- 12 Şubat 2019
- 81
- 84
- 3
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.981
Ne kadara olacaksınızSelam, bende 25 subatta ameliyat olucam Yurtdisindan Istanbula gelicem 1 haftaligna. Benimlede paylasabilirmisiniz Fotograflari?
Dr. Altan Yücetasa ameliyat olan varmi?
Ne kadara olacaksınız
İzledim :)Beni de izler misininiz
benide izlermisin?25. günüm ve foto yükledim kızlar
benide izlermisin?Çok sağol balım ya pazar pansuman yapınca bandajsız çekecem fotosonu :)
Yok canım unutmaya çalışıyorum önceki halini :)Önceki halinin fotosu yok mu canım
Bende altan beyi düşünüyorum . İyi bir doktor işleri çok güzelSelam, bende 25 subatta ameliyat olucam Yurtdisindan Istanbula gelicem 1 haftaligna. Benimlede paylasabilirmisiniz Fotograflari?
Dr. Altan Yücetasa ameliyat olan varmi?
Bende aynı fikirdeyim seni bekliyorum canim:)
Insallah memnun kalirim bende sabirsizlikla bekliyorum..Bende aynı fikirdeyim seni bekliyorum canim:)
Albüm ekledim arkadaslar :)Tmm canım sende foto attığında haber ver :)
Beni izlermisinAlbüm ekledim arkadaslar :)
evet bende uzun bi arayistan sonra ona karar verdim insallah güzel olur burda bazen yorumlari okuyunca korku sariyorBende altan beyi düşünüyorum . İyi bir doktor işleri çok güzel
benide izlermisin lütfenAlbüm ekledim arkadaslar :)
senin amelyatdan önce hangi bedendi?Yok canım unutmaya çalışıyorum önceki halini :)
Bende gorebilirmiyim..Albüm ekledim arkadaslar :)
Beni de izler misiniz?Albüm ekledim arkadaslar :)
Meme küçültme ile ilgili görsellere nerden ulaşırım. Bulamadım.Bende altan beyi düşünüyorum . İyi bir doktor işleri çok güzel
Ben de gorebilir miyim albumunuzuAlbüm ekledim arkadaslar :)
Benimde aynıapikodora Eski görümünle neredeyse aynıyız. Çok güzel olmuş şuan ay çok sevindim tam olarak böyle olsun istiyorum.:) Önceki ve şuanki ölçün nedir? Bi de kaça oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?