- 15 Ağustos 2010
- 237
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.401
Selam kızlar
ben de siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum kafamdaki soru işeretlerini gidermek için vs. benim de büyük göğüs sorunum var malesef. kiloma ve boyuma oranla göze batmıyor ancak artık bende sırt ağrısı yapmaya başladılar. hatta öyle ki, askıları omuzlarımda yol yol göçük gibi iz bıraktı malesef. kilolu bir bayanım ama şansıma oranlarım çok düzgündür küçüklüğümden beri, ilk genç kız sütyeni zamanımdan beri marks and spencer dan başka marka kullanamadım, büyük göğüste en çok rahat sütyen problemi vardır bilirsiniz ki. 36C giyiyordum ancak kilo alınca 36D ye kadar çıktı
Küçültme ameliyatlarında süt bezleri de zarar görüyormuş, bu yüzden çocuğum olana kadar küçültemeyeceğim sanırım. Bir de göğüs ucu altından göğüs dibine kadar inen dikine bir çizgi oluyormuş sanırım, bu da çekincelerimden bitanesi.
canım şimdiki tekniklerle süt bezleri az zarar görüyor ben ameliyat olalı 4 gün oldu hastaneye kontrole gittim bugün daha önce ameliyat olmuş biriyle tesadüf karşılaştık 2 yıl olmuş ameliyat olalı yeni çocuğu olmuş emziriyomuş onları düşünme bence zaman geçiyor sonra ben geç kalmışım diyosun olanları görünce.ameliyatım sorunsuz geçti benim doktorum j tekniği uyguluyor ankara gazi ünv.tıp.fak.hastanesinde ameliyat oldum iyiki olmuşum diyorum.hadi evlendin çocuk sahibi oldun diyelim sonra karar verdin araya 2 ci çocuk olayı girecek azcık büyüsün sonra yaptırayım diyeceksin bi bakmışsın yine seneler geçmiş kaygılarını anlıyorum ama onları düşünüp aşman lazım tabi ben etkilemek istemiyorum bu kaygıları emin ol yaptıran herkes yaşamıştır bende dahil göğsün büyük seninde baya allah hakkında hayırlısını versin sevgiyle kal...