- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.941
Ameliyat oldum tatlımBeni de izler misin? Ameliyat ne zaman ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat oldum tatlımBeni de izler misin? Ameliyat ne zaman ?
Sorma balım yaa 30 yıldır onları taşıyodum allah doktorumdan razı olsun hiç ağrım olmadı ameliyattan sonra yarada çok iyi durumda çok rahatladım kuş gibiyim sen ameliyat oldunmu ?Ay evet maşallah ne kdr büyükmüş senin :) geçmiş olsun kurtulmuşsun
Benide izlermisinKızlar ameliyat öncesi foto atıyorum bakın
Karin germe lipo yapiliyor mu bilmiyorum..Bende mayısta düşünüyorum orda osman beyi ama sen ameliyat olunca memnun kalırsan mustafa beylere görüşürüm. Karin germe lipo yapıyorlar mi
Dr Ekrem keskine hem meme küçültme hemde karın bölgesine vaser liposuction yaptırdım çok memnunum ağrımda olmadı ameliyattan sonra bide en güzeli ameliyat olduktan sonra bile çok ilgili telefonlara mesajlara hemen dönüyor hep korkuyodum ameliyattan sonrası için ama sağolsun çok yardımcı oluyor doktorummalefiz87 kime olmuştunuz? Şimdiden belli baya iyi iş çıkarmış:)
Beni de izler misinAmeliyat oldum tatlım
İzledimBeni de izler misin
Kıpıtdıyosun tabi ama ameliyattan sonra 1 kilo bile kaldırmaman gerekAmeliyat olan arkadaşlar cevap verir mi rica etsem evde 1 yaşında bebeğim var 21 Şubat ameliyat ne zaman çocuğumu kucağıma alabilirim uzun süre olmasa da en azından yatağına koymak için??Ne zaman kendinize geliyorsunuz.Ameliyattan çıkınca hiç kollar kıpırdamıyor mu?
Merhaba, ben ameliyat olduktan iki gün sonra herşeyi yapabileceğimi hissettim ama yapmadım tabi, kollarım rahattı bunu demek istşyorum. Şuan 25.günüm oğlumu (15kg) kısa süreli indirip kaldırıyorum kucağıma almasamda, koltuktan sandalyeden indirmem gerekiyor mesela alıyorum yani. Kişiden kişiye değişiyor, sırt ağrısı da yaşamadım ama şuan memişler ağrıyor, kaşıntılar batmalar var.Ameliyat olan arkadaşlar cevap verir mi rica etsem evde 1 yaşında bebeğim var 21 Şubat ameliyat ne zaman çocuğumu kucağıma alabilirim uzun süre olmasa da en azından yatağına koymak için??Ne zaman kendinize geliyorsunuz.Ameliyattan çıkınca hiç kollar kıpırdamıyor mu?
Beni de izler misinizDr Ekrem keskine hem meme küçültme hemde karın bölgesine vaser liposuction yaptırdım çok memnunum ağrımda olmadı ameliyattan sonra bide en güzeli ameliyat olduktan sonra bile çok ilgili telefonlara mesajlara hemen dönüyor hep korkuyodum ameliyattan sonrası için ama sağolsun çok yardımcı oluyor doktorum
Yaaa mükemmel olmuşsun şoktayım şu anda:))) bantlar çıkınca göğüslerinin fotoğrafını merakla bekliyorum güle güle kullan canımmmDr Ekrem keskine hem meme küçültme hemde karın bölgesine vaser liposuction yaptırdım çok memnunum ağrımda olmadı ameliyattan sonra bide en güzeli ameliyat olduktan sonra bile çok ilgili telefonlara mesajlara hemen dönüyor hep korkuyodum ameliyattan sonrası için ama sağolsun çok yardımcı oluyor doktorum
Çok teşekkür ederim detaylı yazın için 10 gün kadar yanımda biri olacak çocuğum pek kucak istemez öyle bi yapısı yok ama illaki alt değiştirme ve uyku zamanında kaldırmam gerekecek 10 gün sonra.Sigara da kullanıyorum maalesef.Doktor bana hastaneden çıkınca (2gün sonra) çocuğunu kaldırırsın ama uzun süre tutma demişti tabi hiç aklıma yatmadı çünkü bazıları bir süre kol çantası bile takmıyormuş... günler azaldıkça heyecan arttıMerhaba, ben ameliyat olduktan iki gün sonra herşeyi yapabileceğimi hissettim ama yapmadım tabi, kollarım rahattı bunu demek istşyorum. Şuan 25.günüm oğlumu (15kg) kısa süreli indirip kaldırıyorum kucağıma almasamda, koltuktan sandalyeden indirmem gerekiyor mesela alıyorum yani. Kişiden kişiye değişiyor, sırt ağrısı da yaşamadım ama şuan memişler ağrıyor, kaşıntılar batmalar var.
Bir yaşındaki bebeğini bir hafta sonra ufak ufak kucagına alırsın gibi geliyor, ikinci haftada çok daha rahat edersin. Eğer kolların zorlanırsa gerilme hissedersen dikişlerde o zaman yapmamalısın demektir. Bir de sigara içmiyorsan herşey daha hızlı gelişir. Bol şans
Çok sağol balım ya pazar pansuman yapınca bandajsız çekecem fotosonu :)Yaaa mükemmel olmuşsun şoktayım şu anda:))) bantlar çıkınca göğüslerinin fotoğrafını merakla bekliyorum güle güle kullan canımmm
Beni de izler misiniz? Ben de ameliyat olali 16 gün oldu haftasonu fotograf ekleyeceğimKızlar ameliyat öncesi foto atıyorum bakın
Merhaba beni de izler misiniz ?25. günüm ve foto yükledim kızlar
Fiyat iyiymiş doktorumuz kim peki ?Kismetse istanbul da bezmialem vakif universitesinde olucam ...arkadasimin ablasi orada ameliyat oldu cok memnun kaldi.. 4000 tl fiyat verdiler..ozeller cok pahali odeyecek durumda olmadigim icin burayi tercih ettim..
Iyi ama mustafa beyin soyadını soyadını yazarsanız kolay olur bulmamizMustafa bey