtenlikle söyleyebilirimki gerçekten ameliyat zorlu ağrılı veya acılı bir süreç değil. Bugün 4.günüm ve ameliyattan çıktığımdan beri aynı şeyi söylüyorum. İnanın o zahmeti çekmeye değmezmiş. Ben biraz süreci anlatmaya çalıştım ama eksik kalan sormak istenilen bir şey varsa seve seve cevaplamaya hazırım :)
Adınıza çok sdvindim ☺️☺️ aynı korkular bende de mevcut ama son anda bir değişiklik olmaz ise Allabın izni ile yarın ameliyatım var. Pek su an nasılsın agrı sızı vs. Bana önerilerin var mı.

Adınıza çok sdvindim ☺☺ aynı korkular bende de mevcut ama son anda bir değişiklik olmaz ise Allabın izni ile yarın ameliyatım var. Pek su an nasılsın agrı sızı vs. Bana önerilerin var mı.
Ben iki gündür ağrı kesici içmeye gerek duymuyorum bile :) daha geçtiğimiz cumartesi ameliyat olmama rağmen ağrı hiç yok ama hassasiyet devam ediyor haliyle. Yatarken kalkerken dikkatli olmak gerekiyor. Ameliyat öncesi önerim şu olabilir. Ameliyata ne kadar pozitif girersen sonrasında ayılırken vs o kadar rahat oluyorsun. Hep sonrasını düşün, gerçekten çok büyük bir rahatlıkmış. Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)

Herkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

Birde sizden doktor tavsiyesi ve operasyon fiyatlarınnızı öğrenebilir miyim?
Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.

Herkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

Birde sizden doktor tavsiyesi ve operasyon fiyatlarınnızı öğrenebilir miyim?
Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.
Hasan fındık la bir görüşün derim. İyi bir plastik cerrah, caddebostanda muayenehanesi, pazarlıkta yapabiliyorsun kendisiyle

Ben iki gündür ağrı kesici içmeye gerek duymuyorum bile :) daha geçtiğimiz cumartesi ameliyat olmama rağmen ağrı hiç yok ama hassasiyet devam ediyor haliyle. Yatarken kalkerken dikkatli olmak gerekiyor. Ameliyat öncesi önerim şu olabilir. Ameliyata ne kadar pozitif girersen sonrasında ayılırken vs o kadar rahat oluyorsun. Hep sonrasını düşün, gerçekten çok büyük bir rahatlıkmış. Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aminn çok sağop . Saatler geçtikce heyrcanım dahada artıyor . Mutlaka yazarım Allahın izni ile sağlıkla çıkayım 🙏🏼 Sizin gibi sağlıkla güzellikle geçririm bende inşlhh . Dua edin lütfen banada

Merhabalar
Uzun zaman oldu foruma yavaslığından giresim gelmiyordu ama epey düzelmiş. Ben 7. ayımdayım en son kontrolümde koltuk altı kısmında köpek kulağı dedikleri hafif çıkıntılar için ufak bir operasyon yapalım dedi doktorum 1 temmuza gün aldım. Ben aldırmak gibi korkma dedi. Burdan aynı sorunu yaşamış medusadejavu ile yazıstım içimi rahatlattı sağolsun.
His konusunda sıkıntılı olanlar için bir müjdem var. Ameliyattan beri iki gögus ucumda da his yoktu kahve rengi kısımda 1-2 haftadır üst kısımlara his gelmeye başladı. Doktorum 1 seneyi bulur demişti. yanılmadı 6. ayda başladı.

Arkadasim izlerin pembe hala ben cok guzel bir urun aldim tavsiye ederim baya pahali ama ilk gunden kirmizliklari aldi

Eklentiler

• Screenshot_20190524-175733_Chrome.jpg
    Screenshot_20190524-175733_Chrome.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 122
Back