• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat için tavsiyenizle önden düğmeli pijama aldım bir tane vardı bir de yedek aldım.Doktor 2 bazen 3 gün kalınıyor hastanede dedi.Medikal sütyeni de kendisi ayarlayacak galiba medikalci ile görüşüp çünkü yolladıklarımı uygun bulmadı ve denemeden alma dedi.Şu an tek sıkıntım sigara aşırı seviyorum içmeyi umarım ameliyattan sonra bırakabilirim çünkü bir pakete yakın içiyorum
Evr38 Evr38 siğarayı duymasın :))

Selam kizlar cok güldürdünüz beni anket heeee :))) dünden beri müthiş bi mide agrim vardi bugün kardesim icin gittik kan verdik , ogleden sonra tekrar sonuc icin gidecektik bnde o sirada cengizhan beyin orda oldugunu ogrendim ..sonucu aldik kardesimin doktoruyla gorustuk kardesimin isleri bitti ... ben cengizhan beye kayit actirdim siram geldi iceri girdim sadece dunden beri mide agrisi ve sikayetimi anlattim oda stres kaynakli mide atagi oldugunu ilaclari 1 ay kullanmami soyledi biraz sohbet ettik ben memeyle ilgili tek kelime edemedim :( yani bi hevesle kendimi kandiriyorum is ciddiyete binince stres oluyorum galiba ... burda kötü örnek olmamak adına daha fazla icimdekileri yamicam :( Eylulxxx Eylulxxx dediği gibi bende koca memeliler yada korkaklar diye bi konu acayim :) buraya yakışmiyorum :(

Selam kizlar cok güldürdünüz beni anket heeee :))) dünden beri müthiş bi mide agrim vardi bugün kardesim icin gittik kan verdik , ogleden sonra tekrar sonuc icin gidecektik bnde o sirada cengizhan beyin orda oldugunu ogrendim ..sonucu aldik kardesimin doktoruyla gorustuk kardesimin isleri bitti ... ben cengizhan beye kayit actirdim siram geldi iceri girdim sadece dunden beri mide agrisi ve sikayetimi anlattim oda stres kaynakli mide atagi oldugunu ilaclari 1 ay kullanmami soyledi biraz sohbet ettik ben memeyle ilgili tek kelime edemedim :KK43: yani bi hevesle kendimi kandiriyorum is ciddiyete binince stres oluyorum galiba ... burda kötü örnek olmamak adına daha fazla icimdekileri yamicam :KK43: Eylulxxx Eylulxxx dediği gibi bende koca memeliler yada korkaklar diye bi konu acayim :) buraya yakışmiyorum :KK43:

Bir gün muhakkak sen de olacaksın bu ameliyatı tavsiyem yaz gelmeden ol ki yaza kadar iyileşsin ben 21 şubatta olunca sana yazarım olacakları ben çok ameliyat oldum safra kesesi,burun,sezeryan onun için pek ameliyat Korkum yok.Senin fotoğrafın var mı ?

Bir gün muhakkak sen de olacaksın bu ameliyatı tavsiyem yaz gelmeden ol ki yaza kadar iyileşsin ben 21 şubatta olunca sana yazarım olacakları ben çok ameliyat oldum safra kesesi,burun,sezeryan onun için pek ameliyat Korkum yok.Senin fotoğrafın var mı ?
Tesekkur ederim insallahh..ben hic ufacik operasyon dahi gecirmedim bikere ufacik bi dolgu yaptirdim oda ignesiz uyusturmadan yaparsaniz dedim discim yapti bide endoskopi olmustum oda uyusturmadan hatta doktor herkez once uyusturmami ister ilk kez biri uyusturmadan yapabiliyomusunuz diye sordu diye bana gulmuştu ...resim burdayokda atiyim sana

Selam kizlar cok güldürdünüz beni anket heeee :))) dünden beri müthiş bi mide agrim vardi bugün kardesim icin gittik kan verdik , ogleden sonra tekrar sonuc icin gidecektik bnde o sirada cengizhan beyin orda oldugunu ogrendim ..sonucu aldik kardesimin doktoruyla gorustuk kardesimin isleri bitti ... ben cengizhan beye kayit actirdim siram geldi iceri girdim sadece dunden beri mide agrisi ve sikayetimi anlattim oda stres kaynakli mide atagi oldugunu ilaclari 1 ay kullanmami soyledi biraz sohbet ettik ben memeyle ilgili tek kelime edemedim :KK43: yani bi hevesle kendimi kandiriyorum is ciddiyete binince stres oluyorum galiba ... burda kötü örnek olmamak adına daha fazla icimdekileri yamicam :KK43: Eylulxxx Eylulxxx dediği gibi bende koca memeliler yada korkaklar diye bi konu acayim :) buraya yakışmiyorum :KK43:
Uzulme..demek ki hazir degilsin.iç dunyani hislerini biz bilemeyiz.Stresini yadirgiyoruz sasiriyoruz belki ama insanlar cok daha tuhaf korkulara sahip olabiliyorlar.Bir sure bu konuyu aklindan cikarman senin ici iyi olur .ne zaman istersen ameliyat olabilecegini bu sorundan kurtulabilecegini biliyorsun nasilsa..Dermansiz dert degil sonucta.Kendini kötü hissetme ben ameliyat olmani cok isterdim bu surecte burdan sana destek olmayi ameliyatini beklemeyi sonrasin da ayilmani iyilesmeni vs takip etmeyi yaninda olmayi vs...Bir gun ameliyat olursan haberim olsun..benim de artik bu baslikta paylasacagim bisey kalmadi :) herkese paylasimlari guzel sohbetleri icin tesekkurederim..Ben bu forumdan yararlandigim gibi ..bir borc olarak kendi deneyimlerimi ameliyat olmayi arzu edenlerle paylastim umarim birilerine faydasi olmustur, olur.. Hoscakalin..Sevgiler :KK200:

