• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu arada herkes emzirebilecek diye birsey yok. Tabi ki gönül ister ki her bebek anne sütüyle büyüsün ama su baskiyi atin bir üstünüzden.. ayrica 14 yasimdan beri pko hastasi oldugum icin bir cok kadin dogum uzmanina hatta proflara gittim.. hemen hemen hepside büyük göğüslerde emzirme oraninin daha az oldugunu soyledi. Insallah saglikla ameliyatinizi olur evlenir bebeginizi kucaginiza alip saglikla emzirirsiniz :))

Ya kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 22 yaşındayım 3 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımla. Ve bu göğüslerle gelinlik giymek istemiyorum zaten kendime göre gelinlik de bulamam. Sizce şimdi küçülttürsem çocuk doğurduktan sonra emzirmekte sıkıntı yaşar mıyım? Ya da tekrar büyüyüp sarkar mı?
Benim kocaman iki çocuğum var birini 2 ay diğerini 4 ay emzirmek denirse emzirdim damla damla bu koca memelerde süt olmadı anlayacağın kısmet süt işleri kiz kardeşimin ki küçücük o 2 yaşına kadar emzirdi

Bu arada herkes emzirebilecek diye birsey yok. Tabi ki gönül ister ki her bebek anne sütüyle büyüsün ama su baskiyi atin bir üstünüzden.. ayrica 14 yasimdan beri pko hastasi oldugum icin bir cok kadin dogum uzmanina hatta proflara gittim.. hemen hemen hepside büyük göğüslerde emzirme oraninin daha az oldugunu soyledi. Insallah saglikla ameliyatinizi olur evlenir bebeginizi kucaginiza alip saglikla emzirirsiniz :))
Ben 2 çocuğumu toplam 4 yıl emzirdim bünyeyle alakalı bence büyük küçük belli olmuyor

En buyuk pişmanlığım evlenmeden yaptirmamak bence.. dugun fotograflarim resmen memem ve kocam icin cekilmis gibi :KK70: 3 yil gibi bir vaktin varsa 1 saniye düşünme derim.. bu arada benimde cocugum yok hos dogum yapsam gogsumumu tasiyacaktim cocugumu bilemem.. en guzel zamanlarimi salak sacma korkularim yuzunden harcamisim resmen o koca göğüsler ve agrilarla.. yok cocuk olsun yok kilo ver yok anesteziden korkuyorum diye diye 65 kiloyken olmadigim ameliyati 95 kilo oldum o ayri aptallik..
Bu laflarim ozellikle sana minikkkkkkk minikkkkkkk lutfen cesaretini topla ve 1 dk kaybetme artik :KK200:
Cokkkkk tesekkur ederim canimsin..benim 22 yasinda bir kizim var ve olsa olsa torunum olur :) hicbir rngelim yok ve 2 sene oncesine kadar buyuktu ama sarkik degildi bu derece suan inanilmaz sarkma ve buyukluk ve ozguven sorunum var :( istiyorummm hemde cokkkkkk ama niye ayaklarim gitmiyo :(

Ben 2 çocuğumu toplam 4 yıl emzirdim bünyeyle alakalı bence büyük küçük belli olmuyor

Kesinlikle bünyeyle yada genlerle bi ilgisi vardir diye düşünüyorum. mesela benim annemde normal ebatlarda olmasina ragmen kardesimide benide emzirmemiş.. Ama cogu uzmanin görüşü de bu .. benim gozlemimde bu yönde.. cevremdeki iri göğüslülerin %90i cok sikinti yasadi emzirme konusunda

Cokkkkk tesekkur ederim canimsin..benim 22 yasinda bir kizim var ve olsa olsa torunum olur :) hicbir rngelim yok ve 2 sene oncesine kadar buyuktu ama sarkik degildi bu derece suan inanilmaz sarkma ve buyukluk ve ozguven sorunum var :KK43: istiyorummm hemde cokkkkkk ama niye ayaklarim gitmiyo :KK43:

Valla o fizikle ve o guzel enerjinle hala genc kizsin benim gozunde.. masallah :nazar: olacaksin ve bir afet olarak sallayacaksin buralari.. :halay:

Arkadaslar derinin altinda gorunen mavi dikis ipleri ne zaman eriyor.bir ay olcak hala dikis ipleri gorunuyor derinin altinda normal mi acaba

