- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.581
Çok geçmiş olsun. 2,5 ay oldu benim de23 ocak ta oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. 2,5 ay oldu benim de23 ocak ta oldum
Tesekkur ederim cokkkkkk cokkk insallahhhh okadar istemene ragmen senelerdir sendemi olamiyosun cesitli sebeplerdenn gercektenmi ..Yaaa sacmalamazmisin.. demek ki zamani değil.. herkesin , herşeyin bir zamanı vardir ben buna inanırım. Dogru zaman geldiğinde kendini coktan o ameliyattan uyanmış olarak bulacaksın zaten.. bu benim icinde gecerli.. bak mesela bunu benim gibi hic birseyden korkmadigi halde 10 yili askin süredir bu ameliyattan kaçan bir kadin söylüyor düşün.. ironik aslinda.. bak sana diyorum ama benimde hala zamanim degil sanki .. kasimdan beri ya bi aksilik oluyor ya sacma sapan sebeplerle ben erteliyorum.. ama hep bir olumsuzluk durumu.. son zamanlarda da kiloya taktim mesela.. hoş ben burun ameliyatimda da bunu yaptim çok alakasiz bir zamanda kendimi hastanede ameliyata girerken buldum.. :)) sen cesur bi kadinsin kendini bu sekilde düşünerek olumsuzluga itme..
Ben de bitiremiyorum canım ya dr bir ikiden bisey olmaz dedi eşimle kahve sohbetimiz olur akşamları içtikçe iceriz o yuzden ben bırakınca eşim üzüldü iyi yaptın falan dese de sonra dr a gittiğimizde kendi sordu bir iki tane içse bisey olur mu diye saka gibi ya olmaz dedi ama mutlaka olur dolaşım problemi yaratıyor nihayetinde inşaallah son iki hafta hiçbir şekilde içmem@ailemm sigara olayını tamamen bitirebilrsen sorun kalmaz gibi![]()
Yani benim anladıgım bazılarında bir iki tane içmek olumsuz etkilemiyor bazılarındada sorun oluyor yara iyileşmiyor kötüye gidiyor vs. Sen hangi tarafta olacaksın bunu bilmiyorsan eğer önceden birşey yaşamadıysan ilk on gün içmemeye çalış ama zordur tabi anlıyorum sonuçta insan bağımlı oluyor sigaraya. Mesela ben dün gayet iyi idare ettim okulda iyiydim falan ama eve geldim dikişler sızlıyor, yanmalar zonklamalar tabiki ağrı acı oluyor çok kolay bir ameliyat değil, uzun sürüyor iyileşmesi. Çok yürüyüp birşeylerle uğraştıgmda akşama acısını çekiyorum ben ama dayanılmaz değil tabi. Çekmeyenlerde varmış buradan okuyoruz ama bana kalırsa o kadar kesi olacak öyle düşün ölç tart sigaraya veda et derim ben :*Ben de bitiremiyorum canım ya dr bir ikiden bisey olmaz dedi eşimle kahve sohbetimiz olur akşamları içtikçe iceriz o yuzden ben bırakınca eşim üzüldü iyi yaptın falan dese de sonra dr a gittiğimizde kendi sordu bir iki tane içse bisey olur mu diye saka gibi ya olmaz dedi ama mutlaka olur dolaşım problemi yaratıyor nihayetinde inşaallah son iki hafta hiçbir şekilde içmem
Canım benim 90dd-95dd arası değişiyordu. 80B oldum şimdi. Teşekkür ederimSiz hangi cuptan hangisine indiniz acaba çok beğendim ölçülerinizi resmen hayalimdeki gibi
Bilemedim ama görüşmeden sonra karar verirsin belki çok içine siner güven verirkızlar randevu aldığım doktor uzmanlığı iki yıl önce almış.Henüz göğüs küçültme yapıp yapmadığını bilmiyorum.Randevuya gittiğimde sorucam. Tereddüt etmelimiyim diye kende kendime soruyorum. Sizler ne dersiniz
Harika sevindim senin adına.doktorun iyi görünüyor yorumlarda iyi. Sen de guvendiysen ne güzelKızlar dr hamit baki duruya muane oldum haftaya ameliyata gidecem dr iyi aslında tecrübeli birine benziyor faiş fiyatlarda vermiyor bir saat konuştu benle açıkma yaptı önceki ameliyatların fotolarını gösterdi gayet iyi yapmıstı ama ona ameliyat olan kimse varmı acaba birde hastası olan biriyle konuşsam içim rahat edecek yardım edin yaa ne olur
İnşallah canım ama araştırıyorum hala bir hastasına denk gelseydim tam emin olacaktımHarika sevindim senin adına.doktorun iyi görünüyor yorumlarda iyi. Sen de guvendiysen ne güzel
Forumda o doktoru arattırınca birşeyler çıkıyor baktın mı?İnşallah canım ama araştırıyorum hala bir hastasına denk gelseydim tam emin olacaktım
Ne kadar dedi küçültme ameliyatınaKızlar dr hamit baki duruya ameliyat olan kimse varmı ??? Beylikdüzü medilayf hastanesinde şimdi dr.
6000 tl dedi canım bu günde erdem keskine gidecem kadı köyde tam kararımı verecem ona göre artıkNe kadar dedi küçültme ameliyatına
Vallaha canım ben 5 aydır istanbul devlette iyi doktor arıyorum ama malesef bulamadım umarım sen bulursunSelam.kızlar bir hafta dan beri dir gata dan mahmut özgül den randevu almaya calisiyordum maalesef ki randevusu yoktu istagramdan bulup iletisme geçip sordum cevap geldi özel e geçmiş elimdeki doktor listesi böylelikle azalmaya başladı lütfen bana istanbulda devlette olup işi iyi olan bir doktor onerin hadi bende kurtulayim bu tiplerden de bende sevineyim biran önce