- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.841
Kızlar ben niye sizin fotolarınızı göremiyom yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama iyileşince süper olcak ya. Hem fit hem dik göğüsler valla rüya gbiAynen gülüm ya memişte bişey yok lipo amuda dikiyor seni vallaha![]()
İnşallah balım yaa değer bu acıya :))Ama iyileşince süper olcak ya. Hem fit hem dik göğüsler valla rüya gbi
Canım hemşireyim yaa 3 tane doktorla çalıştığım için kimsenin anlamama ihtimali yokKitle alındı diye yazdıra bilirsin zaten latince yazıyorlar tanıyı anlamazlar :))
Canım sen gittin mi bu Tamer taş beye? Neden olmadın?Evet cok fazla doktor tanidigim var :) burasi vakif hastanesi devlet degil ama fiyatlar piyasaya gore makul canim :) ve doktor iyi...
O zaman açık açık söylycen:) direk hemde şoka sokucan onları :)Canım hemşireyim yaa 3 tane doktorla çalıştığım için kimsenin anlamama ihtimali yok![]()
Aaaa işin zor vallah ozman :)) kaçarı yok bilecekler :))Canım hemşireyim yaa 3 tane doktorla çalıştığım için kimsenin anlamama ihtimali yok![]()
Evet gittim cok iyi tanir benide kardesim burun ameliyati oldu kendisine 2arkadadim burun dudak dolgu oldu ben olamadim ozel bi durumum var benim doktorla alakali degil canim... ve anestezisi profösör ve dunya tatlisi zafer bey :)Canım sen gittin mi bu Tamer taş beye? Neden olmadın?
Anladım en kısa zamanda gideceğim yazarım burayaEvet gittim cok iyi tanir benide kardesim burun ameliyati oldu kendisine 2arkadadim burun dudak dolgu oldu ben olamadim ozel bi durumum var benim doktorla alakali degil canim... ve anestezisi profösör ve dunya tatlisi zafer bey :)
Sosyal medya hesabinada bakabilirsinAnladım en kısa zamanda gideceğim yazarım buraya
Sizin doktorunuz Bilgehan Beyi araştırdığımda estemylife diye bir yerde görünüyor taksim eğitim ve araştırmada olduğuna emin misiniz?Tabiki memnuniyetle bilgilendiririm zaten buradaki amacimizda birbirimize yardımcı olabilmek 22 şubatta bilgehandayim nurettin bey acaba neden randevu yok yogunluktanmidir yoksa oda ozan gibi yer hastane falanmi değiştirdi acaba neye inşallah bilgehanda hallolurda isim başka bir yere randevu almak zorunda kalmam umArim
Nasıl paylaşacam pekiBenim izlediklerim dersen sadece izlediklerim görür senin kontrolünde olur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/ tıkla oradan yeni albüm oluştur secNasıl paylaşacam peki
Beni de izle bir de ben goreyim memişleri :)Kızlar foto yükleyecem yardım edin sadece izlediklerim görüyo demi memişlerim kamuya açık olmasın yanlışlıkşa :)))
Ben raporu vermedim ayni endiseyle..yillik izin almistim. Epikiriz raporda acikca hersey cikarilan doku miktarina kadar yaziyordu asimetrisi sarkiklik kac cm miktari falan..Bikac gun sonra dahiliyeden bir rapor aldim onu verdim isyerine..Ama devlet hastanesinde oldugum icin hastane faturasi isyerine gidince gorecekler zaten :) rezil olcam yani :)Kızlar ya çok saçma olacak ama istirahat raporuna ne yazıyorlar? En büyük kaygım bu açıkcası işyerindekiler öğrensin istemiyorum rica etsem farklı bir şey yazarlar mı![]()