Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gittinmi ekrem beye

Daha önce hamileliğimde bile bu kadar dökülmemişti bildiğin avuç avuç saç gidiyor canım sıkıldı
Hemen tarif vereyim tatlım aldığın herhangi bir sarmısak şampuanına bulamazsan kendi kullandığın şamduane bir amp bepantane bir ampul e vitamini bir amp dodex ekle karıştır bir gün karanlıkta beklet ertesi gün yıka bu arada korse tafsiyesi isteyen varsa önereceğim korse ceşitleri var ameliyattan sonra uzmanı oldum :)

Kızlar Ben gelemiyorum, çocukları bırakacak kimse bulamadım bende Mustafa bey ve Murat Sarıcı arasında karar vermeyi düşünüyorum.Sİzin yorumlarınıza göre kesin kararımı vericem.

Ekrem beye ben de gitmek istiyordum ama 7 bin tl fazla şu an Mustafa beye göre. Acaba iki kişi olacağımızı söylesek indirim yapar mı
ben tlfonda görüştüm 7 ile 10 bin arası dedi ama muyaneden sonra net fiyat soyleriz dedi 7 bine yapsa banada şuan çok mustafa beye göre ama gidip muyane olucam ekrem beyde karar kılarsam yazı atlatıp kışa doğru olmam gerekicek ama mustafa beye hemen olabilirim ayy yaparmı acaba indirim bilmem ki

Bwn hala geleceğim modundayi ama karşıdan geleceğim 7 ye yetisebilecegimi asla sanmıyorum ancak 8 e orada olabilirim beyinden hala bir net cevap almistda değilim bu arada emrivaki olacak b ir az sanirim randevu konuşun giremeyeceği instadan yaszimistik geldim diyeceğim

Ben bişey diyeceğini sanmıyorum öyle dersen olmazsa

Ben evden çıkıyorum kızlar nutlak mrvyld inşallah orada görüşürüz dua edin trafiğin azizliğine ugramayali çocuğunu bir alamayan arkadas senad gel ben bakarım orada ben cocuklar lar geliyorum biralacak kimse e yok donusumlu gureriz odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…