Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Belkide hiç izlemeyeydin çoktan olurdun:) ben korku filmide izleyemem mesela, gece ruyama girer :)
Yok zevkle izliyorum oyle korku tiksinme hic olmaz zaten ben ameliyat kesi agri olasi komplikeler hiccccc korkmuyorum takmiyorum sadece narkoz uyurda uyanamazsam olay bu tek sebep narkozzzzz... deselerki narkoz vermeden yaparim saniyede yatarim o masaya hicde korkmam ..

Yok zevkle izliyorum oyle korku tiksinme hic olmaz zaten ben ameliyat kesi agri olasi komplikeler hiccccc korkmuyorum takmiyorum sadece narkoz uyurda uyanamazsam olay bu tek sebep narkozzzzz... deselerki narkoz vermeden yaparim saniyede yatarim o masaya hicde korkmam ..
Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))

:))) ilahi, amelyt videosuda izlemişsindir sen
Ooo ne Videolar hemde gece gündüz doktorum da çok güldü bana herşeyi de biliyorsun diye
Ee koca 2 yıl sürekli teknikler modeller memişler ama banada 2 ayrı işlem yaptı doktorum ol adar izledim hepsi mevcut memişlerimde biri lolipop diğeri ters T ;()

Ooo ne Videolar hemde gece gündüz doktorum da çok güldü bana herşeyi de biliyorsun diye
Ee koca 2 yıl sürekli teknikler modeller memişler ama banada 2 ayrı işlem yaptı doktorum ol adar izledim hepsi mevcut memişlerimde biri lolipop diğeri ters T ;()
:) ilgi meselesi birazda. İzledikçe alışabilirde insan ama gerek yok almayım :)

Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))
Yok onu arastirsanda bisi cikmiyo :))) neymis o istatistik .. yaa o kafayi hep diyolar ee bende alkol aliyim geliyim ozaman onun kafadida iiyi diyom :)))

Merhabalar Ben ameliyat olali 6 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum

Cok gecmis olsun gercekten zor zamanlar atlatmissiniz.. siz nerede ve kime oldunuz ?

Cok tesekkur ederim. Doç.Dr. Cihan Şahin yapti ameliyatımı. Üç farklı hastane vardı Atasehir Memorial ameliyathanesi müsait oldugu için orayı tercih ettik:) Cok heyecanlıydım yalan yok ki cok cesurumdur normalde, amaaa anestezi dr umun verdiği şurupla gülerek gittim ameliyathaneye, uyutmadan önce simdi maldivlere gidiyorsun yüzüp dinlenip geleceksin dedi:)) Dr. Cihan Bey güleryüzlü, detaycı, sakin, ne yaptiğini iyi bilen, hastasını dinleyen ve rahatlatan cok iyi bir insan. İyi ki olmuşum :KK66:
Nekadar ücret ödedin ??

Back