Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kendinden eriyendi sanırım 2-3 kısımda dikiş baslari vardı onları aldı doktor.

Evr38 corall Annemin doktoru çok kucultursek meme ucu çürüme riski artıyor demişti belki ondandır kizlar

Benim doktorumda aynisini soylemisti ne kadar yukari alir ve kucultursek doku curumesi ve hissizlik orani o kadar artabilir dedi.. en buyuk korkularimdan..

2. Operasyondan yeni fotolari yukledim

Benide izler misiniz ?

Çok daha iyi görünüyor yeni hali. Kalıp gibi değil ama ben de hâlâ dikişlerimde acı hissediyorum

Her yil cektiririm ultrason Evet kist filan hicbirsey yoktu yani degisik yerlerde cekindim sorun yoktu ins iyi gecer ama sıkıldım memelerle igrasmaktan artik

Evet ameliyattan sonra cikan dokular patolojiye gonderildi temiz cikti umarim iyidir fakat yine kesilecek yine ameliyat o da biraz yordu beni

Benimde izlermisiniz

Evet ameliyattan sonra cikan dokular patolojiye gonderildi temiz cikti umarim iyidir fakat yine kesilecek yine ameliyat o da biraz yordu beni
Çok geçmiş olsun canım ama sanki ameliyat olmanla bir ilgisi yokmuş gibi geldi bana yani ameliyat olmasanda o kitle oluşacakmış ya da bunun yanıtını doktorlar veremiyormu? En azından kafanda netlik olur, hem bizde öğrenmiş oluruz

Ya corall bende dün eski sutyenlerimi toparladım bazıları o kadar kaliteli ki truimph marka ve çok kullanmadım, çok kullandıklarımı ayırdım zaten. Ama kime verebilirim bende bilmiyorum. Fikri olan varsa yazsın

Ben iki hafta iç camasir çıdan çıkamadım ama hepsi olacak saniyor insan ama göğüs yapısı na göre degisiyor

Mrb bende sizi ariyordum benimde tek göğüs ucu cökük yarısı sanki curuyecekmis Son anda toparlamis renk değişikliği var nasıl bir operasyon yapıldı cöküklük için. Meme nin dibinde sizinde renk değişikliği varmiydi. Bende gorebilirmiyim. fotolarinizi cökük olduğu için yamuk duruyor benim. His kaybı yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…