• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya kızlar bugün gıttıgım doktor baktı çok büyük degıl ama sarkmış dedı kilo vereceksin dedi boyum 1.68 felan kilom 71 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum uç beş kilo için engelmi anlamadım sizler kaç kiloda oldunuz ameliyatınızı

Kaç kilo vermem lazım dedim onu ben bilemem diyor çokta ilgilenmedi basından savar gibi davrandı

Ya kızlar bugün gıttıgım doktor baktı çok büyük degıl ama sarkmış dedı kilo vereceksin dedi boyum 1.68 felan kilom 71 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum uç beş kilo için engelmi anlamadım sizler kaç kiloda oldunuz ameliyatınızı
Engel değil tabi çok fazla kilon yokki hangi doktora gittin ?

Yok artik sacmalamis gercekten .. burda en yüksek kiloyla bu ameliyati olacak olan benim sanirim vermem gereken 20 25 kilo daha var en azindan.. ve doktorumda gittigim bir cok doktorda bu halde yuruyus bile sana iskence olur diyerek bu ameliyati olmanin mantikli olacagini soyledi.. en azindan spor yapabilecegim.. ki senin oyle abarti bir kilon yok. Hatta bence kilon yok :) daha ilgili bir doktora git.. ama belki zayiflarsan daha guzel olacagini kastetmiş olabilir

Yok artik sacmalamis gercekten .. burda en yüksek kiloyla bu ameliyati olacak olan benim sanirim vermem gereken 20 25 kilo daha var en azindan.. ve doktorumda gittigim bir cok doktorda bu halde yuruyus bile sana iskence olur diyerek bu ameliyati olmanin mantikli olacagini soyledi.. en azindan spor yapabilecegim.. ki senin oyle abarti bir kilon yok. Hatta bence kilon yok :) daha ilgili bir doktora git.. ama belki zayiflarsan daha guzel olacagini kastetmiş olabilir
Bende hangi sikayet icin gittiysem memelerimi sebep gosterdiler nefes darligindan spor yapamaz hale gelmistim koah ve astim var ailede korktum hastanede tum testler nefes testi vs.. yapildi hersey temiz doktorun dedigi bian önce kurtul onlardan :) fizige bak memelere bak :) zaten ameliyat olanlarda daha motive oluyo guzel kucuk memeler kilolarida veriyolar gozlemledigim yani diyecegim o ki doktor sizi aleni sekilde basından savmış ... ama pes etme.. C Cyn06

İlk randevu mu 26 şubat yoksa ameliyat günü mü, çok hızlı oldu:) hayırlısı diyorum
Daha ilk randevu once ozan beye gittim sisli etfalde ama 9000 tl dedi veremem o kadar bu sebeple devlette olmak istyorum bilghane hanıma gidecem o da çok isterse nurettin beye gidecegim artik bakalim hangisine olacak

Bunu Keçiören de ki doktor dedi sanırım. Çok yoğun bir hastane başından savmis canım. Anneme iyice zayifla içi boşalsin sırtına ağrı yapmaz diyen doktor biliyorum :) Bazıları tuhaf hakikaten. Burak Kaya diye bı doktordan bahsediyorlardı burda devlette ama hangisinde hatırlayamadım. Onu bir araştır istersen çok memnunlardi

Back