Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kesinlikle bende 8 ay emzirdim ama nasıl emzirme bebeğimin kafası kadar göğüsle nasıl zorlandım sonra da emmedi zaten doktorum ilk bebeğini emzirirsen ikinci de sıkıntı olmaz dedi bakalım hayırlısı başka bebek planım yok ama

Kızlar ameliyatıma son 2 gün ... hastanede 2 gün kalacağım sanki ameliyattan çıkamayacak gibi bir his sardı beni hiç korkmam normalde kaç tane ameliyat oldum ama bu sefer bebeğim olduğu için böyle hassaslaştım galiba... Son tavsiyeleriniz var mı şunu yap şunu yapma diyeceğiniz.

Eki Görüntüle 2237030
Az önceki durum mememin altinda olusan ( yani bunlari yasayip direnen bi aptal ben varim bunuda paylasmamin nedeni ameliyat olan arkadaslarim nekadar sansli oldugunuzu cok iyi anlayin beterin beteri var iste ben
Ya biran once kendini telkin et ve gel kurtul serapcim

Çok az kaldı ve kurtulacaksin bence açıdan bak ve bizim içine dua et biran once netlessin diye

Benim ameliyatimdan 1 hafta once babam için bezmialemin kardiyoloji katında kaldik resmen mikrop yuvasi kokudan pislikten durulmuyordu odada.. baya da sorun cikti hatta.. 2 yil oncede annem plastik cerrahi katinda kalmisti orasi daha temiz daha özenliydi .. umarim hala oyledir.
Bu arada gecmis olsun minikkkkkkk .. yapma artik kendine su işkenceyi. Hemen topla cesaretini

Off iyice kafam karıştı fiyat uygun gitmek istiyorum ama yorumlar ve eksi sozlukte oradan hizmet alanlari okudukca ikileme düşüyorum gitmeye bile korkuyorum bırakın hizmet almayı neyse bakalim buradan olacak arkadaşlar bizi bilgilendirecek insallah ona göre bir yol izleriz

Tesekkur ederim canim...Hep olan seyler yeni degil , bide baska bi sorun daha oldu memelerle ilgili yani acayip canim sıķķın depresyona girdim bu ameliyati acil olmam sart artik

Son düzenleme:
Sakın vazgecmede lutfen bak kimseye cok sukur bisey olmuyor kurtulucaksin ve bana 1 cesaret daha eklenicek dualarim seninle

Güzel haberlerini bekliyoruz. Gündüz uykunu farklı bir odada geçireceksin sadece ve sonucunda güzellik gelecek

:))bende henüz eşime göstermedim.iyice iyileşene kadar da gostermicem gerçi benimkiler dayak yemiş gibi duruyorlar ama şimdilik bu fikir daha iyi geliyor bende sendenim

Tesekkur ederim canim...Hep olan seyler yeni degil , bide baska bi sorun daha oldu memelerle ilgili yani acayip canim sıķķın depresyona girdim bu ameliyati acil olmam sart artik
Valla inanamiyorum sana..cevrende seni sarsacak kimse yok seni zorlamalari lazim biraz cebren falan yani bu artik saglik sorunu kimseye boyle eziyet etmeye hakkin yok. Etrafinda yok mu" sacmalama serap kalk gidiyoruz bu ameliyati olacaksin zirlama tepemi attirma biktik usandik bu ne yaa ne korkuyosun cocuk gibi kalk kalk gidiyoruz tobe tobe yaa cildirtma adami "diyecek biri ben olsam iyi bir azarlardim dedigimi yaptirirdim bunkonuda cok iyiyimdir :) isim geregi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…