- 15 Ağustos 2010
- 237
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.341
Arkadaşlar ameliyattan sonrasında göğsü büyüyen oldumu?acil cvp lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır neden sordun cnm merak ettimde valla benimki büyümedi ben son kontrolümde doktora eğer ikinci bebeğe hamile kalırsam durumum ne olur dedim hamilelik dolayısıyla biraz büyür dedi ama eskisi kadar asla olmaz dedi birde emzirmeyi sordum ona göre yaptık gelir süt ama tam garantide veremem olurda gelmez yani o vücut yapına bağlı dedi ama bizim yaptığımız ameliyata göre gelmesi gerekir dedi ayrıca emzirme sonrası biraz sarkabilir dedi doktorumun söölediği bu cnm yani ameliyat sonrası büyüsede fazla büyümezmiş ben bunu anladım umarım faydam olmuştur bilmiyorumkismile
kızlar bu nar olayı nedir ben anlayamadım
canım dün bi arkadaşla konuştum hatta bugün onlara gitcem oda ameliyat olmuştu hatta onun bir arkadaşıda olmuş ikisinin göğüsleri büyümüş yeniden ondan sordum hatta kız bana sakın yaptırma falan diyo çektim sıkıntıları bir ben bilirim dedi.ben tabi yinede ameliyatımdan vazgeçmiş değilim olcam tabi hoş büyüsede eski halini almaz perşembe günü tahlillerim falan yapılacak ogün doktorumada sorarım zaten.teşekkürler canım sevgiyle kala.s.
desene arkadaşiın azıcık abartmış.ameliyatı yapalı ne kadar oldu acaba onu merak ettim.amelşiyattan sonra kilo almışmı bidekızlar bugün o ameliyat olmuş arkadaşı görmeye gittim göğsünün birinde büyüme olmuş azcık ama geçici bir durum gibi geldi bana bende çok büyüp eski halini alacağını düşünmüyorum ne diye ameliyat olalım demi eskisi gibi olcaksa..
desene arkadaşiın azıcık abartmış.ameliyatı yapalı ne kadar oldu acaba onu merak ettim.amelşiyattan sonra kilo almışmı bide
gögüs uclari icine cökük olanlarin amelyattan sonra disari cikiyormus, dogrumu?
canım dün bi arkadaşla konuştum hatta bugün onlara gitcem oda ameliyat olmuştu hatta onun bir arkadaşıda olmuş ikisinin göğüsleri büyümüş yeniden ondan sordum hatta kız bana sakın yaptırma falan diyo çektim sıkıntıları bir ben bilirim dedi.ben tabi yinede ameliyatımdan vazgeçmiş değilim olcam tabi hoş büyüsede eski halini almaz perşembe günü tahlillerim falan yapılacak ogün doktorumada sorarım zaten.teşekkürler canım sevgiyle kala.s.
yok cnm yaa bnm aynı duruyo içine çöküktü halada öyle zaten uçları şiş daha inince ne olur bilememde bana aynı gibi geldi bilmiyorumkismile
yok cnm yaa bnm aynı duruyo içine çöküktü halada öyle zaten uçları şiş daha inince ne olur bilememde bana aynı gibi geldi bilmiyorumkismile
canım ameliyat olalı 5 ay oldu zaten göğsünün birinde büyüme ve sertlik var belli oluyor büyüdüğü çünkü alt taraftaki dikiş yeri diğerine göre yukarda duruyodu kilo almış az ama onun göğsünde kistler vardı zaten ona istinaden ameliyat olmuş arada küçültme olayınıda yapmış işte
anlıyorum,ya işte bünye meselesi herkesde aynı olmaz.insallah arkadaşının durumuda düzelir.çatlıyorum gün sayıyorum bende 22 kasıma ne kadar çok varya.ders kitaplarım geçensene nekadar çabuk gelmişti çalışmaya başlıycam diye sıkılıyordum.ameliyat tarihini de iple çekiyorum günler geçmiyor.demekki istememek lazım yaaa.sizin ameliyat tarihiniz ne zaman?