Valla o fizikle ve o guzel enerjinle hala genc kizsin benim gozunde.. masallah :nazar: olacaksin ve bir afet olarak sallayacaksin buralari.. :halay:
Itesekkur ederim canim cok sukur cevremdeki herkez senle ayni fikirde bende farkindayim icime sinen tek bi anestezi var hep aklimda herkez icin doktor onemli benim icin anestezi :))) biseyler olucak insallahhh cokkk opuyorum seni cokkk

gogus alti birlesme noktasi ile meme ucu alti birlesme noktasinda kapanmayan minik yara var var iki yerde yani.dikis ipleri yuzunden olduguni dusunuyorum..Birde meme cevresinde deri altinda gozuken mavi dikis ipleri..ucu icinde cekemiyorum ne zaman eriyor bunlar.Dikislerim.fena degil ince cizgi cabuk acilacak gibi rengi ama boyle bir iki puruzum var.

gogus alti birlesme noktasi ile meme ucu alti birlesme noktasinda kapanmayan minik yara var var iki yerde yani.dikis ipleri yuzunden olduguni dusunuyorum..Birde meme cevresinde deri altinda gozuken mavi dikis ipleri..ucu icinde cekemiyorum ne zaman eriyor bunlar.Dikislerim.fena degil ince cizgi cabuk acilacak gibi rengi ama boyle bir iki puruzum var.
Mavi ipler inceden akıntı yaptıysa eriyememis demek doktorun alması gerek. Benim de olmuştu aynı yerde. Alınınca hemen duzeliyor

Karsidan bakinca dikisler gorunmuyor urkutucu degil ama sirt ustu yatinca ters T dikisi rahatsiz edici :) kesilmis bicilmis dikilmis goruntusu yani. iyice iyilesmeden esime gostermeyi dusunmuyorum siz naptiniz dostlar özel olcak ama :) gerci burda ozelimiz de kalmadi :)

Mavi ipler inceden akıntı yaptıysa eriyememis demek doktorun alması gerek. Benim de olmuştu aynı yerde. Alınınca hemen duzeliyor
Bikac gun sonra kontrolum var bakiyim ne diyecek doktorum akınti yok fakat o iki yer tam iyilesmedi hala ..halbuki diger dikisler hic sorunsuz kapandi cabucak..

Benim hep bantlı eylulcum yüzleşmedim henüz dikişlerle, bir tek alttaki dikişlerin uclarını kesti erir ama ucları kesiyoruz rahatsız etmesin diye demişti. Bir iki gün sızladı orası da. Eşim de çok yanaşamıyor bu süreçte ne yalan söyleyim biraz özel oldu ama :)))

Itesekkur ederim canim cok sukur cevremdeki herkez senle ayni fikirde bende farkindayim icime sinen tek bi anestezi var hep aklimda herkez icin doktor onemli benim icin anestezi :))) biseyler olucak insallahhh cokkk opuyorum seni cokkk
Ayy bende aynı düşünüyorum ya anestezi ürkütüyor beni . :) Dogumum da belden anestezi istedim bu yüzden :bicak:

Ayy bende aynı düşünüyorum ya anestezi ürkütüyor beni . :) Dogumum da belden anestezi istedim bu yüzden :bicak:
Ben normal dogum yaptim o ufacik halimle 16 yasimda yani hicc ufacik dahi anestezi almadimki :) ama mantikli düşününce minicik bebekler kalp nakli oluyo defalarca anestezi saatlerce almak zorunda oluyolar bizimki biraz sacmalik oluyo tabi :) ama hep vesvese iste Allah büyüktür o gücü verecek Rabbim ..

Ben normal dogum yaptim o ufacik halimle 16 yasimda yani hicc ufacik dahi anestezi almadimki :) ama mantikli düşününce minicik bebekler kalp nakli oluyo defalarca anestezi saatlerce almak zorunda oluyolar bizimki biraz sacmalik oluyo tabi :) ama hep vesvese iste Allah büyüktür o gücü verecek Rabbim ..
Aynen . Zaten cogu kısı en kolayı anestezi dıo... Bazen dıorum aman su göğüslerimden kurtulayım da ne olursa olsun .. :)

minikkkkkkk minikkkkkkk siz Tamer beyin hiç meme küçültme ameliyatlarını gördünüz mü? Yani evet sosyal medya hesaplarında burun vs ameliyatlarının fotoğrafları var ve başarılı da. ama meme küçültme konusunda nasıldır ki acaba? Hiç o doktora ameliyat olmuş kişi de yok sanırım forumda. Kafamda deli sorular :KK64:

Back