- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.361
Ne demek giyemiycemmi, giyemeyeceğini düşünsem asla paylaşmazdım !Yesilin modeli harika ama kirmizida super ben giyemicemmi bunlari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek giyemiycemmi, giyemeyeceğini düşünsem asla paylaşmazdım !Yesilin modeli harika ama kirmizida super ben giyemicemmi bunlari![]()
Ben tırstıgımdan izlemedim bak sen daha cesursun babyBenim kadar kimse tecrubeli degildir kesinlikle cok iddaliyim senelerdir bu isin pesindeyim ben :)
Neden benim icimde okadar istege ragmen bi umutsuzluk var kendimimi kandiriyorum diye dusunuyorum bazenNe demek giyemiycemmi, giyemeyeceğini düşünsem asla paylaşmazdım !
Ooo ozellikle defne erkaranin bi videosu var harika :)memeye icten askilama yontemifalan yapiyo :)Ben tırstıgımdan izlemedim bak sen daha cesursun baby![]()
Belkide hiç izlemeyeydin çoktan olurdun:) ben korku filmide izleyemem mesela, gece ruyama girer :)Ooo ozellikle defne erkaranin bi videosu var harika :)memeye icten askilama yontemifalan yapiyo :)
Yok zevkle izliyorum oyle korku tiksinme hic olmaz zaten ben ameliyat kesi agri olasi komplikeler hiccccc korkmuyorum takmiyorum sadece narkoz uyurda uyanamazsam olay bu tek sebep narkozzzzz... deselerki narkoz vermeden yaparim saniyede yatarim o masaya hicde korkmam ..Belkide hiç izlemeyeydin çoktan olurdun:) ben korku filmide izleyemem mesela, gece ruyama girer :)
Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))Yok zevkle izliyorum oyle korku tiksinme hic olmaz zaten ben ameliyat kesi agri olasi komplikeler hiccccc korkmuyorum takmiyorum sadece narkoz uyurda uyanamazsam olay bu tek sebep narkozzzzz... deselerki narkoz vermeden yaparim saniyede yatarim o masaya hicde korkmam ..
Ahahahaha yapayım güzelim valla ol kurtul cnm inş sağlıklı haberlerini alalım inş öpüyorumBeni yapabilrmisin:)
Ooo ne Videolar hemde gece gündüz doktorum da çok güldü bana herşeyi de biliyorsun diye:))) ilahi, amelyt videosuda izlemişsindir sen
:) ilgi meselesi birazda. İzledikçe alışabilirde insan ama gerek yok almayım :)Ooo ne Videolar hemde gece gündüz doktorum da çok güldü bana herşeyi de biliyorsun diye
Ee koca 2 yıl sürekli teknikler modeller memişler ama banada 2 ayrı işlem yaptı doktorum ol adar izledim hepsi mevcut memişlerimde biri lolipop diğeri ters T ;()
Yok onu arastirsanda bisi cikmiyo :))) neymis o istatistik .. yaa o kafayi hep diyolar ee bende alkol aliyim geliyim ozaman onun kafadida iiyi diyom :)))Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))
Insallah canim tesrkkurler bende optum iyi gecelerAhahahaha yapayım güzelim valla ol kurtul cnm inş sağlıklı haberlerini alalım inş öpüyorum
Yaa artik ne izlicen olan oldu bitti gitti sen aynada fistik gibi memislerini izlicen artik :))):) ilgi meselesi birazda. İzledikçe alışabilirde insan ama gerek yok almayım :)
Merhabalar Ben ameliyat olali 6 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
Hangi doktor acaba ismini biliyorsan paylaşırmısın benimle ?Kardesimin meme cerrahi orda ve benim arkadasimdir ...kendisi gel hemen yapalim diyo banada amaaabenm ayaklar gitmiyo biyere :) yaptiklari hastalari kapisinda gorebilme imkaniniz cok fazla ve harikaaaaaa
Canım Hangi doktara muane oldun bakırköy devlet hastanesimi ?Ben 1 ocakta muayene oldum canım nisan ayına verdi günü devlette olaçağım yoğunluk var Drum yarın dese hemen olurum inan yaza iyi olmak istiyorum
Nekadar ücret ödedin ??Cok tesekkur ederim. Doç.Dr. Cihan Şahin yapti ameliyatımı. Üç farklı hastane vardı Atasehir Memorial ameliyathanesi müsait oldugu için orayı tercih ettik:) Cok heyecanlıydım yalan yok ki cok cesurumdur normalde, amaaa anestezi dr umun verdiği şurupla gülerek gittim ameliyathaneye, uyutmadan önce simdi maldivlere gidiyorsun yüzüp dinlenip geleceksin dedi:)) Dr. Cihan Bey güleryüzlü, detaycı, sakin, ne yaptiğini iyi bilen, hastasını dinleyen ve rahatlatan cok iyi bir insan. İyi ki olmuşum![]()
Cengizhan Şan Özdemir ...Hangi doktor acaba ismini biliyorsan paylaşırmısın benimle ?
Hem konuya hem Tam bana uygun olduSerap yaaaaaa:))) profilindeki fotoyu bende görmüştüm ahahaah çok tatlısın