- 6 Ekim 2009
- 117
- 0
- 41
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.381
Harika, dogru yere geldim galiba :))
hepinize merhaba, ben de gögüslerimi kücültmek istiyorummmm
hoşgeldinn canımm... bu arda bende kadınlar kulubunde belkıde 2 seneden berı takıp edıyorumm göğüs küçültmeyle ilgili yazıları 2.cocugum olması bekledımm derken oldu ve emzırme olayı araya girdı bu arada emzırme olayımda bıttıkten sanırımm 3 veya 4 ay sonra dr ye gıttımm ve bana 6 ayın gecmesı gerektıgını söledı ben rize devlet hastanesınde a.burçe karantınacı tuna hanımla görüşmem oldu ...ve bu altı ayın sonunda görüşmeye tekrar gıttım dr umm bana evet altı ay gecmışş dedı amelıyatını yapabılırız ınanın o onda bi ateş bastı bı heyecan anlatamamm :78:bana kasım 10 demıştı ama bayram arada oldugu ıçın acıkcası istemedımm ve başka gün aldımm ve ameliyat olucağım tarih 25 KASIM arkadaşlar..dr um bana i şekli uygulicağını söledi 25 kasıma az bişey lkaldı ve ben bu tarih yaklaştıkça cok ama cokk kötü heycanlanıyorumm inanın elim ayağıma dolaşıyoo düşündükçe ,ama şuda bi gercek badiler iç çamasırlar daha bı guzel oturacak üstüme ayrıca sırtımda eminim ağrımıycakk..hayırlısıyla şu ameliyatı olim arkdaşlar burda sizlerde nasıl gectıgını anlatcamm..