• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hissediyormuyum diye bugun ucunu sıktım ama icerlerde biyer cok acidi, insallah gelir. Baktiklarimin hepsinin kahverengi kismi disari dogru ama benimkimde hep ice dogru bi gocme var, sizinkilerde boyle odumu kahverengi kismin alti dolu dolu gergin mi
Bazı Yerler öyle çok kalın deri gibi bazı yerler ince benim. Göğüs ucumun cökük olan kısım kahve rengi kısımda bastırınca altı boş gibi

L lili3333 sen fotoğraf yüklememişsin, nasılsın göğüs ucu dışında seni memnun etmeyen birşey var mı? Büyüklük gibi
Yok büyüklük tam istediğim gibi ama önce büyük gelmişti sisler inince çok iyi oldu. Benim koltuk altına doğru çok fazla büzükler vardı burdada yazmıştım çok üzülüyordum açılacağına hiç inanmıyordum imkanı yok diyordum şimdi tek kat şeklinde kaldı oda açılacak zamanla inşallah. bu durumu yaşayan varsa o büzükler açılıyor üzülmeyin. ama tabi büzük dikildigi için diğer taraflara göre sertlik var

Ya @corall bende dün eski sutyenlerimi toparladım bazıları o kadar kaliteli ki truimph marka ve çok kullanmadım, çok kullandıklarımı ayırdım zaten. Ama kime verebilirim bende bilmiyorum. Fikri olan varsa yazsın
Bana yollayabilirsiniz ... dilerseniz nasil olsa ben daha koca memelerleyim :KK43:@corall @Evrim38

Arkadaşlar 21 şubatta ameliyat 20 şubatta tahlil ve kontrolüm var.Neye bakıyorlar acaba merak ettim.Ameliyat günü de yaklaştıkça burada okuduklarım şeylerden biraz etkilendim galiba.Doktorum binde bir oranında hissizlik olur dedi ama çok sık gibi sanki.Bir de göğsümün içi çok boş gibi ve çatlaklar var ameliyattan sonra diri bir göğüs olur mu yumuşak mı kalır böyle ?

Bugün ameliyat olucak kimdi ? Ismini hatirliyamadim bide carsamba gunu olucak vardi .. bana bak ameliyat gunlerini nasil takip ediyom :)

Çarşamba gunu olucak olan benim ve cok kötüyüm.. her sey ust uste geliyor elemanim isten ayrıldı zahmet edip oncesinde haber bile vermeden suan deli gibi eleman arıyorum.. çözdüm gibi o sorunu şimdilik.. inatla değiştirmedim günümü.. tam biraz rahatlicam herkes üstüme gelmeye basladi kilodan dolayi cok kotu olacaksin biçimsiz duracaksın diye kiloda verince iyice sarkacak diyorlar resmen depresyona soktu herkes el birliğiyle.. ustelik bu sefer vazgecmeyecegim diye ucreti bile yatırdım gecen haftadan. Kafayı yemek uzereyim nolur bi akil verin ya.. bekleyeyimmi sizce biraz daha diyete devam edeyim mi..

Çarşamba gunu olucak olan benim ve cok kötüyüm.. her sey ust uste geliyor elemanim isten ayrıldı zahmet edip oncesinde haber bile vermeden suan deli gibi eleman arıyorum.. çözdüm gibi o sorunu şimdilik.. inatla değiştirmedim günümü.. tam biraz rahatlicam herkes üstüme gelmeye basladi kilodan dolayi cok kotu olacaksin biçimsiz duracaksın diye kiloda verince iyice sarkacak diyorlar resmen depresyona soktu herkes el birliğiyle.. ustelik bu sefer vazgecmeyecegim diye ucreti bile yatırdım gecen haftadan. Kafayı yemek uzereyim nolur bi akil verin ya.. bekleyeyimmi sizce biraz daha diyete devam edeyim mi..
Yaaa hayir erteleme daha fazla kurtul gitsin sonra pisman olucaksin diyim sana ... cok istedigin biseyi bikac olumsuz soz duydun diye hice sayma yillarca bu ani bekledin ve gerceklestir ...bekliyorum sabirsizlikla ..

Bu arada , yanlış anlaşılmaz umarım, ameliyat öncesi çok az kullandığım sutyenlerimi ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndermek istiyorum . İsteyen olursa bana ulaşabilir . 75 D ölçüsünde çamaşırlar .
İ bendd sudeyen bulamiyorum. Dogruduzgun.magazlrda dilerseniz.bna.gonderebikrisnz pardon 75d yszmissinz ben 95 100 c giyuyorum

Son düzenleme:
Merhabalar
Herkes ne kadarda çok biliyor değil mi? İnsanların özeline ne çok müdahale eden bir toplumuz! Ama izin verme, sen kararını vermişsin demekki istiyorsun ve hazırsın. Pişmanlık duyacaksan bu senin pişmanlığın olmalı senin hayatın senin memişlerin ;) gerçekten böyle ama yani pişman olacağnı da hiç sanmam kimse olmamış sen mi olacaksın bu ameliyattan sonra.
Ben kararımı verip günümü kesinleştirdim aylar haftalar geçti ameliyata bir hafta kala annem ve eşim saçma sapan konuşmaya beni vazgeçirmeye çalıştılar buradanda yazmıştım hatta. Yok o kadarda büyük değiller yok şu yok bu. Şimdide tam tersi yorumlar yapıyorlar yani çok güzel olduguna dair ki buna bile gerek yok ben acayip hafifledim. Daha birsürü şey söyleyebilirim ama gerçekten uzatmaya gerek yok sen kaç zamandır istiyorsun bu ameliyatı, ne hissettiğini ne yaşadığını kimse bilemez sen biliyorsun bundan sonrasını da az çok tahmin edersin ve kararını verirsin diyorum. Çok az kaldı pes etme lütfen

Back