• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat olan arkadaşlar cevap verir mi rica etsem evde 1 yaşında bebeğim var 21 Şubat ameliyat ne zaman çocuğumu kucağıma alabilirim uzun süre olmasa da en azından yatağına koymak için??Ne zaman kendinize geliyorsunuz.Ameliyattan çıkınca hiç kollar kıpırdamıyor mu?
Kişiye göre değişiyor olsada genel olarak ağırlık kaldırmak yok canm bende artı bir yorgunluk ve halsizlikte oldu ilk 1 hafta ancak kendi ihtiyaçlarım ufak tefek yaptım

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Konuyu açmış kısa bir süre sonra birdaha girmemiş foruma ...ameliyat oldumu aceba ? Gece gece aklıma geldi :)

Kızlar bir krem keşvettim harika bişey yara izi yanık izi dikiş izi vs için ameliyat olmadan önce kaş bıyık alayımdedim bıyığıma ağda yaptım yandı çok kötü yanık izi oldu eczaneye koşturdum hemen yanık kremı aldım eczacı laroc' un bir ürününü verdi yarnık olan yere iki hün sürdüm iz olan yer kabuk landı attan yeni deri çıktı dikişlerdede çok işe yarıyormuş ameliyat olan arkadaşlar haberiniz olsun ;)

Kızlar bir krem keşvettim harika bişey yara izi yanık izi dikiş izi vs için ameliyat olmadan önce kaş bıyık alayımdedim bıyığıma ağda yaptım yandı çok kötü yanık izi oldu eczaneye koşturdum hemen yanık kremı aldım eczacı laroc' un bir ürününü verdi yarnık olan yere iki hün sürdüm iz olan yer kabuk landı attan yeni deri çıktı dikişlerdede çok işe yarıyormuş ameliyat olan arkadaşlar haberiniz olsun ;)
Laroche urunleri tartisilmaz zaten harika bende kullaniyorum zaman zaman ..

Selam, bende 25 subatta ameliyat olucam Yurtdisindan Istanbula gelicem 1 haftaligna. Benimlede paylasabilirmisiniz Fotograflari?
Dr. Altan Yücetasa ameliyat olan varmi?

Back