Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz umarım, doktorunuza üç ay sonra mı görüneceksiniz?
Cok tesekkür ederim. Evet ameliyatın ertesi günü pansuman yapti. Bant yapiştirdi. Sporcu sütyenim banyo dısında cıkmayacakmıs. Bir sıkıntı olmazsa 3 ay sonra ilk kontrole cagırdı. Cok sükür sırt ağrım dısında pek bir sıkıntım yok ..

Merhabalar Ben ameliyat olali 6 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum

Zor
Merhabalar Ben ameliyat olali 6 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
geçmiş olsun zor günler geride kalmış ne güzel, dokunun fazlalığı süreci uzatıyor değilmi yani bir kilo çıkanla altı kilo çıkanın iyileşme süreci aynı olamaz?

minikkkkkkk minikkkkkkk sormuşsun canım neden ankara diye, çünkü ankarada genel olarak hastaneler istanbuldan daha iyi durumda bana göre. Görümcem orada yaşıyor ve sağlk sorunları yüzünden devlt hastanelerinde çok zaman geçiriyor. Bana anlattığnda doktor şöyle dedi böyle dedi diye şaşırıyprum burada yüzümüze bakmıyorlar, nüfus çok burada bununda etkisi var

Cok tesekkür ederim. Evet ameliyatın ertesi günü pansuman yapti. Bant yapiştirdi. Sporcu sütyenim banyo dısında cıkmayacakmıs. Bir sıkıntı olmazsa 3 ay sonra ilk kontrole cagırdı. Cok sükür sırt ağrım dısında pek bir sıkıntım yok ..
Umarım benimkide bantları çıkarmaz, bantlı olmak çok rahat:)

Aşırı büyük olup sarkık olmaması biraz sıradışı aslında fazla büyük olan meme normal olarak sarkıyo çünkü. Ben Hasan Fındıktan çok memnun kaldım isterseniz görüşebilirsiniz.
merabalar hazel4 bende anakarada ozan bitik'e ameliyat olmayı düşünüyordum ama forumda sizin fotoları öyle övdülerki fikirlerim değişti rica etsem benide izlermisiniz

Aman tanrım 6 kilo doku mu! Valla asıl meme küçültme ameliyatıni siz olmuşsunuz. 800 Gr la hayatım değişti sizi düşünemiyorum.

Evr38 Evr38 Daha iyi misin? Odemler hafifledi mı biraz
Merhaba canım daha iyiyim ama şişler tabiki yine ve regl oluyorum. O günkü şişlk bir kez daha oldu geçti, çok yürüdüğümde oldugunu düşünüyorum. Cmrtesi gidicem bakalm umarm yolundadır herşey. Sen nasılsın gerçi sende sorun kalmadı artık ;) atlattın

M mer_res bu sorum sizeydi insallah yavas yavas burayi ogrenecegim
Ben kahramanmaras tip fakültesinde bir hocayla görüştüm sanırım 30 cm ve üstünü devlet karşılıyor beni mezurayla ölçmedi eliyle karisladidevlet karşılıyor dedi daha önce ameliyat olan biriyle görüşmüştüm o çok memnundu rapor işlerini kendileri hallediyormuş ben sadece muayene oldum ameliyat gününü verdi ameliyattan önceki hafta da işlemler için yine bir gün verdi anestezi tahliller falan sanırım ama emziremeyebilirsin ve dikişlerden rahatsız olabilirsin ben estetik dikiş atıyorum ama vücuduna tenine bağlı izler dedi

minikkkkkkk minikkkkkkk sormuşsun canım neden ankara diye, çünkü ankarada genel olarak hastaneler istanbuldan daha iyi durumda bana göre. Görümcem orada yaşıyor ve sağlk sorunları yüzünden devlt hastanelerinde çok zaman geçiriyor. Bana anlattığnda doktor şöyle dedi böyle dedi diye şaşırıyprum burada yüzümüze bakmıyorlar, nüfus çok burada bununda etkisi var
Bende şöyle düşünüyorum istanbul saglik,doktor,hastane,olanak,zaman, olarak cok genis ve harika hekimlere sahibiz benimde yasadigim tecrubelere dayanarak cunku kronik onemli rahatsizliklari olan aile bireylerim var devlet hastanesi ve doktorlari olaganustu ilgi ve alaka hep Allah eksik etmesin heee bikac curuk elma cikiyo illaki onlar yuzunden genelleme yapamayiz.. birde istanbul disi okadar gelen varki tedavi icin ..

İnsallah bir an önce siz de olup kurtulursunuz. Endişelerinizi anestezi dr unuzla paylasırsaniz mutlaka sizi rahatlatacaktır. Surubun tadi biraz acı ama olsun gülerek ve sakin gitmek ameliyata güzel bir his :)
Acı macı bize islermi bacı :)))) diyerek o surubu soylicem ... tesekkurler optum

Valla gel bence beraber olsun bizde mutlulugumuzu paylaşıp olmak istuenlere hem fikir verelim hem yardimci olalim bizde küçük memisliler kervanina katilalim bak size ne onericem hayatın değişti çok dan telkin cd alın panik atak için ben telkinlerin etkisine cok inanmıyorum ve kendimde dinliyorum tavsiye ederim korkuyu yenmemiz için
Tesekkur ederim ben artik panik atak hastasi degilim hersey bitti gitti cok sukur ama 3 sene cok agir yasadim ilacsiz sadece terapiyle duzenli duayla cok sukur artik hersey gecti benim narkoz korkusundan kaynakli ameliyat aninda olusan sadece o anda olan bi kaygi atagi gibi sacma bisey ama onceki ameliyatlarda bu durumun oncesi hazirligi yapmadik bu sefer on hazirlik yapicaz o ani yasamamak icin :) umarim hersey gonlumuzce olur cokk optum

Back