- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.081
Hastane için hangi hazırlıkları yapmalıyım hastane için terlik te lazım bide banyo ve bandajlar için her dr farklı bir öneride bulunuyor dert etme o ne derse o sadece bu ameliyat için sigara olmamalı çünkü meme ucunuküçültme memeyi besleyen damarları daraltıp dolaşımı engelliyor ve iyileşmeyi zorlasturiyor
Merhaba, bandajları çıkarıp bant takabilir belki. Çok rahat edeceksin emin olCok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyor
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyor
Iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor canim sen yine tez canli olma.. Bende senin gibi bisey yapmadan duramayanlardanim.. ven nirmalde cok zor iyilesenlerdenim ama ona ragmen o kadar hızlı ve guzel iyilesiyordum ki .. koca koltugu itip cektim benim elektrik supurgem cok kuvvetlidir saglamken bile cok zorlar beni , ben nasilsa iyiyim diye supurge yaptim ettim. Koca koca esyalari kaldırıp indirdim.. nitekim zorlaya zorlaya sagdaki dikislerimi patlattim resmen. O yuzden sakin birsey yapma. 1 hafta 10 gun dinlen. Surec zor degil kendini zorlayacak seyler yapmadiktan sonra..Ameliyat olan arkadaslar ne zaman normal yasantimiza donebiliriz. Ben biraz tez canliyim durama bir sey yapmadan diye korkuyorum acikcasi.birilerine bagli olmak rahatsiz ediyor insani.
Bende özledim kızlar nasıl gidiyor?Slm arkadaslar ozledimmmm
Bende özledim kızlar nasıl gidiyor?
Benim sol göğüs altı birleşme yeri zor iyileşecek gibi, açılma oldu foto koyucam ama nereye koyacağımı bilemedim.riseros senin ne durumda
DoMerhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim
Doktorunuz kim nerede olacaksınız?Merhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim
Ya üzüldüm bak şimdi acaba hala sis olduğundan olmasın mı bende randevu almistim ama gidemedim ama gittiğim başka doktorlar küçücük olsun dediğimde okeyliyorlar senin doktor neden yapmadiki acabaDün oyshodan balensiz bir sutyen baktım b cup olmuyor kücük geliyor ve ameliyat olalı bir bucuk ay oldu. Yani c cup olmuşum
O da okeyledi istediğin boyut yapabilirim dedi, b cup istiyorum dedim tamam dediYa üzüldüm bak şimdi acaba hala sis olduğundan olmasın mı bende randevu almistim ama gidemedim ama gittiğim başka doktorlar küçücük olsun dediğimde okeyliyorlar senin doktor neden yapmadiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?