- 20 Ocak 2019
- 20
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.921
Izliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Benide izlemeye alirmsnz eica etsemIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Benide izlemeye alirmsnz eica etsemIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Benide izlermisinIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Teşekkür ederim cumartesi kontrolüm var yine söyleyeceğim doktora kesinlikle bilmek istiyorumGeçmiş olsun, ne kadar doku çıktıgını bilmek insanı rahatlatoıyor siz bugün bir daha arayıp hatırlatın doktorunuzaarasın patolojiyi :)
Kismetse istanbul da bezmialem vakif universitesinde olucam ...arkadasimin ablasi orada ameliyat oldu cok memnun kaldi.. 4000 tl fiyat verdiler..ozeller cok pahali odeyecek durumda olmadigim icin burayi tercih ettim.
hangi dr a oldu memnun mu bende orayı düşünüyorum osman beydı sanırım yazışmıştım
Çok iyi fiyat... hangi doktor acaba?Kismetse istanbul da bezmialem vakif universitesinde olucam ...arkadasimin ablasi orada ameliyat oldu cok memnun kaldi.. 4000 tl fiyat verdiler..ozeller cok pahali odeyecek durumda olmadigim icin burayi tercih ettim..
Beni de izler misinizIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Insallahhhhh hep aklimda ...Narkozdan belki benim gibi bulantısı falan olmuştur sonrada uyumuştur diye düşünüyorum. Umarım çok iyidir heyecandan burayı unutmuştur
Mustafa beyÇok iyi fiyat... hangi doktor acaba?
Bezmi âlemde dimiMustafa bey
Evet canimmBezmi âlemde dimi
Bende mayısta düşünüyorum orda osman beyi ama sen ameliyat olunca memnun kalırsan mustafa beylere görüşürüm. Karin germe lipo yapıyorlar miEvet canimm
BENİDE izlermisinYükledim kızlar
Benide izlermisinIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
İzliyorum canımBENİDE izlermisin
Beni de izler misin? Ameliyat ne zaman ?Yükledim kızlar
Ay evet maşallah ne kdr büyükmüş senin :) geçmiş olsun kurtulmuşsunYükledim kızlar