• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

riseros riseros Hiç takma kimseyi ameliyatıni ol ve Kurtul agirliklardan.Tamamen iyileştikten sonra diyetisyenle uzun vadede kilo verirsen hiç de sarkmaz. Hızlı kilo alıp verme boşaltıyor memeyi. Senin ne yaşadığını kimse bilemez haberlerini bekliyoruz.

misstk misstk Çatlaklar kalicak ama eskisi gibi rahatsız etmez. Tabi daha diri ve çok dik oluyor göğüsler ama gerçekçi olmak lazım ameliyatın ödemi inince normal kivama geliyor silikonlu gibi durmuyor. Doğal normal büyüklükte bir meme nasılsa öyle oluyor füze gibi değil.

Çarşamba gunu olucak olan benim ve cok kötüyüm.. her sey ust uste geliyor elemanim isten ayrıldı zahmet edip oncesinde haber bile vermeden suan deli gibi eleman arıyorum.. çözdüm gibi o sorunu şimdilik.. inatla değiştirmedim günümü.. tam biraz rahatlicam herkes üstüme gelmeye basladi kilodan dolayi cok kotu olacaksin biçimsiz duracaksın diye kiloda verince iyice sarkacak diyorlar resmen depresyona soktu herkes el birliğiyle.. ustelik bu sefer vazgecmeyecegim diye ucreti bile yatırdım gecen haftadan. Kafayı yemek uzereyim nolur bi akil verin ya.. bekleyeyimmi sizce biraz daha diyete devam edeyim mi..
Ameliyat öncesi boyle caydirici dusunceler beynini kemiriyor insanin..Direncin kirilmasin Anlattiklarina gore suan hayatinda bu ameliyattan daha oncelikli bisey olamaz.Bahane bulmayi birak :) Ameliyattan bir gun oncesiydi nasil darlandim aksam attim kendimi sokaga parkta bir saat yuruyus yaptim kendimle savastim vazgecmemek icin hayatimda ic sesimle en fazla mucadele ettigim andı diyebilirim..Ama sonucta ben kazandim ve mutluyum :) Ameliyatini bekliyorum hadi bizi hayal kirikligina ugratma

Memede bir problem varsa ultrasonda belli oluyor mu, yoksa mamografi mi cektirmek lazim
Hem mamografi hem ultrsaon ameliyattan once mutlaka cektirin yaşıniz kac olursa olsun. Bir tanidigim genc kiz meme kucultme ameliyati olmustu oncesinde cekinmemisti ultrason mamogrfi amelytattan sonra ele kitle filan geldi akinti fln devam etti .. bunlari hep kucultme ameliyatinin komplikasyonu olarak dusundu doktoru ama aylar sonra iyilesmeyince ortaya cikti ki kanserli tumormus..Yani ameliyat yaniltici oldu gec teshis konuldu..

Eylulxxx Eylulxxx Bana sadece ultrason dedi doktor ben mamografi de cektireyim kontrol amaçlı dedim KETEM e gittim. Mamografi için yaşımın küçük olduğunu (36) söyledi ekstra bir durum olursa ancak belli yaşın altina çektiklerini söyledi. Senden istedi sanırım doktorun değil mi?
Ben zaten 40 ustu oldugum daha once de yaptiriyordum. yillik meme kontrolumu yaptirdim mamografi ve ultrason cekiminden sonra plastik cerraha gittim

Merhabalar
Herkes ne kadarda çok biliyor değil mi? İnsanların özeline ne çok müdahale eden bir toplumuz! Ama izin verme, sen kararını vermişsin demekki istiyorsun ve hazırsın. Pişmanlık duyacaksan bu senin pişmanlığın olmalı senin hayatın senin memişlerin :KK66: gerçekten böyle ama yani pişman olacağnı da hiç sanmam kimse olmamış sen mi olacaksın bu ameliyattan sonra.
Ben kararımı verip günümü kesinleştirdim aylar haftalar geçti ameliyata bir hafta kala annem ve eşim saçma sapan konuşmaya beni vazgeçirmeye çalıştılar buradanda yazmıştım hatta. Yok o kadarda büyük değiller yok şu yok bu. Şimdide tam tersi yorumlar yapıyorlar yani çok güzel olduguna dair ki buna bile gerek yok ben acayip hafifledim. Daha birsürü şey söyleyebilirim ama gerçekten uzatmaya gerek yok sen kaç zamandır istiyorsun bu ameliyatı, ne hissettiğini ne yaşadığını kimse bilemez sen biliyorsun bundan sonrasını da az çok tahmin edersin ve kararını verirsin diyorum. Çok az kaldı pes etme lütfen

Slm gerçekten çok doğru demişsin
Kime ne bence kimseyi takmayın nasıl mutlu olacaksınız demişlerdi dersiniz
Lütfen üzülmeyin moral çok önemli herşey de vardır bir hayır ama mutlu olacağınız kesin
Bu tarz insanları silin hayatınızdan ;)

Haber yokmu malefiz87 malefiz87 bende heyecanla bekliyorum...
Ben burda ameliyata giren girecekler icin cok heyecanlaniyorum guzel haberleri bekliyorum onlarla gün sayiyorum herzaman duami gonderiyorum bu duygu heyecan sizddede oluyomu :) insallah cok iyidir mutludur daha simdiden malefiz87 malefiz87
Bende heyecanlanıyordum ama ameliyattan sonra heyecan azaldı serap:)))
Çünkü eminimki bir sorun çıkmayacak

Eylulxxx Eylulxxx Bana sadece ultrason dedi doktor ben mamografi de cektireyim kontrol amaçlı dedim KETEM e gittim. Mamografi için yaşımın küçük olduğunu (36) söyledi ekstra bir durum olursa ancak belli yaşın altina çektiklerini söyledi. Senden istedi sanırım doktorun değil mi?
Sen yeni ameliyat oldun mamografi cektiremezsin bildiğim kadarıyla cnm patlatirsin dikişleri dikkat et

Back