- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustafa UnalIyi ama mustafa beyin soyadını soyadını yazarsanız kolay olur bulmamiz
Bende oyle dusundun interneti yok ondan giremiyo diye insallahhhAynen öyle çok merak ediyoruzriseros umarım ameliyat istediğin gibi geçmiştir ve internet olmadığı için girmiyorsundur
Benide izlermisin25. günüm ve foto yükledim kızlar
Kişiye göre değişiyor olsada genel olarak ağırlık kaldırmak yok canm bende artı bir yorgunluk ve halsizlikte oldu ilk 1 hafta ancak kendi ihtiyaçlarım ufak tefek yaptımAmeliyat olan arkadaşlar cevap verir mi rica etsem evde 1 yaşında bebeğim var 21 Şubat ameliyat ne zaman çocuğumu kucağıma alabilirim uzun süre olmasa da en azından yatağına koymak için??Ne zaman kendinize geliyorsunuz.Ameliyattan çıkınca hiç kollar kıpırdamıyor mu?
Realself ..Kizlar estetik ameliyatların fotoğraflarınin olduğu yabancı bir site vardı adını hatırlayamadım bilen var mı?
Beni de izler misiniz?25. günüm ve foto yükledim kızlar
Tmm canım sende foto attığında haber ver :)Beni de izler misiniz? Ben de ameliyat olali 16 gün oldu haftasonu fotograf ekleyeceğim
Evet Serap harikasın 2 saattir düşünüyorumRealself ..
:)Evet Serap harikasın 2 saattir düşünüyorum
:) konu memeyse herseyi sor bana :) optumEvet Serap harikasın 2 saattir düşünüyorum
Konuyu açmış kısa bir süre sonra birdaha girmemiş foruma ...ameliyat oldumu aceba ? Gece gece aklıma geldi :)arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Merhaba bnide izlermsnz25. günüm ve foto yükledim kızlar
Laroche urunleri tartisilmaz zaten harika bende kullaniyorum zaman zaman ..Kızlar bir krem keşvettim harika bişey yara izi yanık izi dikiş izi vs için ameliyat olmadan önce kaş bıyık alayımdedim bıyığıma ağda yaptım yandı çok kötü yanık izi oldu eczaneye koşturdum hemen yanık kremı aldım eczacı laroc' un bir ürününü verdi yarnık olan yere iki hün sürdüm iz olan yer kabuk landı attan yeni deri çıktı dikişlerdede çok işe yarıyormuş ameliyat olan arkadaşlar haberiniz olsun![]()
Beni de izler misininizYükledim kızlar
Önceki halinin fotosu yok mu canım25. günüm ve foto yükledim kızlar