• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

😭😭😭kandil kandil gEne hem dua ettim hem agladim , teyzemin dugunu olucak bu senein basinda aldigim elbise eski memelerime.olan elbise yeni yapilmis memelerime olmadi kafayi yiyicem ya bu doktor benim.basima.ne is acti :KK43:(((( heryeri yara pere birde kafam kadar buyukler sadece diklestirmis, gozyaslarima engel olabilsem nasil eskiden olan elbise simdi kapanmaz 😭😭😭😭😭😭
Kime yaptırdınız?

Bugun 1 ayim doldu. Cmt dr kontrole gittim dikislerin iyi oldugunu soyledi bantlari cikardi. Bir sıkınti olmazsa 6 ay bitince gormek isterim dedi cok sukur. Iz kaybedici krem verdi.Medikal sutyeni ne zaman cikarabilirim dedim cikarabilirsin alttan telli olmasin ama dedi. Pentiye girdim normal sutyenler alt dikisimi acitti biraz risk almak istemedim bustiyer tarzinda olanlardan 85 b ye denk gelen l xl olanlardan penye 3 tane aldim ayy alismamisimya hep toparlayici aldigim icin tuhaf geldi😀 ama cok mutlu oldum biraz daha iyileseyim yenilerine bakacagim.
Mrb cnm cevap verirsen sevinirim bende 6 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum ilk üç gün tam istediğim gibiydiler ama sonra büyüdüler olan arkadaşlar sordum bizim şişler inmedi yine büyük kaldılar diye üzülüyorlardı.acikcasi ben çok korkuyorum verdiğim o kadar parayla yine büyük kalırlarsa diye. Sizde ameliyattan sonra şiştiler mi sonra iniyor mu acaba ?

Mrb cnm cevap verirsen sevinirim bende 6 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum ilk üç gün tam istediğim gibiydiler ama sonra büyüdüler olan arkadaşlar sordum bizim şişler inmedi yine büyük kaldılar diye üzülüyorlardı.acikcasi ben çok korkuyorum verdiğim o kadar parayla yine büyük kalırlarsa diye. Sizde ameliyattan sonra şiştiler mi sonra iniyor mu acaba ?
Canım ilk günler istediğin gibi ise şişler iner diye tahmin ediyorum.
Ben ameliyattan çıkar çıkmaz çok üzüldüm. Çok büyük olmuş diye. Doktor da kabul etti. Büyük olduğunu. 95 beden yPmış. Minyon biriyim. Çevresi de 95 cm.
Senin beden ne, çevresi ne.
İnşallah ödemdir. Sen daha çok yenisin. İner.

Canım ilk günler istediğin gibi ise şişler iner diye tahmin ediyorum.
Ben ameliyattan çıkar çıkmaz çok üzüldüm. Çok büyük olmuş diye. Doktor da kabul etti. Büyük olduğunu. 95 beden yPmış. Minyon biriyim. Çevresi de 95 cm.
Senin beden ne, çevresi ne.
İnşallah ödemdir. Sen daha çok yenisin. İner.
Benim beden 95 üstüydü baya küçülttüm üç gün geçti büyüdüler doktor ödem diyo ama bazı arkadaşlar öyle kalır diyolar. Merak ettigim sen ameliyattan çıktığından sonra değişiklik oldu mu seninkilerde ilk gün ameliyattaki gibi mı kaldılar. Şiştiler mi hiç.?şiştilerse sonra şişler indi mi çok soru soruyorum kusura bakmayın korkuyorum gerçekten

Dikişlerin altı sertti, şişti. Yumuşadı. Maalesef küçülmedi. Senin küçülmüş merak etme. Venim hep büyüktü öyle kaldı. 1nisanda oldum.
Sen yenisin.
Ölçsene çevresi kaç cm.

Cnm çevresini bilmiyorum beden olarak 36 beden yaptı ama çok büyüdüler inşalalh iner yarın gidecem kontrole o zaman öğrenirim sen nerde oldun

Olmak isteyenler, ben yaptıralı 2.5 yıl oldu şeklinden şemalinden çok memnun kaldım ama işte o ama yok mu aşırı iz kalıyor ben izlere takarım diyorsanız sıkıntılı, ben takmam diyordum ama rahatsız edecek boyutta bnmki ler, doktor yöntem dikim şekli derinin yapısı filan önemli doktorunuzla iyice konuşun birde ilk zamanki gibi dik kalmıyor yer çekiminin etkisine maruz kalarak düşüyor eskisi gibi olmuyor tabi ama bariz bir şkilde görülüyor. Pişman mısın derseniz hayır değilim çünki büyük sarkık ve ağırdılar şimdi küçük sarkık değil keşke o kadar kalın iz kalmasaydı

