Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar sizin görüşleriniz nelerdir doktor hakkında siz neye kar ar verdiniz mrvyld nutlak çok olumlu degildi iz gibi sanki biz hastane ni çıkış kapısını bulana kadar cocuk acil in orada bir daha karşılaştık doktorla guluştuk biz hala hastaneden çıkamadık diye labirent gibi dondolas zor buluyor insan yonunu

Korkumu demeseydin bari :) ben demedim :) olumsuz gecti yani senin icin hayirlisi olsun herkez icin

srpsgr öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşına acil şifa versin rabbim isteyen herkesede çocuk nasip etsin inşşalh

Kızlar ameliyatıma bir hafta oldu çok şükür çok rahatım şekillenmeyede başladılar tek sıkıntım saçım çok dökülüyor anestezinin bir etkisi mi acaba yaşayan oldu mu?

Cok gecmis olsun canim. Narkozdan yükseķ ihtimal bende her ameliyatta yasadim ayni sorunu..

Bu arada 7. Gün fotomu ekledim kızlar yorumları bekliyorum

Ya guncellenmis forum sinir oldum hic birseyi bulamiyorum. Fotoğraflara nasil bakicam bilgilendirir misiniz?
Bu arada sac dokulmeni cok kafana takmamaya calis 1 2 hafta icinde geciyor

Kızlar bit whatsap grubu kurmak istiyorum hem ameliyat olacaklar hemde ameliyat olmuş olanlar ameliyattan sonra zayıflamak için birbirimize önerilerde bulunuruz motive ederiz falan :))
10 kişi olursak kuracam gurubu :)))

Ben varim valla level atladim diyet konularinda artık :)) 4 kilo vermişim tam gaz devam ilk hedef 10 kilo ..

Ben Murat Hocaya oldum sonuctan da ilgisinden alakasindan da inanilmaz memnunum. Gece 12 de bile yazmak zorunda kaliyorum bazen aninda dönüyor sagolsun ki benim icin operasyon sonrasi ilgi cok önemliydi.. Ama murat hocaya gidersen pazarlik etmeyi unutma.. hatta kime gidersen git pazarlik et mutlaka. İnsallah senin icinde hayirlisi kimse o olsun.

Cok uzuldum canim. Rabbim sifasini versin sabir versin insallah..

Ohhh bee Sonunda girebildim foruma hesabım kilitlenmişti beni almıyordu yanlız ben hiç sevmedim bu güncellemeyi bir ok şey İngilizce yaaa bulamyorum ne nerededir diye @ysm001 inşallah iyisinidr cikmissindir güzel haberlerini beklyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…