- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.721
@ysm001 S Sacakli pasakli3ehra kızlarrrrr siz naptınızzzz. 3 gün giremedim yoğun iş temposundan dolayı hepiniz muayene olmuşsunuzzz Mustafa beyle uzun zamandır konusuyorum beni de bekliyordu görüşmeye ama bir türlü işten vakit bulup gidemiyorum. Sanırım haftasonu medicine hastanesinde oluyormuş oraya gideceğim yanına
Ever orayida yeni farkettim gecen maltepe sahilde tabelasini ve reklamini gordum Mustafa orada gorev yapiyor olsaydi israrla anadolu yakasindan gelcegimi yazdim onaBezmialem derken ben dragostaki sanıyordum hep, biliyosun dragosta sahilde büyük bir binada benzmialemin anadolu yakası şubesi var. Eski sema hastanesi. Doktor burada da yapabilir bunu konuş canım mutlaka, geçmiş olsun öpüyorum
Yaaaa vallahami bende Cuma gudecektim Senin lŞaka bir yana, sen öyle dikkatli bakıyprsundur ameliyatına az kaldı ya stres oldun. Damarlar bazen belirginleşiyor belkide biz dikkatli olmuyoruz çogu zaman. Ben günde kırk kere göğüslerime bakıyorm şimdi ayna karşısında ve bayağı bi asimetrik buluyorum. Size söylemiyorum ama doktora sövüyorm bazen
Evet yaa onu cok övüyolar güzel bi kafaymış :) bende öptum canim iyigecelerCanım değişken konular bunlar heleben hiç anlamıyprum, anestezistin kullandıgı ilaç markasıyla ilgili de olabilyormuş, etken madde olayı. Sen şimdi ona takma kafayı çünkü kücük minnak bir detay o, güzel bir kafa yapıyor onu yaşamalısın hatta bebeişim öpüyorm :*
İnşallah canım bu eğer maddi imkanlar elveriyor yada devlette sıra bulunuyorsa korkunun bi yana bırakılıp en.kısa zamanda olunması gereken bir operasyon hem bedenen hem pisikolojik ama gerçekleri de göz ardı etmemek lazım anestezi işi gerçekten çok gelişmiş inan bana ondan önce dr un eli yaptığı dikiş ve memeye form verme becerisi çok ama çok daha önemli,ben üstte bir volüm istedim oda kaslara dikiş attım dedi ,bu işlem.için sanırım ağrı çektim öyle tamamen ağrısız diye bi şey yok ici sizliyor ve hala daha ara-sira batma yanma karıncalanma oluyor yani bence sonrasında en az 1ay dirayetli olmak gerek tabi bu sirada inanılmaz bir mutluluk çünkü inanılmaz bir öZgüven ve bu sayede beklenen gün.gelecekse çekilen çile kutsaldır:)) o mutluluğun yerini kolay kolay bisey dolduramaz onun için bir an evvel olun serap hanım inşallah herşey gönlünüzce olsun ve sizde bu yüklerden kurtulunBenim cantam oylece duruyo hic bozmadim bigun olabildigimde tak çık :) onden dugmeli pijama takimi cok onemli ..amabenim bi leopar saten takimim varki o hayallerle almistim oldumun ertesi gunu kucuk memelerle giycektiminsallahhh nasip olur bana ve herkeze
Hhaahhaaay harbi çok güzel bi uyku yapıyor katılıyorum sana vur kafayı yat ilk ağrıları hissetme ,ben 12 de çıkmışım ama 5e kadar uyumuştum sonrada en fazla yarim.saate bir kestirdim:)Canım değişken konular bunlar heleben hiç anlamıyprum, anestezistin kullandıgı ilaç markasıyla ilgili de olabilyormuş, etken madde olayı. Sen şimdi ona takma kafayı çünkü kücük minnak bir detay o, güzel bir kafa yapıyor onu yaşamalısın hatta bebeişim öpüyorm :*
Ben kardesimin 2 zor ameliyatinda yanindaydim ameliyattan ciktiginda masallah hic narkoz almis gibi degildi hatta ilki burun ameliyatinda cok iyidiye aksama eve gittik kalmadik hastanede ama bu narkozu atmak bukadar zormu cogu insan icin aceba etkenler neler , biz ailece spor gecmisi olan sigara kullanmayan ozen gosteren bedenine oyleyiz bunlarda etkenmi aceba bende kolay atarmiyim aceba ayyt yine kafamda deli sorular olusturdunEvr38 ❤ insallah hersey yolundadır F Fifi92 icin