Olmak isteyenler, ben yaptıralı 2.5 yıl oldu şeklinden şemalinden çok memnun kaldım ama işte o ama yok mu aşırı iz kalıyor ben izlere takarım diyorsanız sıkıntılı, ben takmam diyordum ama rahatsız edecek boyutta bnmki ler, doktor yöntem dikim şekli derinin yapısı filan önemli doktorunuzla iyice konuşun birde ilk zamanki gibi dik kalmıyor yer çekiminin etkisine maruz kalarak düşüyor eskisi gibi olmuyor tabi ama bariz bir şkilde görülüyor. Pişman mısın derseniz hayır değilim çünki büyük sarkık ve ağırdılar şimdi küçük sarkık değil keşke o kadar kalın iz kalmasaydı resimde paylaşayım.

Eklentiler

• IMG_20190527_174747.jpg
    IMG_20190527_174747.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 225
Cnm peki olduğunda şişlik varmıydı o şişlik indi mi sonra benimkiler şiştiler inmez diyorlar bazıları

Senin cok degisik iz kalmis sasirdim benim daha yeni ama seninki dikisini degisik yapmislar tabikide rahatsiz eder. Doktorun ne diyor bu duruma

Ilk gun nasilsa ayni canim. 2 ayim bitti yumusadi biraz.senin su an normal oyle olmasi odemlerin var benimde ilk zamanlar odemden sisiyordu sonra normale donuyordu. Endiselenme.

Ilk gun nasilsa ayni canim. 2 ayim bitti yumusadi biraz.senin su an normal oyle olmasi odemlerin var benimde ilk zamanlar odemden sisiyordu sonra normale donuyordu. Endiselenme.
Çok sağolun gerçekten rahatladım ilk 3 gün istediğim gibi olmuşken sonra bu büyüklük korktum açıkçası böyle kalır diye daha bi hafta oldu ameliyat olalı

Kizlar amlyt olali 5 qun oldu aqrim yok hatta hic yok diyebilirim sadce dikislerim.ne zaman iylesir endisesi var bende ve tek korkum enfeksyn kapmak cunku enfksyn olursa tekrrdan icini temizleyim tekrr dikiyorlarmis ben amlyttyken 3 kisi bu sebble tekrr olmustu

Eklentiler

• IMG-20190524-WA0006.jpeg
    IMG-20190524-WA0006.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 247
Kizlar amlyt olali 5 qun oldu aqrim yok hatta hic yok diyebilirim sadce dikislerim.ne zaman iylesir endisesi var bende ve tek korkum enfeksyn kapmak cunku enfksyn olursa tekrrdan icini temizleyim tekrr dikiyorlarmis ben amlyttyken 3 kisi bu sebble tekrr olmustu
Bnm bi hafta oldu ağrım var kolumu kaldıramıyorum nasıl olur ağrınızın olmaması doktorum antibiyotik ve ağrı kesici vermişti sizde ne verdi

Canim meme ustunden olcdugunde kac cm seninki merak ettim
Hiç ölcmedim beden olarak 80 b dedi drum ben demeden drum dedi ameliyata girmeden kucultebildiğim kucultecem diye çok memnunum olcusunden forumu okuyunca uzuluyorum ameliyat olupta hala büyük diyenlere neden doktorlar tam kucultmezler ki keyif için ameliyat olunmuyor ve kolay bi ameliyatta değil ameliyat sonrasi istediğini elde edememek kotu

Senin iz neden böyle kalmış pisik izi gibi cok kizarik benim 2 ay olmasına rağmen çok hafif kızarik iz tedavisine başladım şimdi krem kullandım mi ameliyat sonrasi

Herkese merhaba :)
Göğüslerimi küçültmek istiyorum ve doktor arayışındayım. Şuan 3466 sayfa var haliyle okumaya çalışsam da biticek gibi değil malesef:KK43: ankarada yaşıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlaaar:KK68: siz hangi doktora oldunuz ve ücreti ne kadardı?

harikaa maşallah diyelim hep böyle devam etsin . nasipse cuma günü bende olacağım daha önce hiç narkoz almadım cooook korkuyorum . bazı arkadaslar da dikiş problemleri vardı inşallah hepimiz bir şey olmadan sağlıkla en mutlu şekilde atlatırız

Back