Mehablar kizlar ben bugün bilgehan a gittim ama yine bu hüsran yine elim bos döndüm randevu saatim geldi içeri girme muayenemi oldum öncelikle hoca hiç yapma niyetinde değildi zaten başından olumsuz konuşmaya başladı dedikinkesinlikle olmalısın ancak
estetik ve yuvarlak göğüslerin olmaz sadece küçülür dedi beş kilo gogsun var dedi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bende dedim ki artık estetik.kaygısından geçtim olmak istyoim küçük.olsun ama olsun dedim bana dedi ki 60 yaşındaki bir kadin değilsin gencsim öyle bir göğüs istemezsin gibilerinden konuştu bana memen cok yagli 20 kilo ver oyle gel dedi bende hocam denedim olmuyor ikk ileri bir geri troid gastasiy dedim o da bu bir bahane degil bende troid bile yok dedi bak zayifim dedi bende dedimki valla ameliyat olup oyle kilo vercem dedim oda gobegin daha cok ortya colcak dedi bende ciksin iste rahatsiz olurum motive olurum dedim fiyat sordum net bir fiyat diyemedi daha önceki yaptığı ameliyatlara istinaden 4000 5000 tahmini dedi sigortam olmadığından dolayı dedi ki bundan yüksek de olabilir anestezzisi ultrason patoljisi sen ödeyeceksin bu sebeple net fiyat bilmiyorum vezneden öğren ama onlarda sadece ameliyat fıyati verirler tam net fiyat diyemezler toplam olarak dedi neyse hocam heyet için napabilirm dedim seninkini heyet kesin karşılar 5 kilo memen var dedi peki bunu yolu nedir hangi hastaneye başvuracam dedim arastiram hastnaleri dedi e dedim burasında taksim araştırma dedim burada klinklesme değil el buna dedi bağcılar sisli etfal filan dedi bende anadoluyaksindan öneri istedim göztepe olmaz mi dedim yok dedi haydarpasa yok dedi ya kartal eğitim araştırma yada marmara üniversitesi dedi ama kartalin ekibi iyi dedi son olarak kartal bana yakın birde orayı degerleniricem olmadı ya ozan bey ayda mustafa ünal karar vereceğim artık bisekilde eğer kartal heyet verirse hiç düşmeden diyerek estetik kaygisiini da gectim hemen olacağım valla yani sonuç itibariyle ben bugünden bir sonuç alamadım