Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anketi bilmiyorumda bir nöbet çizelgesi hazırlayalım diyorum, ameliyattan bir gün önce biri, ameliyat günü kaçmasın diye başka biri şeklinde. Uzak muzak gelicez mecbur @srpsgr :)
Eger yine korkar ameliyat olmazsa admin banlasin serapi bidaha burya giremesin.. gitsin toparlayici buyuk beden sutyen tavsiye forumlarina takilsin :))) @srpsgr

ailemm şimdi gördüm çok geçmiş olsun. Üzülme bunlar ufak sorunlar çoğu kişi yaşıyor ama düzeliyor biliyorsun.

Sağol cnm bende resimlerimi koymak istiyorum ama annem izin vermiyor ya (
Eşim garibim sesi bile çıkmıyor çok üzgün durumuma detay bilmediği için geçmeyecek sanıyor
Bende biliyorum geçiçek ama psikolojim çok bozuldu bugün aile hekimime gittik pansuman yapıldı oda fito krem bide dextrocin diye bir krem verdi ama doktoruna tinerde sor dedi doktorum ameliyat da görüşemedim
Bu kremleri kullanan varmı

Direnler çıkarken çok acıyor mu

Ben de diren çıkarken gıdıklandım çok değişik bir his açıma olmuyor İçin boşalıyor gibi ama gıdı gıdı yapılıyor sanki komik hiç korkma bende ondan çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum sende rahat ol cnm şimdiden geçmiş olsun :))

Ameliyat sütyeninde önereceğiniz marka var mı arkadaşlar.Doktoru aradım medikalciden tedarik ediyoruz ücreti 300 tl dedi.Daha iyi markaların sütyenleri daha uygun internetten baktım

Benim doktorum decotlan Dan aldırdı çok güzel 99 tl resmini atarım istersen cnm
Aynı işlev dedi çok para vermeye gerek yok sağolsun :))

Ben kullanmadım hiç bilmiyorum ama Deren2013 buna benzer şeyler yaşamıştı buralardaysa cevap verir.

Eylül senin doktor hangi hastanede? Ve ücret ve işleyişle ilgili bilgi verir misin ozelden? Bir arkadaşım için. Ben de Ankaradayim

Evet bıraktım ara verdim umarım daha iyi olucak
Sabır sabır ya sabır ama herşeye değer bu halleri bile Harika
Sigaraya ara vermen iyi olmuş.Bence kan dolasimini arrirmak icin her gün tempolu yuruyus yap ve duş al. Moralini bozma nasilsa iyilesecegini sen de biliyorsun. Benim doktorum sadece antibiyotik krem vermisti kremlerin iyilesmeye etkisi yok sadece enfeksiyon kapmasini engellemek ve dikis yerleri yumusak tutmak icin dedi. Pansuman yarali bolgeyi tahris ederek iyilesmeyi geciktiri dedi..gun asiri dus al ve antibiyotikli kremi kullan dedi canim.Duş alinca sabun zaten dezenfekte ediyor dikisleri fazla kurcalama kendi kendine iyilesecek biraz sabir

Merhaba bende sekiz aay önce ameliyat oldum biraz zorluydu sürec sag meme basinin altinda kist olustu 've agri sızı yapiyor ayrica sag meme altinda dikislere yakin kisimlarda sertlikler var gidip ultrason yaptirmam lazim korkuyorum yag nekrozumu oldum acaba yoksa kistmi ne bilmiyorum korkuyorum gitmeye elime geliyor

Sağol cnm inş geçiçek sabır sadece

Ameliyata karşı sıfır korku ama diren çıkarken acıyacak diye aklım çıkıyor

Ameliyat için tavsiyenizle önden düğmeli pijama aldım bir tane vardı bir de yedek aldım.Doktor 2 bazen 3 gün kalınıyor hastanede dedi.Medikal sütyeni de kendisi ayarlayacak galiba medikalci ile görüşüp çünkü yolladıklarımı uygun bulmadı ve denemeden alma dedi.Şu an tek sıkıntım sigara aşırı seviyorum içmeyi umarım ameliyattan sonra bırakabilirim çünkü bir pakete yakın içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…