Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar Ben ameliyat olali 6 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
6,5 kilomuuuuuu ... benden beteride varmisss ve 42 santimmm aman Allah immm cok gecmisler olsun suanki hafiflik dunyaya bedeldir ...kac saat surdu devletmi ozelmi doktor kim ,ve ameliyat oncesi ruh haliniz anestezi durumu bunlari payladirmisinn bide resim varmi

Evr38 Evr38 2 ayı geçti artık benim. Hiç bir sorun yok şükür iz tedavisine basladim. Odemler normal bir bakicaksin ki kaybolmus insan bir süreden sonra gün saymiyor. Hala inanamıyorum kendimi tebrik ediyorum baktıkça :) 3. Ay dolsun güncel foto atarım. Forumu takipteyim zaten

Başlarım diye düşünüyorum ama cmrtesi kontrolum var, yazarım durumu buradan.
merakla bekliyorum benim dr bir ay rapor veririm dedi de ben mümkün değil dedim bakalim sen başlayabilecek olursan ben de bir 15 gün alayim once çok ciddi bir sıkıntı cikmazsa

merakla bekliyorum benim dr bir ay rapor veririm dedi de ben mümkün değil dedim bakalim sen başlayabilecek olursan ben de bir 15 gün alayim once çok ciddi bir sıkıntı cikmazsa
Yani değişk bir ameliyat, birsürü kesin var ama ikinci gün herşeyi yapabileceğini sanıyorsun hatta ben arkadaşımla dışarı çıkmıştım. Evdede birçok şeyi yapabiliyorum, çalışabilirim rahatlıkla ama gel görki bir ay sonra dikişim açıldı şöyle oldu böyle oldu diyenleri okuyunca korkuyor insan. Buarada göğüslerimde sızlamalar başladı ama hayatımı etkileyecek şekilde değil. İlk hafta hissetmediğm şeyleri hissediyorum iki üç gündür göğüs ucumda hafif ağrı gibi. Buarada sol göğüs ucumda his yok sağdaki eskisi gibi.
Ama düzeleceklerinden hiç şüphem yok, içim rahat Korkutmak istemiyorum sadece durumu anlatayım dedim.

Merhaba kızlar
Ben çok giremiyorum annem dün gitti kızlarımla kaldım artık biri 13 biri 8 yaşında onlar yardımcı oluyor şükür daha iyiyim ama hergün değişik kalkıyorum yemek yiyince mide bulantılarım oluyor
2 gündür Meme uçumda sanki mıknatıs var çekiliyor ve bugün çok yanma hissediyorum anlayamadım
Yarın kontrolüm var umarım sorun yoktur
Bende 5 yıl önce saframı aldırdım karnımın üst tarafınd uyuşma ve ağrı hiç geçmiyor yarın onada baktıracam iyiyim dememek lazım
Hala çok halsizim ;(

ailemm ailemm mıknatıs örneği tam tanımı olmuş. Batmalar ve yanma hissi saniyelik ve zamanla azalıyor. İlk günlerde daha sık oluyor. Antibiyotik mide bulantısı ve halsizlik yapıyor olabilir. Beni de en çok antibiyotik zorlamıştı. Geçmiş olsun

sketch-1548956970079.png

ailemm ailemm mıknatıs örneği tam tanımı olmuş. Batmalar ve yanma hissi saniyelik ve zamanla azalıyor. İlk günlerde daha sık oluyor. Antibiyotik mide bulantısı ve halsizlik yapıyor olabilir. Beni de en çok antibiyotik zorlamıştı. Geçmiş olsun

Canım çok sağol sanada çok geçmiş olsun
Anlamıyorum bu sızı yanma inş azalır yarın kontrol var sadece sabır lazım ama 16 gündür otur bişey yapmamak benim gibi biri için çok zor bugün annem gitti evi süpürdüm çok zorlamadan belki ondan sızlama yanma çok oldu ;((

Yanma alt dikişlerde bugün başladı bende, normal karşılıyorum önceden olmaması şaşırtıyordu beni.

Yanma alt dikişlerde bugün başladı bende, normal karşılıyorum önceden olmaması şaşırtıyordu beni.
Önceden olmuyor çünkü bu ameliyatlarda Meme içine narkoz yapılıyor ameliyat sonrası ağrı olmasın diye sanırım o narkoz geçiyor başlıyor sancı yanma kaşıntı normal sanırım yarın doktorumla konuşucam yazarım buraya cnm patoloji sonuçlarımda çıkmış bakalım hayırlısı :))

Önceden olmuyor çünkü bu ameliyatlarda Meme içine narkoz yapılıyor ameliyat sonrası ağrı olmasın diye sanırım o narkoz geçiyor başlıyor sancı yanma kaşıntı normal sanırım yarın doktorumla konuşucam yazarım buraya cnm patoloji sonuçlarımda çıkmış bakalım hayırlısı :))
Hee ben bilmiyordum onu, yoksa ilk günler acıya nasıl dayanırdık değilmi. Benimde çıkmıştır patoloji sonuçlarım cmrtesi alıcam, hayırlısı canım ikimizdende kötü sonuç çıkmasın, hiç kimseden çıkmasın.

Hee ben bilmiyordum onu, yoksa ilk günler acıya nasıl dayanırdık değilmi. Benimde çıkmıştır patoloji sonuçlarım cmrtesi alıcam, hayırlısı canım ikimizdende kötü sonuç çıkmasın, hiç kimseden çıkmasın.
Amin cnm .Ben bu ameliyatı 2 sene önce istiyordum olamadım ondan çok araştırdım sanırsam bir ameliyathane bulsam çok rahat yaparım :()

Back