Uzulme..demek ki hazir degilsin.iç dunyani hislerini biz bilemeyiz.Stresini yadirgiyoruz sasiriyoruz belki ama insanlar cok daha tuhaf korkulara sahip olabiliyorlar.Bir sure bu konuyu aklindan cikarman senin ici iyi olur .ne zaman istersen ameliyat olabilecegini bu sorundan kurtulabilecegini biliyorsun nasilsa..Dermansiz dert degil sonucta.Kendini kötü hissetme ben ameliyat olmani cok isterdim bu surecte burdan sana destek olmayi ameliyatini beklemeyi sonrasin da ayilmani iyilesmeni vs takip etmeyi yaninda olmayi vs...Bir gun ameliyat olursan haberim olsun..benim de artik bu baslikta paylasacagim bisey kalmadi :) herkese paylasimlari guzel sohbetleri icin tesekkurederim..Ben bu forumdan yararlandigim gibi ..bir borc olarak kendi deneyimlerimi ameliyat olmayi arzu edenlerle paylastim umarim birilerine faydasi olmustur, olur.. Hoscakalin..Sevgiler :KK200:
Tesekkur ederim❤ keske simdi yanimda olsaydin bu konuda icinden cikilmaz bi durumda oluyorum :(

Ameliyat sütyeninde önereceğiniz marka var mı arkadaşlar.Doktoru aradım medikalciden tedarik ediyoruz ücreti 300 tl dedi.Daha iyi markaların sütyenleri daha uygun internetten baktım
Bu mesaja cevap vermek zorunda hissettim kendimi :)) fiyatlar 250 ve yukarısı olur. 99a aldım gibi bir yorum okudum. O sporcu sütyeni göğüs şeklinde bozukluk yapar kesinlikle alma. Doktorunun önerdiği yada kendin bulduğun bir MEDİKALCİDEN al. Ama asla ünlü markaların bile sporcu sütyenlerini alma. Ameliyat sonrası korse sütyen olarak internette aratırsan fiyat aralığını o şekilde görürsün seni izlemeye alıyorum bak benim sütyenime. Öpçükler :*

Merhaba 72 kilo ile girdim boyum 155 genel anlamda memnun kaldım istediğim her saat ulasabildim agrım sızım olmadı sormak istedin bişey olursa yardımcı olurum

Yok aslinda benim ilk siralarimdaki doktorlardandi kendisi ama aşırı soğuk geldi bana.. istanbulda olduğum icin tel ile iletisim kurmak istedim ama zahmet edip konusmadi whatsapptan döndü onda da kestirip atti zaten..

Bu mesaja cevap vermek zorunda hissettim kendimi :)) fiyatlar 250 ve yukarısı olur. 99a aldım gibi bir yorum okudum. O sporcu sütyeni göğüs şeklinde bozukluk yapar kesinlikle alma. Doktorunun önerdiği yada kendin bulduğun bir MEDİKALCİDEN al. Ama asla ünlü markaların bile sporcu sütyenlerini alma. Ameliyat sonrası korse sütyen olarak internette aratırsan fiyat aralığını o şekilde görürsün seni izlemeye alıyorum bak benim sütyenime. Öpçükler :*

M&S görmüştüm güzel bir ameliyat sonrası sütyeni ama doktor denemeden alma dedi bulunduğum şehirde mağazası yok internetten aşacaktım en iyisi doktorun tavsiyesi olan medikalciden almak galiba.

Siz hangi cuptan hangisine indiniz acaba çok beğendim ölçülerinizi resmen hayalimdeki gibi

Yaaa sacmalamazmisin.. demek ki zamani değil.. herkesin , herşeyin bir zamanı vardir ben buna inanırım. Dogru zaman geldiğinde kendini coktan o ameliyattan uyanmış olarak bulacaksın zaten.. bu benim icinde gecerli.. bak mesela bunu benim gibi hic birseyden korkmadigi halde 10 yili askin süredir bu ameliyattan kaçan bir kadin söylüyor düşün.. ironik aslinda.. bak sana diyorum ama benimde hala zamanim degil sanki .. kasimdan beri ya bi aksilik oluyor ya sacma sapan sebeplerle ben erteliyorum.. ama hep bir olumsuzluk durumu.. son zamanlarda da kiloya taktim mesela.. hoş ben burun ameliyatimda da bunu yaptim çok alakasiz bir zamanda kendimi hastanede ameliyata girerken buldum.. :)) sen cesur bi kadinsin kendini bu sekilde düşünerek olumsuzluga itme..

Yok aslinda benim ilk siralarimdaki doktorlardandi kendisi ama aşırı soğuk geldi bana.. istanbulda olduğum icin tel ile iletisim kurmak istedim ama zahmet edip konusmadi whatsapptan döndü onda da kestirip atti zaten..
Evet biraz havalı ama iyi Bi doktor watsapptan yazıyor aramamaktan degilde gece 22.00 kadar calıstıgı oluyor belki yorgun oldugu döneme denk gelmiştir. Haklısın ilk izlenim içine sinmesi cok önemli

Merhaba ben yazmıştım 99 tl diye ama buda medikal korse gibi sıkı ve sert doktorumun tavsiyesi üzerine aldım sonuçta doktor ne derse o sizinde doktorunuz ne diyorsa tabiiki onu alın her Meme tipi bir değil ameliyat sonrası doktorun beden vermesi lazım siz nasıl alıcaksınız orasını anlamadım:((
Doktor ameliyat sonrası kendi söylüyor bedenini aldırıyor neyse herkes doktor ne derse onu yapsın bence sevgiler iyi geceler :))

Back