• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayirlisi olsun.. Insallah bir engel cikmazda olursam Murat Sarıcı ya olacagim bende carsamba günü...

Darisi basimiza inşallah.. biri basaksehir biri bagcilardi sanırım. Bende devlet hastanesine karar vermistim Murat bey kartal eğitim ve araştırma hastanesindeyken ama sansima ayrildi hastaneden ozele gecti .. bende illa ona olacagim diye vazgeçtim. Bunca yildir gorustuklerimden en icime sinen kendisiydi. Insallah sonucta guzel olur. Hakkimizda hayırlısı..
Buldum murat sarıcı mış ... ve hatta parayi bile 1 hafta onceden yatirdim diyede mesaji var ..

Bakiyim mesajlara ben bi
Iyi bak bakiyim bi işe yara:) ameliyat da olmuyosun burada bos bos oturuyosun :) seni de iyi bir kalaylicam da kiyamiyorum :) ara doktoru de ki kadinlar kulubu meme kucultme forumundan ariyorum işte su gun size meme kucultturecek bi bayan vardi akibetini merak ettik . Hadi kuzum ara yaz buraya.

Iyi bak bakiyim bi işe yara:) ameliyat da olmuyosun burada bos bos oturuyosun :) seni de iyi bir kalaylicam da kiyamiyorum :) ara doktoru de ki kadinlar kulubu meme kucultme forumundan ariyorum işte su gun size meme kucultturecek bi bayan vardi akibetini merak ettik . Hadi kuzum ara yaz buraya.
Yarin ararim artik bu saatte kime ulasiyim :) bide gercek adini bilen varmi

Back