- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.021
Ay nurten sağol canım inşallah bakacaz artık sonuca :)Olmuş. :) Şiş hali bile böyleyse sonrasında daha iyi duruma gelecektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nurten sağol canım inşallah bakacaz artık sonuca :)Olmuş. :) Şiş hali bile böyleyse sonrasında daha iyi duruma gelecektir.
Bol şans diliyorum, ameliyattan sonra bizi bilgilendirmeyi unutmayınben yeni üye oldum yarın sabah ameliyat olucam inşallah kurtulurum
Serapçım sabah 9 da açılıyormuş murat sarıcının muayenehanesi, kaç gibi ararsınBuldum murat sarıcı mış ... ve hatta parayi bile 1 hafta onceden yatirdim diyede mesaji var ..
Serapçım sabah 9 da açılıyormuş murat sarıcının muayenehanesi, kaç gibi ararsın
Uyanir uyanmaz aricam baktim buldum doktoruSerapçım sabah 9 da açılıyormuş murat sarıcının muayenehanesi, kaç gibi ararsın
Hayirliolsun simdiden gecmis olsun varmi heyecan korku :) nerde ve hangi doktora olucaksiniz suan meme bedeniniz kac ?ben yeni üye oldum yarın sabah ameliyat olucam inşallah kurtulurum
13 subat tarihinde amelyatiydi sorucam bakalim insallah guzel haberler alirimSerapçım sabah 9 da açılıyormuş murat sarıcının muayenehanesi, kaç gibi ararsın
cok güzel olmusKızlar foto attım 4.günüm bir yorum yapın ya iyi olmuşmu ?
Hayırlısı ile kurtulursun inşallah ameliyat sonrası gelişmeleri bekliyoruz :) benimki de 21 Şubat ay az kaldıben yeni üye oldum yarın sabah ameliyat olucam inşallah kurtulurum
Cok guzel olmus ozellikle dikislerin harika ve bayaa yukari tasimiz areolayi cok begendim ben ..bizimlesin :)Kızlar foto attım 4.günüm bir yorum yapın ya iyi olmuşmu ?
Nerde ve hangi doktoraHayırlısı ile kurtulursun inşallah ameliyat sonrası gelişmeleri bekliyoruz :) benimki de 21 Şubat ay az kaldı
Hayırlısı canım dr kim ?ben yeni üye oldum yarın sabah ameliyat olucam inşallah kurtulurum
Bende izlemelisiniz?Albüm ekledim arkadaslar :)
Ben 22 şubatta bilgehan a gideceğim istersen gel benimle orada hem tanışırız hemde sana da bir cesaret gelmis olur benim icinde pazarlik yaparsin cok beceriksizim bu konuda ne dersinYarin ararim artik bu saatte kime ulasiyim :) bide gercek adini bilen varmi
Ya bueas i ne guzel bir dayanisma mecrasi oldu hic birbibni tanimayam insanlarin birbirni merak edip sahiplenmesi ne kadar guzelSerapçım sabah 9 da açılıyormuş murat sarıcının muayenehanesi, kaç gibi ararsın
Ben 22 şubatta bilgehan a gideceğim istersen gel benimle orada hem tanışırız hemde sana da bir cesaret gelmis olur benim icinde pazarlik yaparsin cok beceriksizim bu konuda ne dersin[/QUO
Nerde bilgehan hanim hangi hastanede suan
Kime ve nerde olacaksınız acaba ? Ay bir söylediniz bir kayboldunuzben yeni üye oldum yarın sabah ameliyat olucam inşallah kurtulurum
Hepimizin istegi tek bir konuda toplaninca duygular ,sevincler,hayaller,mutsuzluklar, sikayetler, vs.. hep bir oluyo sonrasinda kalplerde bir oluyo tabiki hayatda guzel seylerde var :)Ya bueas i ne guzel bir dayanisma mecrasi oldu hic birbibni tanimayam insanlarin birbirni merak edip sahiplenmesi ne kadar guzel
Bagcilardami bilgehan hanimBen 22 şubatta bilgehan a gideceğim istersen gel benimle orada hem tanışırız hemde sana da bir cesaret gelmis olur benim icinde pazarlik yaparsin cok beceriksizim bu konuda ne dersin
Şekil olarak güzel olmuş canm dikişlerde biran evvel mis gibi iyileşir inşallah ,kendimize çok iyi bakalım,sigara yok ağır hareket yok allah şifa versinKızlar foto attım 4.günüm bir yorum yapın ya iyi olmuşmu ?