Aminnnnn insallahhh cok dogru soyluyosunuz cok tesekkur ederim ..ben bi oluyum bu ameliyati sonrasi cok kolay Allah in izniyle agri esigim cokkkk yuksek ve sabrim coktur şükür zaten sorun herseyin cok bilincinde olup beynimin yaptigi oyunlara yenik dusmek benimki ama pes edicek elbet :) iyi geceler ❤İnşallah canım bu eğer maddi imkanlar elveriyor yada devlette sıra bulunuyorsa korkunun bi yana bırakılıp en.kısa zamanda olunması gereken bir operasyon hem bedenen hem pisikolojik ama gerçekleri de göz ardı etmemek lazım anestezi işi gerçekten çok gelişmiş inan bana ondan önce dr un eli yaptığı dikiş ve memeye form verme becerisi çok ama çok daha önemli,ben üstte bir volüm istedim oda kaslara dikiş attım dedi ,bu işlem.için sanırım ağrı çektim öyle tamamen ağrısız diye bi şey yok ici sizliyor ve hala daha ara-sira batma yanma karıncalanma oluyor yani bence sonrasında en az 1ay dirayetli olmak gerek tabi bu sirada inanılmaz bir mutluluk çünkü inanılmaz bir öZgüven ve bu sayede beklenen gün.gelecekse çekilen çile kutsaldır:)) o mutluluğun yerini kolay kolay bisey dolduramaz onun için bir an evvel olun serap hanım inşallah herşey gönlünüzce olsun ve sizde bu yüklerden kurtulun
Sizede cokkk gecmis olsun ne mutlu olmus kurtulmussunuz sorunsuz iyilesmeler resim varsa gormem mumkunmuİnşallah canım bu eğer maddi imkanlar elveriyor yada devlette sıra bulunuyorsa korkunun bi yana bırakılıp en.kısa zamanda olunması gereken bir operasyon hem bedenen hem pisikolojik ama gerçekleri de göz ardı etmemek lazım anestezi işi gerçekten çok gelişmiş inan bana ondan önce dr un eli yaptığı dikiş ve memeye form verme becerisi çok ama çok daha önemli,ben üstte bir volüm istedim oda kaslara dikiş attım dedi ,bu işlem.için sanırım ağrı çektim öyle tamamen ağrısız diye bi şey yok ici sizliyor ve hala daha ara-sira batma yanma karıncalanma oluyor yani bence sonrasında en az 1ay dirayetli olmak gerek tabi bu sirada inanılmaz bir mutluluk çünkü inanılmaz bir öZgüven ve bu sayede beklenen gün.gelecekse çekilen çile kutsaldır:)) o mutluluğun yerini kolay kolay bisey dolduramaz onun için bir an evvel olun serap hanım inşallah herşey gönlünüzce olsun ve sizde bu yüklerden kurtulun
Allah daha gerek duyurtmasin insallah canim ..insallah iyidirBen apandisitte ve bunda zor atlattim 5 gun boyunca cok şiddetli bas agrilarim oldu ve hep uyudum biliyorsunuz zaten burun ameliyatimda yalnizca 3 gun cok uyudum bas agrim olmamisti. Ama benim rahatsizliklarimla da alakalidir diye düşünüyorum.. uyumamin en buyuk avantajida ilk gunlerdeki agrilari hissetmemek.. isime geldi yani :))
F Fifi92 de iyidir umarim.. guzel haberlerini bekliyoruz..
Super iste füze gibi memislerrr ...ben biktim assa kadar sunen memelerden artikKızlar bana dr dikleştirsek yeterli olur dedi . Büyük göğüs dikleşince füze gibi olmaz mi
BakabilirsinizSizede cokkk gecmis olsun ne mutlu olmus kurtulmussunuz sorunsuz iyilesmeler resim varsa gormem mumkunmu
Super iste füze gibi memislerrr ...ben biktim assa kadar sunen memelerden :) :) ilahi . Bidahaki görüşmeye kadar su kiloları vereyim de bakalim. Bide dikleştirmedede aynı şekil mi iz oluyor
Bence küçültmede yaptır boyutunu bilmiyorum ama dr içine sindiyse dinle sinmediyse eger hiç oralı olma derimKızlar bana dr dikleştirsek yeterli olur dedi . Büyük göğüs dikleşince füze gibi olmaz mi
Tesekkur ederim bakiyim hemen..Bakabilirsiniz
[/QUO
En önemlisi icine sinmesi sonu mutluluk olsun insallah sabrının canim iyi geceler
İnstegramdan geri döner canim merak etme onun dışında bilmiyorum hafta sonu 1-2 hastanede çalışıyormuş.Günaydın kızlar ya ben bu mustafa beye nasıl ulaşıcam instagramdan yazdım geri dönmedi randevuda haftasonu kapalı gözüküyo bezmialemin sitesinde cumartesiye randevu alabilirsem çok iyi olucak
Yani bu aneliyatı olup göğüslerini yüzde yüz beğenen kusursuz bulan az kişi vardır yada bence yoktur. Sonuçta kusursuz değil kimseYaaaa vallahami bende Cuma gudecektim Senin l
Orada olman cesaretiyle memnun degilsen iptalmi edeyim randevuyu acabq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?