- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.501
Nereye kime olacksiniz peki bizlere de fikir olsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime ameliyat olacaksınız ?Selam hanımlar ben de ameliyat için gün aldım 21 Şubat beni neler bekliyor çok merak ediyorum forum çok karışık ameliyat sonrası deneyimini yazacak kimse yok mu ??? Ne yapmalı ne yapmamalı hastaneye neler götürmeliyim.2 gün kalınacak dedi doktor hem heyecanlı hem meraklıyım.
Aldım izlemeye
Tesekkurler bende pazartesi gorusmeye gidicem .. heyecanliyim yine :)
O evlenirkenki foto ondan ustune 3 bebe ekledim 1 bucuk kilo cıktı
Haberlerini bekliyoruzBende F takiyorum sabah doktor gorusmem var heyecanliyim bende umarim hersey cok guzel olur senin icinde kurtuluruz bu yuklerden optum iyi geceler
Onden dügmeli pijama hastanede verilmeyecek se sporcu sudyen ıslak mendil havlu, corap, terlik, tarak toka sart kafam cadı gibi olmystu sana söyleyeceklerdir zaten aklıma gelenler bunlar. Birde cıksta gitmen için onden fermarlı swit filan al kolay olsunSelam hanımlar ben de ameliyat için gün aldım 21 Şubat beni neler bekliyor çok merak ediyorum forum çok karışık ameliyat sonrası deneyimini yazacak kimse yok mu ??? Ne yapmalı ne yapmamalı hastaneye neler götürmeliyim.2 gün kalınacak dedi doktor hem heyecanlı hem meraklıyım.
Merhaba, hastane çantanı hazırlarken önden düğmeli pijama ve terlik çok önemli, giderkende yine gömlek gibi birşey giyip gitki dönerken rahat edersin ya da yanına alırsın. Şarj aleti önemli tabi:)Selam hanımlar ben de ameliyat için gün aldım 21 Şubat beni neler bekliyor çok merak ediyorum forum çok karışık ameliyat sonrası deneyimini yazacak kimse yok mu ??? Ne yapmalı ne yapmamalı hastaneye neler götürmeliyim.2 gün kalınacak dedi doktor hem heyecanlı hem meraklıyım.
MerhabaBen 6 kilo doku çıkarılan bayanı cok merak ediyorum.Ameliyat kaç saat sürdü.Süreç onun icin nasıl ilerledi.Kaç cup sutyenkullaniyordu.Şimdi kaça düştü
Geçmiş olsun, çok sıkıntı çekmişsiniz ama sonucun sizi mutlu etmesi süper. Memnun olmayan yok gibi bu ameliyattan sonra. Gönül isteerdiki bizde doğuştan b cup olalım milyonlarca kadın gibiMerhaba
Zorlu bir surecti ameliyatim odadan cikarken 10 30 du odaya geldigimde 15 ti. Once ozel bir sutyen kullaniyordum cok kotu durumdaydim simdi 80 c oldu. Iyilesme yaklasik 3 ay surdu malum dikisler fazla bazi noktalarda ip reaksiyonu gerceklesti ve ciddi anlamda akinti oldu akintilar azaldi derken yag nekrozu oldu sag taraf iyiydi sadece sol tarafta problem oldu surekli doktor kontrolundeydim doktorun dediklerini birebir yaptim simdi o kadar rahatim ki değdiğini düşünüyorum
çoookkk geçmiş olsun. öncesi ve sonrası fotoğrafınız varmı. Sigara içiyormuydunuzMerhaba
Zorlu bir surecti ameliyatim odadan cikarken 10 30 du odaya geldigimde 15 ti. Once ozel bir sutyen kullaniyordum cok kotu durumdaydim simdi 80 c oldu. Iyilesme yaklasik 3 ay surdu malum dikisler fazla bazi noktalarda ip reaksiyonu gerceklesti ve ciddi anlamda akinti oldu akintilar azaldi derken yag nekrozu oldu sag taraf iyiydi sadece sol tarafta problem oldu surekli doktor kontrolundeydim doktorun dediklerini birebir yaptim simdi o kadar rahatim ki değdiğini düşünüyorum
Onden dügmeli pijama hastanede verilmeyecek se sporcu sudyen ıslak mendil havlu, corap, terlik, tarak toka sart kafam cadı gibi olmystu sana söyleyeceklerdir zaten aklıma gelenler bunlar. Birde cıksta gitmen için onden fermarlı swit filan al kolay olsun
Merhaba, hastane çantanı hazırlarken önden düğmeli pijama ve terlik çok önemli, giderkende yine gömlek gibi birşey giyip gitki dönerken rahat edersin ya da yanına alırsın. Şarj aleti önemli tabi:)
Valla ben bunların dışında birsürü şey götürdüm diş fırçası, krem, tarak, toka gibi ama narkozun etkisiyle hiçbirini kullanacak hal yoktu paçoz bi şekilde eve geldim:))
Şimdiden iyi şanslar dilerim umarım çok iyi geçer
İlk 10 gün birileri olacakmış yaninda yeterli bence. 10 gün sonra epey toparlanır ilgilenebilirsin bebeğinle. Yine de olabildiğince az ve kontrollü almaya çalış. Şimdiden geçmiş olsunBir de bilen arkadaşlar benim 1 yaşında kızım var ameliyattan ne kadar zaman sonra kucağıma alabilirim.Doktor istediğin zaman al dedi ama burada okuduklarımdan korktum.Kucak isteyen bir bebek değil ama yatağına yatırıp kaldırırken mecbur kaldıracağım.İlk 5 gün yanımda kayınvalidem olacak sonra 5/6 gün de annem kalacak.
İlk 10 gün birileri olacakmış yaninda yeterli bence. 10 gün sonra epey toparlanır ilgilenebilirsin bebeğinle. Yine de olabildiğince az ve kontrollü almaya çalış. Şimdiden geçmiş olsun
geçmiş olsun.Şimdi nasılsın.beni izlemeye alırmısınBenide izlemeye alırmısın
Benim sorunsuz giderken Meme ucundan alta giden dikişlerimde damar tıkanıklığı olmuş oksijen gitmiyormuş biraz uzun olucak iyileşme dedi dün doktorum moral sıfır((
İzledim seni bakabilirsin fotoğraflara. Ben kendi adıma aşırı memnunum :)İyi ki varsınız aylarca bu forumu takip ettim sonra karar verdim çünkü herkes memnundu.ameliyat olunca da Öncesi sonrası atarım.