• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yillarca spor yaptim gayet fittim hep evlendikten sonra çocuktan sonra bilmem ne bahanesiyle erteledim ameliyati. 5 yil once cok yuksek doz pas tedavisi gördüm ms hastasi oldugum için. 120 kiloya ciktim suan 95 96 gidip geliyorum. Sporsuz bu kadar verebildim. Hem rahatsizligim , rahatsizligimdanda ziyade goguslerim cok engel spor yapmama. Oyle bi anda karar verdim ve pisman olmaktan cok korkuyorum.. ama gogus ölçüm hic degismedi 70 kiloykende 95dd giyerdim kiloluykende 95 dd cup hep ayniydi..
Aynen ya bende su kilo verince göğüs küçülüyor diyen lerde hep sasmisimdir abi benim zayifkende aynı beden di kiloluykende aynı benden yani o kalıp o doku hep aynı yağ yok ki gogsun içinde erisin yada büyüsün kuculsun ama bir ameliyatı olayım.inşallah hihoytt kurtuldum diye bagiracammm valla seninde guzel haberlerini bekliyoruz birana once

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, 22 yaşındayım. 85D meme bedenim, ileri derecede kifozum var. Hemşireyim ve ayakta 30 dakikadan fazla çalışmak boyun ağrılarına sebep oluyor artık dayanamıyorum. memelerimi taşıyamıyorum. 1.65 boyunda 51 kiloyum. İstanbul’da ameliyat olabileceğim güvenilir ve lolipop tekniği yapacak bir doktor arıyorum ama her yer aşırı pahalı. Maaşım belli, bütçem belli ve bekarım. 6.000 TL’nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum, lütfen yardımlarınızı bekliyorum :110:
Öncelikle hoşgeldin eee tatlım sen sağlık sektöründe bilemiyoesaan biz hiç bilemeyiz diyecemde bence sen bizden bir sıfır öndesin bu konuda sektörde sora sora bile bulabilirsin ozeller çok fiyatlı ben devlette öncelikle arastiryirum öncelikle ozan aslana gittim sisli etfalde önceden hayadarpasa numudeydei ancak sisli geçmiş fakat hastane yenin oldugundan belkide bahane bilemiyorum 9000 dedi özelde yapacaktı anacak ben o kadar acilamam şimdi aynı 22 sine bilgehan aydına randevu aldım ona gidecek taksim eğitim araştırmada o da olmazsa son olarak şansımı basaksehirde nurettin üzere gitmekde zorlayacağım baktım ise olmadı birşeyler bulacağım çözüm için ha bu arada sanirsam nurettin bey lolipop yapyordu sanki seymabakan arkadaş vardı ina oyle yapilmisti yainlis hatirlamaiyorsam @srpsgr bilir belkinoda benim gibi üssün süredir forumda oluyor arasrtiyor

Kızlar agrılarım çok arttı eve geldikten sonra sırt üstü yatmaktan belim tutuldu bütün gece uyuyamadım ağrıdan tüm korse gidirmiş dr o ayrı eziyet çok canımı yakıyor

Kızlar agrılarım çok arttı eve geldikten sonra sırt üstü yatmaktan belim tutuldu bütün gece uyuyamadım ağrıdan tüm korse gidirmiş dr o ayrı eziyet çok canımı yakıyor
Seni zorlayan daha çok karın germe olacak bu forumdan öğrendiğm kadarıyla, ağrı kesici verdimi doktorun ? Bir de yatarken iki yastık kullanıyorsun değil mi? O beni çok rahatlatıyor mesela

Arkadaşlar bu teknikler ney bilen biri yazsa rica ediyorum.Neye göre lolipop neye göre diğer teknik hangisi daha iyi haftaya ameliyat var ama bilgim yok
Lolipop teknigi meme ucundan assagi tek bir dikis oluyor cok buyuk goguslerde uygulanmiyor.ters t de daha fazla kucultme yapilabiliyor..Lolipta memenin sekil almasi 6 ay suruyor ve ikinci bir operasyon gerekebiliyor buzuk dikisler icin. Ve bence lolippp teknigi guzel yapilmazsa sonuc kotu oluyor meme ucundan assagi olan kisimin fazla uzun olup meme ucunun yukarda kalmasi gibi.Bu forumda birinde gormustum lolipop meme ucu yukarda kalmis..Ters t de dikis fazla ama sonucu hemen ameliyattan sonra alabiliyosun..Lolipop eger basarili uygulanirsa gogusun ust dolgunlugu ters t den daha guzel saglaniyor.ikisinin de avantajlari dezavantajlari var yani ..doktor hangi teknikte basariliysa onu yapsin belli bir teknikte israrci olmayin

