Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Fiyat konusu biraz alengirli oldugu icin bisey diyemem pazarligi sıkı tutucan :) ben acayip indirim yaptirabiliyorum heryerde :)
Ya şimdi dr adı aratirken meme büyüme formunda kadının biri ocak 2018 de gitmiş fiyatı 7 bin ila 9 arasi degisiyormus öyle fiyat vermiş doktor yani ozellerle aynı fiyat oo halde seni alıp gitmeli doktora pazarlık hiç yapamadigim bisey

Son düzenleme:
:) ne demisler aglamiyana meme yok :) bende marifet cok icraat yok :)))

Bagcilar devletden gittimi bilgehan hanim :) orda bi karaca başaran vardi ayyy adam varyaaa estetik mimarı vallaaa ama simdi kendi yerinde ve cok pahali
Yok yok hala devlette zaten iyi doktorlar bir iki yıl mecburi görevi yapıp ya yer açıyor ya ozel e geçiyorlar mahmut ozgulde öyle hatta ozan aslana da demişlerdi ya yurtdışıyurtdışına çıkacak yadaa özel muayenehane diye yakında o da gider gibime geliyor

Ozaman gitmeden olmaya bakican ameliyati simdi 3000 dedigi ameliyata kendi yerine gittinde 10 bin diyolar cunku meselaa yani devletde yakaladin iyidoktoru kacirmican ...

Ozaman gitmeden olmaya bakican ameliyati simdi 3000 dedigi ameliyata kendi yerine gittinde 10 bin diyolar cunku meselaa yani devletde yakaladin iyidoktoru kacirmican ...
Işte benim amacimda o zaten foruma o sebeple üye oldum kalkıp bilmediğim herhangi bir doktor da hüsrana ugrmak istemiyorum en azindan denenmis sonuc alınmış doktorları ogreniyoruz burada birde benim butcem sınırlı benim iş hayatım yok meslegim var anak ozel sebeplerden dolayı esim tek çalışıyor yuklenemiyorum ssk mizda yok ozel sigortamiz var ancak police bu ameliyatı karşılamıyor bu sebeplerden ilk tercihim devlette bilinen ve ayni zamanda uygun fiyatli bir doktor

Çok uygun iyidoktorlar var insallah en kisa surede netlestirirsin seninde guzel haberlerini alirim

Ayyy gerçekten boyle hissediyomusun insallahhhhhh o gün hemde benim miladım olucak ayyy aglarim simdi yaaa Allah immm duy bizi nolurrrr..
Valla bak hislerim o yonde yani oyle bir gun gelecek ki kendin diyeceksiniz yeter artık lall git deyip yapacaksın ve kendinde buna şaşıracak ve ohhhh be oldum bitti deyip keyif ni ciakarcasin çok yakın gör bak evrene olumlu mesajlari yollamaya devam et

Çok uygun iyidoktorlar var insallah en kisa surede netlestirirsin seninde guzel haberlerini alirim
Ay insallah ya ışte sıra sıra ve sora sıra öğrenip gidiyorum ozana gittim devlette yaoamay niyeti yok amleyayhane olmamaini bahane etti ozel e yönlendirdi şimdilik o beklemede şimdi 22 dinde bilgehana gideceğim bakalım sonuc ne olaacak oda olmazsa nurettin bey sonrasına bakacağız artik

Insallahhhh canim

Izliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…