- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.861
Benide takiplermisin..Kızlar foto yükleyecem yardım edin sadece izlediklerim görüyo demi memişlerim kamuya açık olmasın yanlışlıkşa :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide takiplermisin..Kızlar foto yükleyecem yardım edin sadece izlediklerim görüyo demi memişlerim kamuya açık olmasın yanlışlıkşa :)))
Takip ediyorum seni canımBenide takiplermisin..
Yok ya yüklenmiyor bir türlümalefiz87 yükleyebildin mi? Goremiyorum
Yüklüyemedimki sinir oldumBeni de izle bir de ben goreyim memişleri :)
❤Takip ediyorum seni canım
Beni izliyor musun goremiyorumYükledim kızlar
İzliyorum bidaha bak tatlımBeni izliyor musun goremiyorum
Mesela meme küçültme ne kadardır fiyat bilgini var mi? Ona gore elimde bir alternatifim daha olurEvet cok fazla doktor tanidigim var :) burasi vakif hastanesi devlet degil ama fiyatlar piyasaya gore makul canim :) ve doktor iyi...
Supermos darısı başıma inşallah bende burdan gün aldığım gunuleri yazacagim insallahSelam kizlar buqun hastenden aradilar beni adana balcali hastn olcam 27 mayisa qun verdiler keske daha erkene verselerdi ama kismet meselesi bu isler simdiden heycan sardi beni
Beni izlermisinizHala oda da bekliyorum acim ve dehset stres oldum.. bir an once bitsin istiyorum .. sans dileyin bana kizlar.
Benide izlermisinziYeni arkadaşlar izledim sizi bakabilirsiniz fotolara.
@riseros ameliyatta mi kizlar bugün bakamadım foruma?
Gittiginizde bizide bilgilendirin burada bana cok uzak ama yine degerlendirebilirmAnladım en kısa zamanda gideceğim yazarım buraya
Bilgehan bey değil hanım bilgehan ılker ben randevu aldım aslında gaziosmanpaşa hastanesi taksim eğitim ara firma yerleşkesi günleri degisk degisk benim gideceğim gün taksim eğitim araştırmada olacakmış 182 öyle bilgi verdiSizin doktorunuz Bilgehan Beyi araştırdığımda estemylife diye bir yerde görünüyor taksim eğitim ve araştırmada olduğuna emin misiniz?
Fiyat konusu biraz alengirli oldugu icin bisey diyemem pazarligi sıkı tutucan :) ben acayip indirim yaptirabiliyorum heryerde :)Mesela meme küçültme ne kadardır fiyat bilgini var mi? Ona gore elimde bir alternatifim daha olur
Serap sen ameliyat olmamıştın demi ?Fiyat konusu biraz alengirli oldugu icin bisey diyemem pazarligi sıkı tutucan :) ben acayip indirim yaptirabiliyorum heryerde :)
OlmadımSerap sen ameliyat olmamıştın demi ?
Bayada bilğin var ha sağlıkçımıydın sen ?Olmadım![]()
Çok aşırı araştırmacıyım diyelim :)Bayada bilğin var ha sağlıkçımıydın sen ?
Bagcilar devletden gittimi bilgehan hanim :) orda bi karaca başaran vardi ayyy adam varyaaa estetik mimarı vallaaa ama simdi kendi yerinde ve cok pahaliBilgehan bey değil hanım bilgehan ılker ben randevu aldım aslında gaziosmanpaşa hastanesi taksim eğitim ara firma yerleşkesi günleri degisk degisk benim gideceğim gün taksim eğitim araştırmada olacakmış 182 öyle bilgi verdi