- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.681
Beni izlemiyormussun o yuzden goremiyormusumBen göremiyorum nedense
Canım ben dr ekrem keskine ameliyat oldum çokta memnun kaldım tafsiye ediyorum hemde uyguna yaptı ameliyatımıMerhaba kızlar,
Lütfen bana yardımcı olun. Yoğun çalışıyorum dolayısıyla doktor araştırmaya hatta gitmeye pek vaktim yok. Bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor isimleri verir misiniz????
85 F cup kullanıyorum ve C cupa inmek istiyorum. Doktor tercihinde neye dikkat etmeliyim?
Sizin yaptırıp da memnun kaldığınız doktor kimdir? İstanbul'da bu işin ehli kimlerdir?
Lütfen lütfen doktor ismi rica ederim.
Arkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
Merhaba kızlar,
Lütfen bana yardımcı olun. Yoğun çalışıyorum dolayısıyla doktor araştırmaya hatta gitmeye pek vaktim yok. Bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor isimleri verir misiniz????
85 F cup kullanıyorum ve C cupa inmek istiyorum. Doktor tercihinde neye dikkat etmeliyim?
Sizin yaptırıp da memnun kaldığınız doktor kimdir? İstanbul'da bu işin ehli kimlerdir?
Lütfen lütfen doktor ismi rica ederim.
Ah canım düzelir ya sen yine de bir görüş doktorunla için rahatlasın yine deKızlar soranları izledim bakabilirsiniz yaptıracak olanları korkutmak istemem elbette eski memem mi bu mu deseler yenisini tercih ederim şimdiden kuş gibi hafifledim
gerçekten mi çok sevindim tarih belli mi ozaman sıra bende bende randuvu alıp gidiyim fiyat konuştun muGörüştüm canim iyi geçti mustafa beye kara verdim
sen ne kadara olmuştun benimde 28 şubatta randevum bakalım nasıl geçicekCanım ben dr ekrem keskine ameliyat oldum çokta memnun kaldım tafsiye ediyorum hemde uyguna yaptı ameliyatımı
Bakabilir mıyım izlerseniz eğerKızlar soranları izledim bakabilirsiniz yaptıracak olanları korkutmak istemem elbette eski memem mi bu mu deseler yenisini tercih ederim şimdiden kuş gibi hafifledim
benide izlersen sevinirimsen ne kadara olmuştun benimde 28 şubatta randevum bakalım nasıl geçicek
Canım benim mayıs sonu olucak nisanda tekrar gidicem o zamn net tarih kotucaz. Karin germe lipo meme küçültme 9 bin toplam ama meme çok büyük değil sadece sarkık istersen dıkleştırelim dedi bidahaki gidişte karar vericez. Haftaya diyetisyen e basliyorum 12 kilo versem bakalim lipo ya gerek kalmaz belkigerçekten mi çok sevindim tarih belli mi ozaman sıra bende bende randuvu alıp gidiyim fiyat konuştun mu
Nasilsin canim bekliyorum guzel haberlerinihepinize tesekkür ederimm yazicam ameliyatdan cikinca insallah güzel olucak
Henüz çok yenisin, hemen moralini bozma , memelerden farklı miktarda dokular çıkmış sonuçta, şeklinin oturmasi zaman alacak illakiKızlar memelerim Türkiye haritası gibi moralim çok bozukdüzelecek mi bu hali ne kadar zamandan düzeliyor üzgünüm
inşallah kilo verirsen daha iyi olur sadece meme ameliyatı olmuş olursunCanım benim mayıs sonu olucak nisanda tekrar gidicem o zamn net tarih kotucaz. Karin germe lipo meme küçültme 9 bin toplam ama meme çok büyük değil sadece sarkık istersen dıkleştırelim dedi bidahaki gidişte karar vericez. Haftaya diyetisyen e basliyorum 12 kilo versem bakalim lipo ya gerek kalmaz belki
Bugünkü bezmialem ekibi ne yaptı :)
Ooo masallah hayirlisiylaBen cuma gunu ameliyata girecegim.. diger arkadasta mayis ayinda ameliyat olacak
Aynen bende görüştüm mustafa beyle içime sindi inş herşey başladığı gibi sorunsuz geçer bence bi degerlendirsın ameliyat olacaklarBen cuma gunu ameliyata girecegim.. diger arkadasta mayis ayinda ameliyat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?