- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.901
Ameliyattan korkuyorum ...sonuc kotu olursa diye .. ameliyat sonrasi zorlu gecer diyeMerhaba hayirli olsun ...korku neyden korkuyosun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyattan korkuyorum ...sonuc kotu olursa diye .. ameliyat sonrasi zorlu gecer diyeMerhaba hayirli olsun ...korku neyden korkuyosun ?
Burayi iyi takip et milyonlarca kadin bitaneside pisman olmusmu ,zorlu gecirmismi kayda deger bi agrisi olmusmu yok kesinlikle yok yani Allah derdi vermis bu yukleriama dermanida vermis o yuzden sorgulamadan ol ameliyatini kurtul ...düşünecegin seyler yasayacagin hafiflik guzel gogusler ozguven harika sutyenler badiler elbiseler bunlari düşünsene degmezmi o korkuya :) lutfen bize bunlarla gel :) optum iyi gecelerAmeliyattan korkuyorum ...sonuc kotu olursa diye .. ameliyat sonrasi zorlu gecer diye
Izliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Ya seni yerım cok tatlisin sen ne güzel motive etmişsin gorende korkan kadın bu değil sanır ay darısı ilk firsatta sana bana ve diğer olmayanlara insallahBurayi iyi takip et milyonlarca kadin bitaneside pisman olmusmu ,zorlu gecirmismi kayda deger bi agrisi olmusmu yok kesinlikle yok yani Allah derdi vermis bu yukleriama dermanida vermis o yuzden sorgulamadan ol ameliyatini kurtul ...düşünecegin seyler yasayacagin hafiflik guzel gogusler ozguven harika sutyenler badiler elbiseler bunlari düşünsene degmezmi o korkuya :) lutfen bize bunlarla gel :) optum iyi geceler
Ne guzel hayirlisi kimden ve nerden aldınız günü randevuyu ve maliyet ne olacak?Merhaba arkadaşlar bende 1 Marta ameliyat gunu aldim..cok heycanliyim ve korkuyorum
Nerde ve kime oldunuz geçmiş olsun bu arada darısı bize insallahİyi geceler kızlar bende ameliyat oldum bugün 1hafta oluyor dayanılmayacak bir agrî yok ağrı kesicilerle kontrol edilebiliyor ama uyuşukluk hissizlik ara-sira yanma batma ve elektiriklenme oluyor zaman neyi gösterecek bilmiyorum umarım iyi bir surec olur ama ameliyattan korkmaya gerek yok olup bitiyor yeterki dikişler kapanıp morluklar ve ödem yok olsun
Tesekkur ederim tatlim ...Gercekler ve genelleme aslinda boyle, ben istisnayim ve ozel bi durum diyelimYa seni yerım cok tatlisin sen ne güzel motive etmişsin gorende korkan kadın bu değil sanır ay darısı ilk firsatta sana bana ve diğer olmayanlara insallah
Gecmis olsun sorunsuz iyilesme surecin olsun umarim.. bahsettigin dikis morluk odem burda en alâsini gorduk ama hicbiri kalici olmadi seninde kalmicak ..resim varmi gorebilirmiyim bide ameliyat oncesi duygularin heyecan korkun? Nerde ve hangi doktora oldun nekadar doku ciktiİyi geceler kızlar bende ameliyat oldum bugün 1hafta oluyor dayanılmayacak bir agrî yok ağrı kesicilerle kontrol edilebiliyor ama uyuşukluk hissizlik ara-sira yanma batma ve elektiriklenme oluyor zaman neyi gösterecek bilmiyorum umarım iyi bir surec olur ama ameliyattan korkmaya gerek yok olup bitiyor yeterki dikişler kapanıp morluklar ve ödem yok olsun
İnşallah darısı size olsun,trabzonda emrah sozene oldumNerde ve kime oldunuz geçmiş olsun bu arada darısı bize insallah
teşekkür ederim resim koymadım ,trabzonda emrah beye oldum tek korkum çocuklarım için eskisi gibi sağlıklı olup olamamak ti,geçti çok şükür,ne kadar doku çıktığını tartmadım dedi ona bozuldum açıkçası merak ettim dr da patolojiyle irtibat kurup öğrenebileceğini söyledi bende bekliyormGecmis olsun sorunsuz iyilesme surecin olsun umarim.. bahsettigin dikis morluk odem burda en alâsini gorduk ama hicbiri kalici olmadi seninde kalmicak ..resim varmi gorebilirmiyim bide ameliyat oncesi duygularin heyecan korkun? Nerde ve hangi doktora oldun nekadar doku ciktikendini iyi hisdettikce yazarmisin ?
Burayi iyi takip et milyonlarca kadin bitaneside pisman olmusmu ,zorlu gecirmismi kayda deger bi agrisi olmusmu yok kesinlikle yok yani Allah derdi vermis bu yukleriama dermanida vermis o yuzden sorgulamadan ol ameliyatini kurtul ...düşünecegin seyler yasayacagin hafiflik guzel gogusler ozguven harika sutyenler badiler elbiseler bunlari düşünsene degmezmi o korkuya :) lutfen bize bunlarla gel :) optum iyi geceler
Ne guzel hayirlisi kimden ve nerden aldınız günü randevuyu ve maliyet ne olacak?
Insallahhh bekliyor olacagiz heyecanla :) optumCok tesekkur ederim desteginiz icin..❤ ameliyat sonrasini burdan anlatir paylasirim insallah ...
Bende cok merakdayim kesin oldu ameliyati hastanede bence insallah cok iyi ve mutludurSevgili dostlarriseros Ameliyattan cikti mi..
Ben olunca ameliyati canli yayin acarim boy boy resim atarim heranimi yazarim valla billa :)Yeni ameliyat olacak arkadaşlara sesleniyorum, ameliyattan sonra mutlaka ve mutlaka telefonu elinize alıp bir kelime yazınız buradan, çünkü riseros a bişeymi oldu diye ruyama girdi gece, insan endişeleniyor
Geçmiş olsun, ne kadar doku çıktıgını bilmek insanı rahatlatoıyor siz bugün bir daha arayıp hatırlatın doktorunuzateşekkür ederim resim koymadım ,trabzonda emrah beye oldum tek korkum çocuklarım için eskisi gibi sağlıklı olup olamamak ti,geçti çok şükür,ne kadar doku çıktığını tartmadım dedi ona bozuldum açıkçası merak ettim dr da patolojiyle irtibat kurup öğrenebileceğini söyledi bende bekliyorm