- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.801
O kısmı bana bırakın :)yapicak tabi nedemek ..ben size indirim yaptircam sizde beni ameliya yaptiricaksiniz ama :) gerekirse zorla :)ben düşünüyorum gitmeyi, kesinlikle birlikten kuvvet doğar. Artık bu iş çok uzadı birbirimizden cesaret almalıyız... Belki üçümüz gidince indirim de yapar aahhahahminikkkkkkk mrvyld
InsallahhhhÇokk geçmiş olsun.Darısı bizlere inşallah
Fificim hoşgeldin :) geçmiş olsun. Bence süper gmrünüyorlar bayağı küçülmüş şiş olması çook normalbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
Ay ne güzel bir ekip oldunuz, adamda diyordur ne oldu bunlara hepsi birden geliyor :))) aynı anda gidin gırgır şamata inidirm arada kaynasın üç bine indirtin mesela :) oh miss S Sacakli pasakli yı da alın ekibe ama tam gidin.ben düşünüyorum gitmeyi, kesinlikle birlikten kuvvet doğar. Artık bu iş çok uzadı birbirimizden cesaret almalıyız... Belki üçümüz gidince indirim de yapar aahhahahminikkkkkkk mrvyld
ben 1 mart diye biliyordum evet yeşim seni beklıyoruz sen hayırlısıyla ol bizide haberdar et sıra bizde
bende görmek isterimbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
bakar sende gel hep beraber gidelim hemde görüşmüş oluruzminikkkkkkk mrvyld akşam 8 gibi ben de orada olabilirim Perşembe günü. Aslında benim randevum Pazar günü sabah 10 da ama o gün işim olabilir. Sizinle gelsem bana da bakar herhalde tanıyor beni
Evet gelsin @saçaklıpasaklı da ben indirimi zorlucam arkadaslarda benim elimi kolumu baglayip olduda bittiiii dicekler :) insallah o gunu gorurumAy ne güzel bir ekip oldunuz, adamda diyordur ne oldu bunlara hepsi birden geliyor :))) aynı anda gidin gırgır şamata inidirm arada kaynasın üç bine indirtin mesela :) oh miss S Sacakli pasakli yı da alın ekibe ama tam gidin.minikkkkkkk senin amelşyattan kaçman söz konusu değil artık
bu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
ne güzel olur ama hep beraber destek oluyoruz birbirimize cesaret vermiş oluyoruz artık olalım şu ameliyatı kurtulalım koca memelerdenAy ne güzel bir ekip oldunuz, adamda diyordur ne oldu bunlara hepsi birden geliyor :))) aynı anda gidin gırgır şamata inidirm arada kaynasın üç bine indirtin mesela :) oh miss S Sacakli pasakli yı da alın ekibe ama tam gidin.minikkkkkkk senin amelşyattan kaçman söz konusu değil artık
Insallahhhhhhh canim kurtulalimne güzel olur ama hep beraber destek oluyoruz birbirimize cesaret vermiş oluyoruz artık olalım şu ameliyatı kurtulalım koca memelerden
hiç te kararsız kalma bu bi işaret olabilirBakar tabi ..ama benim net degil gidecegim bi karasizlik var icimde
bencedeeBence gitmeliyiz üçümüz
Bence hersey cokkk guzel olucak duam seninle ee sende ameliyathaneye girerken unutma biziDua edin kizlar ameliyat guzel gecsin memnun kalayim .. :)
Once Allah sonra siz belkide ..destek cesaret moral bunlar guzel seyler tabihiç te kararsız kalma bu bi işaret olabilir
dualarımız seninle her şey çok güzel olucak hem bak bizde senin sayende biraz daha cesaretlendik mustafa beyi soyleyen sensinDua edin kizlar ameliyat guzel gecsin memnun kalayim .. :)
Geçmiş olsun kurtuldun görebilir miyim resimlerini izlermisinSelam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü(( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
bu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
Görebilirmiyimbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
Bence hersey cokkk guzel olucak duam seninle ee sende ameliyathaneye girerken unutma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?