Canım bende hemşireyim dün ameliyat oldum meme küçültme ve lipo karına doktorumdan çok memnunum ekrem keskine ameliyat oldum kadıköyde yeri çamlıca medikanada ameliyat yapıyor ben 7.000 tl yaptırdım meme küçültmeyi tafsiye ederim sanada zeynep ismim yeni ameliyat oldum hocaya dersen bilir yardımcı olur sana
Çok teşekkür ederim, boyutundan memnun kaldınız mı? İstediğim gibi küçültmeyecekler diye korkuyorum. Bir de meme küçültme fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla kola doğru uzanan bölgede hep bi şişlik var yani göğüsler yana doğru açılıyor. Ben dümdüz karşıya baksınlar istiyorum :((((

Öncelikle hoşgeldin eee tatlım sen sağlık sektöründe bilemiyoesaan biz hiç bilemeyiz diyecemde bence sen bizden bir sıfır öndesin bu konuda sektörde sora sora bile bulabilirsin ozeller çok fiyatlı ben devlette öncelikle arastiryirum öncelikle ozan aslana gittim sisli etfalde önceden hayadarpasa numudeydei ancak sisli geçmiş fakat hastane yenin oldugundan belkide bahane bilemiyorum 9000 dedi özelde yapacaktı anacak ben o kadar acilamam şimdi aynı 22 sine bilgehan aydına randevu aldım ona gidecek taksim eğitim araştırmada o da olmazsa son olarak şansımı basaksehirde nurettin üzere gitmekde zorlayacağım baktım ise olmadı birşeyler bulacağım çözüm için ha bu arada sanirsam nurettin bey lolipop yapyordu sanki seymabakan arkadaş vardı ina oyle yapilmisti yainlis hatirlamaiyorsam @srpsgr bilir belkinoda benim gibi üssün süredir forumda oluyor arasrtiyor
Çok teşekkür ederim canım sanırım aynı durumdayız seninle benim de ilk tercihim devlet bilgehan ve Nurettin beye gitmek istiyorum. Nurettin beye randevu bulamıyorum. Bilgehan Aydın’a gittikten sonra bilgilendirir misin bizi de?

Aynen ya bende su kilo verince göğüs küçülüyor diyen lerde hep sasmisimdir abi benim zayifkende aynı beden di kiloluykende aynı benden yani o kalıp o doku hep aynı yağ yok ki gogsun içinde erisin yada büyüsün kuculsun ama bir ameliyatı olayım.inşallah hihoytt kurtuldum diye bagiracammm valla seninde guzel haberlerini bekliyoruz birana once
Memem küçülsün diye sırf 15 kg verdim. Ağustos’ta 65 kiloydum şu an 51 kiloyum. Küçülme 0.0001 falan

Çok teşekkür ederim canım sanırım aynı durumdayız seninle benim de ilk tercihim devlet bilgehan ve Nurettin beye gitmek istiyorum. Nurettin beye randevu bulamıyorum. Bilgehan Aydın’a gittikten sonra bilgilendirir misin bizi de?
Tabiki memnuniyetle bilgilendiririm zaten buradaki amacimizda birbirimize yardımcı olabilmek 22 şubatta bilgehandayim nurettin bey acaba neden randevu yok yogunluktanmidir yoksa oda ozan gibi yer hastane falanmi değiştirdi acaba neye inşallah bilgehanda hallolurda isim başka bir yere randevu almak zorunda kalmam umArim

Memem küçülsün diye sırf 15 kg verdim. Ağustos’ta 65 kiloydum şu an 51 kiloyum. Küçülme 0.0001 falan
Bende oyle dusunuyorum asla meme kuculmuyor bence küçülüyor diyenler aslında göğüs kenarındaki yani koltuk altı kısmındaki yağları eriyince meme kuculdu sanıyorlar yoksa göğüsteki doku azalsaydi yada küçülseydi ne diye küçültme ameliyatı denilen bir operasyon yapilsinki

Tesekkur ederim.. benimde hic degismedi cup ölçüm 36 bedenkende ayniydi 52 bedenkende..

Hala oda da bekliyorum acim ve dehset stres oldum.. bir an once bitsin istiyorum .. sans dileyin bana kizlar.
En güzel kısmı ameliyat sonrası, o rahatlama oh deme kısmı müthişş, az daha dayan canım . Serumdan dolayı ameliyattan çıkınca kuş gibi hafif hissedeceksin :) eve geçince biraz acı ağrı başlıyor çünkü

Hala oda da bekliyorum acim ve dehset stres oldum.. bir an once bitsin istiyorum .. sans dileyin bana kizlar.
Yaaaaa cok heyacanlandima senin adına lutfe korkma bu heyecan mutluluk heyacanı kurtuluş heyecanı inşallah bitecek kurtulacaksin ve bizlerde ardından geliyiru z merak etme sağlıcakla bir sağlıcakla çık o ameliyattan

Back