• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu arada ayın 11'inde doktor randevum var.Umarım yakın bir tarihe ameliyat günü verirler.Çünkü vakit uzadıkça çok fazla kuruntu yapıyorum.

Ben de aynen öyle yaptım görüştüm 20 gün sonrasına gün aldım sıcağı sıcağına olsun diye.Yoksa vakit geçtikçe heyecan artar

Ameliyat sütyeninde önereceğiniz marka var mı arkadaşlar.Doktoru aradım medikalciden tedarik ediyoruz ücreti 300 tl dedi.Daha iyi markaların sütyenleri daha uygun internetten baktım

Başlayabildin mı bugün nasıl gecti
Okuldayım şuan:) araba kullanmada hiç sıkıntı çekmedim oğlumu kucagıma bile alıyorum mecbur kısa süreli inerken binerken (15 kg) destekliyorum kucağıma almasamda. Okulda hafif başım döndü bu da benim klasiğimdir hastalandıltan sonra ara verince falan bu tip durumlarda baş dönmesi yaşarım öyle zımba gibi başlayamam. Hiç bir sorun yaşamıyorum arkadaşların çoguna söylemiştim zaten bilmeyenlerde zayıflamışsın dedi. Belimin inceliğini fatketti bir arkadaşım mesela :) ne acı ki belim ince olsada hiç belli olamıyordu yıllardır. Buarada ne giysem diye çok düşündüm sabah, tuhaf duygular ya :) Bir an önce seninde bu duyguları yaşamanı diliyorum canım M mer_res

Okuldayım şuan:) araba kullanmada hiç sıkıntı çekmedim oğlumu kucagıma bile alıyorum mecbur kısa süreli inerken binerken (15 kg) destekliyorum kucağıma almasamda. Okulda hafif başım döndü bu da benim klasiğimdir hastalandıltan sonra ara verince falan bu tip durumlarda baş dönmesi yaşarım öyle zımba gibi başlayamam. Hiç bir sorun yaşamıyorum arkadaşların çoguna söylemiştim zaten bilmeyenlerde zayıflamışsın dedi. Belimin inceliğini fatketti bir arkadaşım mesela :) ne acı ki belim ince olsada hiç belli olamıyordu yıllardır. Buarada ne giysem diye çok düşündüm sabah, tuhaf duygular ya :) Bir an önce seninde bu duyguları yaşamanı diliyorum canım M mer_res
Çok sevindim vallahi sıkıntı cekmedigine aynı şekilde benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum bir de 9 yaşında oglum var küçüğü bakıcıya bırak al büyük benimle okula geliyor mecburen araba kullanmak zorundayım bu yuzden başlamak istemiyordum sen bana güç veriyorsun gerçekten Evr38 Evr38

Çok sevindim vallahi sıkıntı cekmedigine aynı şekilde benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum bir de 9 yaşında oglum var küçüğü bakıcıya bırak al büyük benimle okula geliyor mecburen araba kullanmak zorundayım bu yuzden başlamak istemiyordum sen bana güç veriyorsun gerçekten Evr38 Evr38
Ne güzel, destek olmak çok güzel bu forum olmasa ben bu ameliyatı olamazdım cünkü etrafımda yakınımda böyle olan biri yok mesela. Buarada dört beş gün sonra bile kullanırsın araba denersin. Ücüncü günü kullananlar bike var

Ben de bu gun basladim işe. Ayrica sabah kontrolum vardi hersey cok normal cok sukur bir sıkinti enfeksiyon dikis acılmasi akınti vs. yasamadim.Ameliyat olmadan once insan butun olumsuzluklar basina gelebilecekmis gibi stres altinda oluyor..elbette bir takim sıkintilar yasanabilir ama hepsi sizin basiniza gelecek diye bisey yok..bunu ameliyat olmadan once kendi kendinize surekli hatirlatin..ameliyat olmak isteyenler hic tereddut etmesinler .Zor degilmis diyorlardi da bukadarini tahmin etmiyordum.Bu günku motivasyon konusmam bukadar :)

Ankara'da gögüs kucultme diklestirme ameliyati olmak isteyenlere hele ki benim gibi bayan bir doktorla bu sureci gecirmek isteyenlere gonul rahatligi ile gidebilecekleri bir doktor olarak Dc.Dr. Melike Oruç' u tavsiye ederim. Ben cok memnun kaldim..Hem cerrahligi cok iyi hem sonn derece anlayisli sabirli ilgili ve mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanistiginizda ne demek istedigimi anlayacaksınız.Herkes gibi ben de ameliyata endise ile girdim ve ameliyat oncesinde de pekcok fotograf inceledim iyi ornekler kotu ornekler hepsini gordum..suan beklentimin ustunde bir sonuc ile karsilastigim icin doktoruma burdan tesekkurediyorum.Ameliyat dusunenler bence degerlendirsinler..

@srpsgr huhuuuuuuuuu haberleri alalıııımmm , güzel haberler bekliyoruuuuuzzzz litfeeennn :*
ben de onu merak ediyorum.ortalarda gorunmuyor korktumu yine napti.bu sitede anket yokmu yapsak.anket konusu "Serap ameliyat olacak mi olmayacak mı
a) evet olacak b) hayir olmayacak yapiliyosa biri yapsin zahmet olmazsa :))

Back