• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

En güzel kısmı ameliyat sonrası, o rahatlama oh deme kısmı müthişş, az daha dayan canım . Serumdan dolayı ameliyattan çıkınca kuş gibi hafif hissedeceksin :) eve geçince biraz acı ağrı başlıyor çünkü

Bir an once o asamaya geçmek istiyorum artık.. valla korkmuyorumda degil ama bitsin istiyorum..

Yaaaaa cok heyacanlandima senin adına lutfe korkma bu heyecan mutluluk heyacanı kurtuluş heyecanı inşallah bitecek kurtulacaksin ve bizlerde ardından geliyiru z merak etme sağlıcakla bir sağlıcakla çık o ameliyattan

Insallah canımmm aminnn... ya surekli bi aksilik cikiyor sinir oluyorum.. bir an once bitsin istiyorum.. insallah bundan sonrasi sorunsuz ilerler .. darisida sizin basiniza :dua:

Oooo sen sektördeki bütün doktorları bulmuşsun valla bahsettigin yer ozelmi devletmi araştırma dediğine göre devlet olmalı sanki
Evet cok fazla doktor tanidigim var :) burasi vakif hastanesi devlet degil ama fiyatlar piyasaya gore makul canim :) ve doktor iyi...

Öncelikle hoşgeldin eee tatlım sen sağlık sektöründe bilemiyoesaan biz hiç bilemeyiz diyecemde bence sen bizden bir sıfır öndesin bu konuda sektörde sora sora bile bulabilirsin ozeller çok fiyatlı ben devlette öncelikle arastiryirum öncelikle ozan aslana gittim sisli etfalde önceden hayadarpasa numudeydei ancak sisli geçmiş fakat hastane yenin oldugundan belkide bahane bilemiyorum 9000 dedi özelde yapacaktı anacak ben o kadar acilamam şimdi aynı 22 sine bilgehan aydına randevu aldım ona gidecek taksim eğitim araştırmada o da olmazsa son olarak şansımı basaksehirde nurettin üzere gitmekde zorlayacağım baktım ise olmadı birşeyler bulacağım çözüm için ha bu arada sanirsam nurettin bey lolipop yapyordu sanki seymabakan arkadaş vardı ina oyle yapilmisti yainlis hatirlamaiyorsam minikkkkkkk minikkkkkkk bilir belkinoda benim gibi üssün süredir forumda oluyor arasrtiyor
Evet oylede kisiye meme yapisina gore lolipop herkeze olmuyo ..

Aynen ya bende su kilo verince göğüs küçülüyor diyen lerde hep sasmisimdir abi benim zayifkende aynı beden di kiloluykende aynı benden yani o kalıp o doku hep aynı yağ yok ki gogsun içinde erisin yada büyüsün kuculsun ama bir ameliyatı olayım.inşallah hihoytt kurtuldum diye bagiracammm valla seninde guzel haberlerini bekliyoruz birana once
Ben hep zayifim memeler devasaaa :) sanki yedihim ictigim onlara gidiyo sadece :)))

Çok teşekkür ederim, boyutundan memnun kaldınız mı? İstediğim gibi küçültmeyecekler diye korkuyorum. Bir de meme küçültme fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla kola doğru uzanan bölgede hep bi şişlik var yani göğüsler yana doğru açılıyor. Ben dümdüz karşıya baksınlar istiyorum :KK43:(((

Vallah tatlım boyutu göre bildiğim kadar iyi küçülmüş bende çok tembihledim doktoru
Küçük olsunlar diye oldularda bence :halay:memede çok ağrım yok lipo çok zor geciyor belimde morluklar oldu haliyle korse cildime allerji yaptı sporcu südyeni taktımda rahatladım :))

Seni zorlayan daha çok karın germe olacak bu forumdan öğrendiğm kadarıyla, ağrı kesici verdimi doktorun ? Bir de yatarken iki yastık kullanıyorsun değil mi? O beni çok rahatlatıyor mesela
Memede hiç sorun yok şimdilik ağrım olmuyor ama lipo mahvetti ağrısı çok fazla korse alleji yaptı ensemden belime kadar partükül deri döküntüsü oldu yanlarım morardı çok fazla korseyi çıkardım başka korse taktım annemde hemşire benim gibi :) iğne yaptırıyorum anneme korseyi değiştirdikten sonra rahatladım ama

Selam kizlar buqun hastenden aradilar beni adana balcali hastn olcam 27 mayisa qun verdiler keske daha erkene verselerdi ama kismet meselesi bu isler simdiden heycan sardi beni
Hayırlısı olsun canım sen bu arada gene araştırma yap oraya tek bağlı kalma bence seçenek olsun elinde

Memede hiç sorun yok şimdilik ağrım olmuyor ama lipo mahvetti ağrısı çok fazla korse alleji yaptı ensemden belime kadar partükül deri döküntüsü oldu yanlarım morardı çok fazla korseyi çıkardım başka korse taktım annemde hemşire benim gibi :) iğne yaptırıyorum anneme korseyi değiştirdikten sonra rahatladım ama
Hadi ya, ama hemşire olmanız iyi annende üstelik:)
Memiş en kolayı dimi lipoya göre :)

Kızlar ya çok saçma olacak ama istirahat raporuna ne yazıyorlar? En büyük kaygım bu açıkcası işyerindekiler öğrensin istemiyorum rica etsem farklı bir şey yazarlar mı :(

Back