- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.681
Benide izlermisiniz2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide izlermisiniz2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Benide izleyebilirmisin merak ettim uç kisimlarini2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Benide izlermisin2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Ya hani devlette ücretsiz olunabiliyor deniliyordu neyse 9000 dense 4000 gene iyi biraz zorlayarak cokaritirim sanırım o kadarBigehan han sanırım dört bin civarı istiyor
İzleyebilir misin beni de?2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Çok daha iyi görünüyor yeni hali. Kalıp gibi değil ama ben de hâlâ dikişlerimde acı hissediyorumOldum ikinci operasyonu yaklasik 2bucuk ay olacak, operasyonu ucunun ice gomuklugu icin olmustum biraz duzeldi ama cok degil, yani uclar hala orantisiz. His kaybim devam ediyor ucunda hic his yok ama kahverengi kismi hissediyorum ama aci var, kahverengi dikis olan kisimlar elime kalip gibi geliyor sizde de boyle oldu mu, benim dikislerim eriyen degildi
Her yil cektiririm ultrason Evet kist filan hicbirsey yoktu yani degisik yerlerde cekindim sorun yoktu ins iyi gecer ama sıkıldım memelerle igrasmaktan artikGecmis olsun ameliyat kaynaklimi bu sorun aceba gozdenmi kacti ... benim basima soyle bisey geldi ameliyat oncesi ultrason cekildi ceken bayan dr hicbisey yok tertemiz dedi raporu o sekil verdi.. ben Allah Allah senelerdir cesitli kistler mevcuttur hep hatta kontrol altindadir dedim sevindimde ama icim hic rahat etmedi arkadasim meme cerrahina gittim dedim bide burda baktiralim ooooo kac cesit ne kistler var hemde cikti biliyorum hicbisey olmamasi imkansiz cunku ... yani diyecegim aceba oncesi de varmiydi ama cozumu vardir canini sıkma cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..
Evet ameliyattan sonra cikan dokular patolojiye gonderildi temiz cikti umarim iyidir fakat yine kesilecek yine ameliyat o da biraz yordu beniAmeliyat sonrası patoloji yapılmamış mıydı? Önemli bir durum değildir umarım . Doku fazla olan memede kist riski de fazla oluyormuş.
Benim ameliyat sonrası patoloji sonuçlarımda fibrokistler tespit edilmişti. Doktor yılda bir mutlaka kontrol ettirmemi söyledi . İhmal etmeyine lütfen kontrollerinizi.
Benimde izlermisinizHissediyormuyum diye bugun ucunu sıktım ama icerlerde biyer cok acidi, insallah gelir. Baktiklarimin hepsinin kahverengi kismi disari dogru ama benimkimde hep ice dogru bi gocme var, sizinkilerde boyle odumu kahverengi kismin alti dolu dolu gergin mi
Çok geçmiş olsun canım ama sanki ameliyat olmanla bir ilgisi yokmuş gibi geldi bana yani ameliyat olmasanda o kitle oluşacakmış ya da bunun yanıtını doktorlar veremiyormu? En azından kafanda netlik olur, hem bizde öğrenmiş oluruzEvet ameliyattan sonra cikan dokular patolojiye gonderildi temiz cikti umarim iyidir fakat yine kesilecek yine ameliyat o da biraz yordu beni
YaBu arada , yanlış anlaşılmaz umarım, ameliyat öncesi çok az kullandığım sutyenlerimi ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndermek istiyorum . İsteyen olursa bana ulaşabilir . 75 D ölçüsünde çamaşırlar .
Ayrı bir sayfa mı oluştursak acaba , güvenli olur mu ki ?Yacorall bende dün eski sutyenlerimi toparladım bazıları o kadar kaliteli ki truimph marka ve çok kullanmadım, çok kullandıklarımı ayırdım zaten. Ama kime verebilirim bende bilmiyorum. Fikri olan varsa yazsın
:) napalımGiymelere kıyamadığım victoria secret bile var yaa
Yeni başlık uygun gibi o zaman:) napalım
sen bişeyler ayarla o zaman
Ben iki hafta iç camasir çıdan çıkamadım ama hepsi olacak saniyor insan ama göğüs yapısı na göre degisiyorMeraklı seni:) bu kısa sürdü, eşim tutturdu sen ameliyatlısın dolaşma diye önümü kesti gıcık oldum:) ama bundan sonrakinde elim boş dönmem umarım. Eve gideyim bakayım memişler morarmadıysa iyi:)
Yalnız alışveriş yapmasamda kendimi çok iyi hissettim, hepsini alabilirim istersem modundaydım. Şey gibi: hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı der gibi. Bir zamanlar koca memişli bir kadın vardı hiçbirini alamıyordu şimdi memişleri kücüldü istediğini alabilir :))) canınıza okuycam:))
Mrb bende sizi ariyordum benimde tek göğüs ucu cökük yarısı sanki curuyecekmis Son anda toparlamis renk değişikliği var nasıl bir operasyon yapıldı cöküklük için. Meme nin dibinde sizinde renk değişikliği varmiydi. Bende gorebilirmiyim. fotolarinizi cökük olduğu için yamuk duruyor benim. His kaybı yok bendeOldum ikinci operasyonu yaklasik 2bucuk ay olacak, operasyonu ucunun ice gomuklugu icin olmustum biraz duzeldi ama cok degil, yani uclar hala orantisiz. His kaybim devam ediyor ucunda hic his yok ama kahverengi kismi hissediyorum ama aci var, kahverengi dikis olan kisimlar elime kalip gibi geliyor sizde de boyle oldu mu, benim dikislerim eriyen degildi